×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: 'Een knappe Griek hielp mij over mijn liefdesverdriet heen'

Vriendin 32: 'Een knappe Griek hielp mij over mijn liefdesverdriet heen'
10.08.2016 -

Heerlijk om te lezen aan de rand van het zwembad, in de tent of gewoon op een luie stoel op je eigen terras: de zinderende verhalen van onze lezeressen. Deze week lees je zes zwoele zomerlust verhalen in Vriendin. Hieronder alvast de eerste.


'De seks was zo vurig, dat ik geen seconde aan mijn ex dacht' 

Laura (27): “Wat zat ik anders in het vliegtuig toen ik terugvloog vergeleken met hoe ik vertrok. Het leek wel alsof er een maand tussen had gezeten, in plaats van maar één week. Bij het vertrek op Schiphol stond ik nog met dikke ogen. En niet alleen door de korte nacht vanwege onze vroege vlucht, maar omdat ik de avond ervoor zo hard had gehuild toen ik mijn ingepakte koffer zag staan. Daar hoorde nóg een koffer naast, namelijk die van Stef. We hadden zo veel reizen gemaakt samen... Maar Stef had me gedumpt.

Mijn vriendin had me overgehaald om mee te gaan naar een Grieks eiland. Hoewel ik absoluut geen zin had, zag ik ook wel in dat ik niet de hele zomer in bed kon blijven liggen. Dus we boekten een lastminute en gingen. Voordeel van mijn ellende was wel dat mijn strakke zomerjurkjes weer pasten. En toen ik na twee dagen wat bruiner was, zag ik er eigenlijk best goed uit. Het was ook fijn om met mijn vriendin te zijn, met haar erbij kon ik niet wegzinken in eindeloos gepieker, dat scheelde.

Op de derde dag ontmoette ik hem: Giorgos, de bartender van de koffietent bij ons om de hoek. Hij deed ontzettend aardig en vroeg ons van alles. ‘Hij was met jou aan het flirten!’ zei mijn vriendin toen hij wegliep. Ik was verbaasd, ik had dat niet in de gaten gehad. Na drie jaar vaste relatie had ik helemaal geen oog meer voor andere mannen. Volgens mijn vriendin moest ik mijn oogkleppen nodig afdoen, want Giorgos was knap
en sexy! Ze had gelijk, ontdekte ik toen we er dezelfde avond opnieuw langsgingen. Hij was net klaar met werken en nodigde ons uit om mee te gaan naar een leuke tent met live muziek. Daar liet mijn vriendin ons – heel tactisch – al snel alleen. Zij vermaakte zich met anderen, terwijl ik met Giorgos praatte. 

Hij had zulke mooie ogen dat ik er zenuwachtig van werd. Toen hij meedeed aan een traditionele dans rondom vuur en dat goed bleek te kunnen, voelde ik iets gebeuren in mijn buik. Ik kreeg zowaar zin in deze man! Zin om hem te zoenen, om zijn geur op te snuiven. Om in zijn armen alle ellende van de afgelopen tijd te vergeten. In dat café hebben we ongegeneerd staan zoenen en toen hij me tegen sluitingstijd meevroeg naar zijn huis, zei ik meteen ja. Ik wist dat mijn vriendin het niet erg zou vinden, zij moedigde me juist aan.

Die nacht hadden we vurige seks. Het was zo anders dan met mijn ex Stef dat ik geen seconde aan hem dacht. En toen ik ’s ochtends wakker werd, voelde ik opeens die levenslust van vroeger weer. Voor het eerst in lange tijd was ik weer blij dat er een nieuwe dag voor me lag. En gelukkig was het geen onenightstand met Giorgos. Hij moest die dag wel werken, maar hij wilde me ’s avonds graag weer zien. De rest van de week zijn we zo veel mogelijk samen geweest, ’s nachts sliep ik bij hem – al kwam er van slapen niet veel terecht. Hoe moe ik ook in het vliegtuig terug zat, het was bijna alsof ik licht gaf, zo straalde ik. Giorgos had Stef volledig uit mijn hoofd geblazen. Ik dacht alleen nog maar aan hem en dat ik zo snel mogelijk terug wilde! 

Dat heb ik die zomer nog twee keer gedaan. Elke keer was het weer even fantastisch in zijn armen. Toch is het daarna uitgedoofd tussen ons, de verschillen bleken te groot. Maar wat ben ik dankbaar voor die mooie tijd. Door hem was ik mijn liefdesverdriet in één klap te boven!”

Meepraten? Dat kan op ons forum. Lees de andere vijf zwoele zomerverhalen in Vriendin 32.

Meer lezen? Kijk hier voor meer persoonlijke verhalen uit Vriendin 32 en eerdere nummers.  

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem do 11 aug '16 12:51

    Dit is wel goede manier om over ander heen te komen ik heb t met me huidige partner ook gehad om over de relatie daar voor over heen te komen
    Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |