×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: 'Een knappe Griek hielp mij over mijn liefdesverdriet heen'

Vriendin 32: 'Een knappe Griek hielp mij over mijn liefdesverdriet heen'
10.08.2016 -

Heerlijk om te lezen aan de rand van het zwembad, in de tent of gewoon op een luie stoel op je eigen terras: de zinderende verhalen van onze lezeressen. Deze week lees je zes zwoele zomerlust verhalen in Vriendin. Hieronder alvast de eerste.


'De seks was zo vurig, dat ik geen seconde aan mijn ex dacht' 

Laura (27): “Wat zat ik anders in het vliegtuig toen ik terugvloog vergeleken met hoe ik vertrok. Het leek wel alsof er een maand tussen had gezeten, in plaats van maar één week. Bij het vertrek op Schiphol stond ik nog met dikke ogen. En niet alleen door de korte nacht vanwege onze vroege vlucht, maar omdat ik de avond ervoor zo hard had gehuild toen ik mijn ingepakte koffer zag staan. Daar hoorde nóg een koffer naast, namelijk die van Stef. We hadden zo veel reizen gemaakt samen... Maar Stef had me gedumpt.

Mijn vriendin had me overgehaald om mee te gaan naar een Grieks eiland. Hoewel ik absoluut geen zin had, zag ik ook wel in dat ik niet de hele zomer in bed kon blijven liggen. Dus we boekten een lastminute en gingen. Voordeel van mijn ellende was wel dat mijn strakke zomerjurkjes weer pasten. En toen ik na twee dagen wat bruiner was, zag ik er eigenlijk best goed uit. Het was ook fijn om met mijn vriendin te zijn, met haar erbij kon ik niet wegzinken in eindeloos gepieker, dat scheelde.

Op de derde dag ontmoette ik hem: Giorgos, de bartender van de koffietent bij ons om de hoek. Hij deed ontzettend aardig en vroeg ons van alles. ‘Hij was met jou aan het flirten!’ zei mijn vriendin toen hij wegliep. Ik was verbaasd, ik had dat niet in de gaten gehad. Na drie jaar vaste relatie had ik helemaal geen oog meer voor andere mannen. Volgens mijn vriendin moest ik mijn oogkleppen nodig afdoen, want Giorgos was knap
en sexy! Ze had gelijk, ontdekte ik toen we er dezelfde avond opnieuw langsgingen. Hij was net klaar met werken en nodigde ons uit om mee te gaan naar een leuke tent met live muziek. Daar liet mijn vriendin ons – heel tactisch – al snel alleen. Zij vermaakte zich met anderen, terwijl ik met Giorgos praatte. 

Hij had zulke mooie ogen dat ik er zenuwachtig van werd. Toen hij meedeed aan een traditionele dans rondom vuur en dat goed bleek te kunnen, voelde ik iets gebeuren in mijn buik. Ik kreeg zowaar zin in deze man! Zin om hem te zoenen, om zijn geur op te snuiven. Om in zijn armen alle ellende van de afgelopen tijd te vergeten. In dat café hebben we ongegeneerd staan zoenen en toen hij me tegen sluitingstijd meevroeg naar zijn huis, zei ik meteen ja. Ik wist dat mijn vriendin het niet erg zou vinden, zij moedigde me juist aan.

Die nacht hadden we vurige seks. Het was zo anders dan met mijn ex Stef dat ik geen seconde aan hem dacht. En toen ik ’s ochtends wakker werd, voelde ik opeens die levenslust van vroeger weer. Voor het eerst in lange tijd was ik weer blij dat er een nieuwe dag voor me lag. En gelukkig was het geen onenightstand met Giorgos. Hij moest die dag wel werken, maar hij wilde me ’s avonds graag weer zien. De rest van de week zijn we zo veel mogelijk samen geweest, ’s nachts sliep ik bij hem – al kwam er van slapen niet veel terecht. Hoe moe ik ook in het vliegtuig terug zat, het was bijna alsof ik licht gaf, zo straalde ik. Giorgos had Stef volledig uit mijn hoofd geblazen. Ik dacht alleen nog maar aan hem en dat ik zo snel mogelijk terug wilde! 

Dat heb ik die zomer nog twee keer gedaan. Elke keer was het weer even fantastisch in zijn armen. Toch is het daarna uitgedoofd tussen ons, de verschillen bleken te groot. Maar wat ben ik dankbaar voor die mooie tijd. Door hem was ik mijn liefdesverdriet in één klap te boven!”

Meepraten? Dat kan op ons forum. Lees de andere vijf zwoele zomerverhalen in Vriendin 32.

Meer lezen? Kijk hier voor meer persoonlijke verhalen uit Vriendin 32 en eerdere nummers.  

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem do 11 aug '16 12:51

    Dit is wel goede manier om over ander heen te komen ik heb t met me huidige partner ook gehad om over de relatie daar voor over heen te komen
    Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!