×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 33: 'Deze vakantie zal ik nooit meer vergeten'

Vriendin 33: 'Deze vakantie zal ik nooit meer vergeten'
18.08.2016 -

Die ene zomer staat in je geheugen gegrift. Vanwege die heerlijke vakantieliefde of een bijzondere gebeurtenis. Acht lezeressen vertellen deze week hun verhaal aan Vriendin.


Voor het eest met zijn allen
Annabel (36): “Twee gezinnen, drie pubers, twee kleintjes, tien dagen en twee stacaravans in de Belgische Ardennen. Voor mijn vriend Lars (40) en mij was de zomer vorig jaar de vuurproef van ons samengestelde gezin: voor het eerst gingen we met z’n allen op vakantie. 

'Lars en ik hadden alle tijd voor onszelf als de kleintjes sliepen' 


We hadden op dat moment een klein jaar een relatie en waren allebei gescheiden. Af en toe deden we wel wat dingetjes met alle kinderen samen, maar vooral zijn kinderen hadden er moeite mee dat papa zo snel weer een nieuwe vrouw had. Omdat we het niet te beladen wilden maken, boekten we twee stacaravans naast elkaar. Zo sliep ieder met zijn eigen kinderen in zijn eigen verblijf. Ik met mijn dochter en zoon van vijftien en dertien en mijn jongste zoon van vier, Lars met z’n dochters van veertien en vijf. Maar we waren nauwelijks op de camping of de pubers hadden anders besloten. Zij wilden met z’n drieën in de ene caravan slapen. Dat leek ze gezellig! Lars en ik keken elkaar verbaasd aan, maar ach, waarom niet? Het is een topvakantie geworden. De pubers hebben zich kostelijk vermaakt, voelden zich stoer door de vrijheid en Lars en ik hadden alle tijd voor onszelf als de kleintjes sliepen. We zijn we naar elkaar toegegroeid en het gaat nu beter dan ooit.”

Franse ontmaagding 
Liesbeth (30): “Hij was achttien, werkte als badmeester en heette Fréderic. Ik was zestien, smoorverliefd en zo groen als gras. Ik had ooit een vluchtig kusje op de wang gehad van een jongen tijdens de schooldisco, meer niet. Vriendinnen uit mijn klas die allemaal veel meer zoenervaring hadden, plaagden me ermee.

'Op de derde avond ging ik met hem mee naar zijn tent' 

En nu maakte deze Franse Fréderic al 
drie avonden werk van me. Hij lachte naar me, zei hoe ‘jolie’ hij me vond, bestelde pastis voor me en zong Franse liedjes. Op de derde avond ging ik met hem mee naar zijn tent. Naïef als ik was, geloofde ik echt dat we alleen zouden zoenen, maar daar in die tent verloor ik mijn maagdelijkheid. Fréderic was lief voor me, maar ik vond de seks zelf niet fijn. Daarvoor deed het te veel pijn. Toch voelde ik me geweldig toen ik na een week met mijn ouders terugkeerde naar huis. Ik had ‘het’ eerder gedaan dan al mijn ‘ervaren’ vriendinnetjes. Ik heb Fréderic nog een keer of drie een brief geschreven in mijn beste school-Frans en ik geloof dat hij ooit een keer een ansichtkaart terugstuurde. Het is al veertien jaar geleden, toch kijk ik nog steeds met veel plezier terug op die hete zomer!”

Lees de zes andere verhalen deze week in Vriendin 33

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!