×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van... Sandra Schuurhof

De zomer van... Sandra Schuurhof
16.08.2016 -

De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Vriendin vroeg BN’ers hoe zij het liefst hun zomer doorbrengen. Deze week Hart van Nederlandpresentatrice Sandra Schuurhof (44). “Zodra ik zestien was, ging ik met vriendinnen naar Spanje.”


Kom je nou net terug uit New York?
“Ja, ik was er vijf dagen met een vriendin, heerlijk! Ik heb vrienden in New York, onder wie Erik Mouthaan van RTL nieuws, en hem zoek ik één keer per jaar op. We logeerden in een hotel met een zwembad op het dak. Die heb je daar niet veel, maar in het Meatpacking District hadden we er een gevonden. Het was lekker weer, dus we hebben er goed van genoten.”

Heb je verder vakantieplannen deze zomer?
“In de zomer werk ik door, maar in september ga ik drie weken naar Bali, met mijn zoontje James en vrienden.” 

Zijn je vakanties veranderd sinds James er is?
“Nee, eigenlijk niet. Hij is er natuurlijk nog maar anderhalf jaar, maar ik ben alles gewoon blijven doen. Ik ben vorig jaar met hem naar Griekenland gevlogen, en naar een vriendin in Zwitserland. Dat ging prima. James vond het gezellig en heeft vrienden gemaakt met iedereen in het vliegtuig! Hij wilde overal op en onder kruipen en stond op mijn schoot contact te zoeken met mensen achter ons. Met een kind vliegen moet je gewoon doen. Niet zeuren, lekker op het vliegtuig stappen, je komt altijd aan.”

Maar Bali is een lange vlucht. Hoe doe je dat met een klein kind?
“Daar ben ik ook wel benieuwd naar. Het is inderdaad lang: ruim zeventien uur, geloof ik. En dan moet je nog van en naar het vliegveld, dus bij elkaar ben je wel een dag aan het reizen. Zonder kind is dat al afzien! Ik ben dat wel gewend. Ik ben vaker naar Bali geweest, en acht keer naar Australië en Nieuw-Zeeland."

Lees het hele interview in Vriendin 33

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!