×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 35: 'Mijn beste vriendin is nu mijn schoonzus'

Vriendin 35: 'Mijn beste vriendin is nu mijn schoonzus'
24.08.2016 - Redactie Vriendin

Roxanne koppelde haar vriendin Desiree aan haar broer.


Roxanne (32) en Desiree (30) waren al bijna tien jaar elkaars beste vriendin toen Roxanne haar vriendin een duwtje in de goede richting van broer Remy (30) gaf. “Desiree is nu ook mijn schoonzus én de tante van mijn kinderen.”

Roxanne: “Desiree en ik begonnen bijna vijftien jaar geleden op precies dezelfde dag met een nieuwe baan. Piepjong waren we. Ik was negentien en Desiree zestien. Wat ons in het begin vooral bond, was dat we allebei rookten. Daardoor gingen we geregeld even samen een sigaretje doen. In het begin kletsten we vooral over het werk, maar naarmate we elkaar beter leerden kennen, gingen onze gesprekken ook over jongens, shoppen en andere dingen waar je mee bezig bent op die leeftijd. We hebben geregeld overgewerkt, waardoor we lange dagen maakten met elkaar. Eigenlijk ontstond onze vriendschap als vanzelf. In het begin zaten we tegenover elkaar. We hadden onze beeldschermen zo neergezet, dat we er precies tussendoor konden kijken en met elkaar konden praten. Toen dat te gortig werd, kregen we een andere werkplek. Vervolgens gingen we gewoon mailen. In die tijd zagen we elkaar ook buiten het werk om. Omdat ik al op mezelf woonde en vlak bij kantoor een appartementje had, kwam Desiree veel bij mij thuis. En later gingen we ook avondjes op stap. Gezellig bowlen en dan lekker uit eten. Toen we elkaar wat langer kenden, nam ik Desiree weleens mee naar een voetbalfeest. Mijn vader en broers zitten allemaal op voetbal en omdat een drankje er goedkoper was dan in de kroeg, gingen we vaak naar die feesten in plaats van naar de stad.”

Desiree: “Bij een van die voetbalfeesten heb ik Remy voor het eerst ontmoet. Een leuke jongen, maar er was niet meteen een klik tussen ons. Roxanne is drie jaar ouder dan ik en Remy was dus ‘het jongere broertje van Roxanne’. Ook al waren we even oud, ik heb hem eigenlijk al die jaren als haar broertje gezien. Omdat we elkaar al zo lang kennen, heb ik heb al zijn exen meegemaakt. Ik heb hem zelfs een paar keer mijn auto uitgeleend, zodat hij naar zijn vriendin kon. En we hebben elkaar ook weleens getroost als we liefdesverdriet hadden. Achteraf is dat wel grappig. Toen een van zijn vorige relaties verbroken was, heeft Remy een paar maanden bij Roxanne gewoond. Ik heb zelfs een keer in zijn bed geslapen toen hij er een nacht niet was. Maar ik heb er nooit bij stilgestaan dat het iets zou kunnen worden tussen ons. Gewoon, omdat hij het jongere broertje van mijn beste vriendin was.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 34. Reageren? Dat kan op ons forum.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!