×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 33: 'Deze vakantie zal ik nooit meer vergeten'

Vriendin 33: 'Deze vakantie zal ik nooit meer vergeten'
18.08.2016 -

Die ene zomer staat in je geheugen gegrift. Vanwege die heerlijke vakantieliefde of een bijzondere gebeurtenis. Acht lezeressen vertellen deze week hun verhaal aan Vriendin.


Voor het eest met zijn allen
Annabel (36): “Twee gezinnen, drie pubers, twee kleintjes, tien dagen en twee stacaravans in de Belgische Ardennen. Voor mijn vriend Lars (40) en mij was de zomer vorig jaar de vuurproef van ons samengestelde gezin: voor het eerst gingen we met z’n allen op vakantie. 

'Lars en ik hadden alle tijd voor onszelf als de kleintjes sliepen' 


We hadden op dat moment een klein jaar een relatie en waren allebei gescheiden. Af en toe deden we wel wat dingetjes met alle kinderen samen, maar vooral zijn kinderen hadden er moeite mee dat papa zo snel weer een nieuwe vrouw had. Omdat we het niet te beladen wilden maken, boekten we twee stacaravans naast elkaar. Zo sliep ieder met zijn eigen kinderen in zijn eigen verblijf. Ik met mijn dochter en zoon van vijftien en dertien en mijn jongste zoon van vier, Lars met z’n dochters van veertien en vijf. Maar we waren nauwelijks op de camping of de pubers hadden anders besloten. Zij wilden met z’n drieën in de ene caravan slapen. Dat leek ze gezellig! Lars en ik keken elkaar verbaasd aan, maar ach, waarom niet? Het is een topvakantie geworden. De pubers hebben zich kostelijk vermaakt, voelden zich stoer door de vrijheid en Lars en ik hadden alle tijd voor onszelf als de kleintjes sliepen. We zijn we naar elkaar toegegroeid en het gaat nu beter dan ooit.”

Franse ontmaagding 
Liesbeth (30): “Hij was achttien, werkte als badmeester en heette Fréderic. Ik was zestien, smoorverliefd en zo groen als gras. Ik had ooit een vluchtig kusje op de wang gehad van een jongen tijdens de schooldisco, meer niet. Vriendinnen uit mijn klas die allemaal veel meer zoenervaring hadden, plaagden me ermee.

'Op de derde avond ging ik met hem mee naar zijn tent' 

En nu maakte deze Franse Fréderic al 
drie avonden werk van me. Hij lachte naar me, zei hoe ‘jolie’ hij me vond, bestelde pastis voor me en zong Franse liedjes. Op de derde avond ging ik met hem mee naar zijn tent. Naïef als ik was, geloofde ik echt dat we alleen zouden zoenen, maar daar in die tent verloor ik mijn maagdelijkheid. Fréderic was lief voor me, maar ik vond de seks zelf niet fijn. Daarvoor deed het te veel pijn. Toch voelde ik me geweldig toen ik na een week met mijn ouders terugkeerde naar huis. Ik had ‘het’ eerder gedaan dan al mijn ‘ervaren’ vriendinnetjes. Ik heb Fréderic nog een keer of drie een brief geschreven in mijn beste school-Frans en ik geloof dat hij ooit een keer een ansichtkaart terugstuurde. Het is al veertien jaar geleden, toch kijk ik nog steeds met veel plezier terug op die hete zomer!”

Lees de zes andere verhalen deze week in Vriendin 33

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |