×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van... Sandra Schuurhof

De zomer van... Sandra Schuurhof
16.08.2016 -

De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Vriendin vroeg BN’ers hoe zij het liefst hun zomer doorbrengen. Deze week Hart van Nederlandpresentatrice Sandra Schuurhof (44). “Zodra ik zestien was, ging ik met vriendinnen naar Spanje.”


Kom je nou net terug uit New York?
“Ja, ik was er vijf dagen met een vriendin, heerlijk! Ik heb vrienden in New York, onder wie Erik Mouthaan van RTL nieuws, en hem zoek ik één keer per jaar op. We logeerden in een hotel met een zwembad op het dak. Die heb je daar niet veel, maar in het Meatpacking District hadden we er een gevonden. Het was lekker weer, dus we hebben er goed van genoten.”

Heb je verder vakantieplannen deze zomer?
“In de zomer werk ik door, maar in september ga ik drie weken naar Bali, met mijn zoontje James en vrienden.” 

Zijn je vakanties veranderd sinds James er is?
“Nee, eigenlijk niet. Hij is er natuurlijk nog maar anderhalf jaar, maar ik ben alles gewoon blijven doen. Ik ben vorig jaar met hem naar Griekenland gevlogen, en naar een vriendin in Zwitserland. Dat ging prima. James vond het gezellig en heeft vrienden gemaakt met iedereen in het vliegtuig! Hij wilde overal op en onder kruipen en stond op mijn schoot contact te zoeken met mensen achter ons. Met een kind vliegen moet je gewoon doen. Niet zeuren, lekker op het vliegtuig stappen, je komt altijd aan.”

Maar Bali is een lange vlucht. Hoe doe je dat met een klein kind?
“Daar ben ik ook wel benieuwd naar. Het is inderdaad lang: ruim zeventien uur, geloof ik. En dan moet je nog van en naar het vliegveld, dus bij elkaar ben je wel een dag aan het reizen. Zonder kind is dat al afzien! Ik ben dat wel gewend. Ik ben vaker naar Bali geweest, en acht keer naar Australië en Nieuw-Zeeland."

Lees het hele interview in Vriendin 33

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |