×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 35: 'Mijn beste vriendin is nu mijn schoonzus'

Vriendin 35: 'Mijn beste vriendin is nu mijn schoonzus'
24.08.2016 - Redactie Vriendin

Roxanne koppelde haar vriendin Desiree aan haar broer.


Roxanne (32) en Desiree (30) waren al bijna tien jaar elkaars beste vriendin toen Roxanne haar vriendin een duwtje in de goede richting van broer Remy (30) gaf. “Desiree is nu ook mijn schoonzus én de tante van mijn kinderen.”

Roxanne: “Desiree en ik begonnen bijna vijftien jaar geleden op precies dezelfde dag met een nieuwe baan. Piepjong waren we. Ik was negentien en Desiree zestien. Wat ons in het begin vooral bond, was dat we allebei rookten. Daardoor gingen we geregeld even samen een sigaretje doen. In het begin kletsten we vooral over het werk, maar naarmate we elkaar beter leerden kennen, gingen onze gesprekken ook over jongens, shoppen en andere dingen waar je mee bezig bent op die leeftijd. We hebben geregeld overgewerkt, waardoor we lange dagen maakten met elkaar. Eigenlijk ontstond onze vriendschap als vanzelf. In het begin zaten we tegenover elkaar. We hadden onze beeldschermen zo neergezet, dat we er precies tussendoor konden kijken en met elkaar konden praten. Toen dat te gortig werd, kregen we een andere werkplek. Vervolgens gingen we gewoon mailen. In die tijd zagen we elkaar ook buiten het werk om. Omdat ik al op mezelf woonde en vlak bij kantoor een appartementje had, kwam Desiree veel bij mij thuis. En later gingen we ook avondjes op stap. Gezellig bowlen en dan lekker uit eten. Toen we elkaar wat langer kenden, nam ik Desiree weleens mee naar een voetbalfeest. Mijn vader en broers zitten allemaal op voetbal en omdat een drankje er goedkoper was dan in de kroeg, gingen we vaak naar die feesten in plaats van naar de stad.”

Desiree: “Bij een van die voetbalfeesten heb ik Remy voor het eerst ontmoet. Een leuke jongen, maar er was niet meteen een klik tussen ons. Roxanne is drie jaar ouder dan ik en Remy was dus ‘het jongere broertje van Roxanne’. Ook al waren we even oud, ik heb hem eigenlijk al die jaren als haar broertje gezien. Omdat we elkaar al zo lang kennen, heb ik heb al zijn exen meegemaakt. Ik heb hem zelfs een paar keer mijn auto uitgeleend, zodat hij naar zijn vriendin kon. En we hebben elkaar ook weleens getroost als we liefdesverdriet hadden. Achteraf is dat wel grappig. Toen een van zijn vorige relaties verbroken was, heeft Remy een paar maanden bij Roxanne gewoond. Ik heb zelfs een keer in zijn bed geslapen toen hij er een nacht niet was. Maar ik heb er nooit bij stilgestaan dat het iets zou kunnen worden tussen ons. Gewoon, omdat hij het jongere broertje van mijn beste vriendin was.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 34. Reageren? Dat kan op ons forum.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |