×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van... Sandra Schuurhof

De zomer van... Sandra Schuurhof
16.08.2016 -

De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Vriendin vroeg BN’ers hoe zij het liefst hun zomer doorbrengen. Deze week Hart van Nederlandpresentatrice Sandra Schuurhof (44). “Zodra ik zestien was, ging ik met vriendinnen naar Spanje.”


Kom je nou net terug uit New York?
“Ja, ik was er vijf dagen met een vriendin, heerlijk! Ik heb vrienden in New York, onder wie Erik Mouthaan van RTL nieuws, en hem zoek ik één keer per jaar op. We logeerden in een hotel met een zwembad op het dak. Die heb je daar niet veel, maar in het Meatpacking District hadden we er een gevonden. Het was lekker weer, dus we hebben er goed van genoten.”

Heb je verder vakantieplannen deze zomer?
“In de zomer werk ik door, maar in september ga ik drie weken naar Bali, met mijn zoontje James en vrienden.” 

Zijn je vakanties veranderd sinds James er is?
“Nee, eigenlijk niet. Hij is er natuurlijk nog maar anderhalf jaar, maar ik ben alles gewoon blijven doen. Ik ben vorig jaar met hem naar Griekenland gevlogen, en naar een vriendin in Zwitserland. Dat ging prima. James vond het gezellig en heeft vrienden gemaakt met iedereen in het vliegtuig! Hij wilde overal op en onder kruipen en stond op mijn schoot contact te zoeken met mensen achter ons. Met een kind vliegen moet je gewoon doen. Niet zeuren, lekker op het vliegtuig stappen, je komt altijd aan.”

Maar Bali is een lange vlucht. Hoe doe je dat met een klein kind?
“Daar ben ik ook wel benieuwd naar. Het is inderdaad lang: ruim zeventien uur, geloof ik. En dan moet je nog van en naar het vliegveld, dus bij elkaar ben je wel een dag aan het reizen. Zonder kind is dat al afzien! Ik ben dat wel gewend. Ik ben vaker naar Bali geweest, en acht keer naar Australië en Nieuw-Zeeland."

Lees het hele interview in Vriendin 33

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |