×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 35: 'Mijn beste vriendin is nu mijn schoonzus'

Vriendin 35: 'Mijn beste vriendin is nu mijn schoonzus'
24.08.2016 - Redactie Vriendin

Roxanne koppelde haar vriendin Desiree aan haar broer.


Roxanne (32) en Desiree (30) waren al bijna tien jaar elkaars beste vriendin toen Roxanne haar vriendin een duwtje in de goede richting van broer Remy (30) gaf. “Desiree is nu ook mijn schoonzus én de tante van mijn kinderen.”

Roxanne: “Desiree en ik begonnen bijna vijftien jaar geleden op precies dezelfde dag met een nieuwe baan. Piepjong waren we. Ik was negentien en Desiree zestien. Wat ons in het begin vooral bond, was dat we allebei rookten. Daardoor gingen we geregeld even samen een sigaretje doen. In het begin kletsten we vooral over het werk, maar naarmate we elkaar beter leerden kennen, gingen onze gesprekken ook over jongens, shoppen en andere dingen waar je mee bezig bent op die leeftijd. We hebben geregeld overgewerkt, waardoor we lange dagen maakten met elkaar. Eigenlijk ontstond onze vriendschap als vanzelf. In het begin zaten we tegenover elkaar. We hadden onze beeldschermen zo neergezet, dat we er precies tussendoor konden kijken en met elkaar konden praten. Toen dat te gortig werd, kregen we een andere werkplek. Vervolgens gingen we gewoon mailen. In die tijd zagen we elkaar ook buiten het werk om. Omdat ik al op mezelf woonde en vlak bij kantoor een appartementje had, kwam Desiree veel bij mij thuis. En later gingen we ook avondjes op stap. Gezellig bowlen en dan lekker uit eten. Toen we elkaar wat langer kenden, nam ik Desiree weleens mee naar een voetbalfeest. Mijn vader en broers zitten allemaal op voetbal en omdat een drankje er goedkoper was dan in de kroeg, gingen we vaak naar die feesten in plaats van naar de stad.”

Desiree: “Bij een van die voetbalfeesten heb ik Remy voor het eerst ontmoet. Een leuke jongen, maar er was niet meteen een klik tussen ons. Roxanne is drie jaar ouder dan ik en Remy was dus ‘het jongere broertje van Roxanne’. Ook al waren we even oud, ik heb hem eigenlijk al die jaren als haar broertje gezien. Omdat we elkaar al zo lang kennen, heb ik heb al zijn exen meegemaakt. Ik heb hem zelfs een paar keer mijn auto uitgeleend, zodat hij naar zijn vriendin kon. En we hebben elkaar ook weleens getroost als we liefdesverdriet hadden. Achteraf is dat wel grappig. Toen een van zijn vorige relaties verbroken was, heeft Remy een paar maanden bij Roxanne gewoond. Ik heb zelfs een keer in zijn bed geslapen toen hij er een nacht niet was. Maar ik heb er nooit bij stilgestaan dat het iets zou kunnen worden tussen ons. Gewoon, omdat hij het jongere broertje van mijn beste vriendin was.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 34. Reageren? Dat kan op ons forum.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |