×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 33: 'Deze vakantie zal ik nooit meer vergeten'

Vriendin 33: 'Deze vakantie zal ik nooit meer vergeten'
18.08.2016 -

Die ene zomer staat in je geheugen gegrift. Vanwege die heerlijke vakantieliefde of een bijzondere gebeurtenis. Acht lezeressen vertellen deze week hun verhaal aan Vriendin.


Voor het eest met zijn allen
Annabel (36): “Twee gezinnen, drie pubers, twee kleintjes, tien dagen en twee stacaravans in de Belgische Ardennen. Voor mijn vriend Lars (40) en mij was de zomer vorig jaar de vuurproef van ons samengestelde gezin: voor het eerst gingen we met z’n allen op vakantie. 

'Lars en ik hadden alle tijd voor onszelf als de kleintjes sliepen' 


We hadden op dat moment een klein jaar een relatie en waren allebei gescheiden. Af en toe deden we wel wat dingetjes met alle kinderen samen, maar vooral zijn kinderen hadden er moeite mee dat papa zo snel weer een nieuwe vrouw had. Omdat we het niet te beladen wilden maken, boekten we twee stacaravans naast elkaar. Zo sliep ieder met zijn eigen kinderen in zijn eigen verblijf. Ik met mijn dochter en zoon van vijftien en dertien en mijn jongste zoon van vier, Lars met z’n dochters van veertien en vijf. Maar we waren nauwelijks op de camping of de pubers hadden anders besloten. Zij wilden met z’n drieën in de ene caravan slapen. Dat leek ze gezellig! Lars en ik keken elkaar verbaasd aan, maar ach, waarom niet? Het is een topvakantie geworden. De pubers hebben zich kostelijk vermaakt, voelden zich stoer door de vrijheid en Lars en ik hadden alle tijd voor onszelf als de kleintjes sliepen. We zijn we naar elkaar toegegroeid en het gaat nu beter dan ooit.”

Franse ontmaagding 
Liesbeth (30): “Hij was achttien, werkte als badmeester en heette Fréderic. Ik was zestien, smoorverliefd en zo groen als gras. Ik had ooit een vluchtig kusje op de wang gehad van een jongen tijdens de schooldisco, meer niet. Vriendinnen uit mijn klas die allemaal veel meer zoenervaring hadden, plaagden me ermee.

'Op de derde avond ging ik met hem mee naar zijn tent' 

En nu maakte deze Franse Fréderic al 
drie avonden werk van me. Hij lachte naar me, zei hoe ‘jolie’ hij me vond, bestelde pastis voor me en zong Franse liedjes. Op de derde avond ging ik met hem mee naar zijn tent. Naïef als ik was, geloofde ik echt dat we alleen zouden zoenen, maar daar in die tent verloor ik mijn maagdelijkheid. Fréderic was lief voor me, maar ik vond de seks zelf niet fijn. Daarvoor deed het te veel pijn. Toch voelde ik me geweldig toen ik na een week met mijn ouders terugkeerde naar huis. Ik had ‘het’ eerder gedaan dan al mijn ‘ervaren’ vriendinnetjes. Ik heb Fréderic nog een keer of drie een brief geschreven in mijn beste school-Frans en ik geloof dat hij ooit een keer een ansichtkaart terugstuurde. Het is al veertien jaar geleden, toch kijk ik nog steeds met veel plezier terug op die hete zomer!”

Lees de zes andere verhalen deze week in Vriendin 33

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |