×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van... Koen Hansen

De zomer van... Koen Hansen
09.08.2016 -

De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Vriendin vroeg BN’ers hoe zij het liefst hun zomer doorbrengen. Deze week vertelt 100%NL-dj Koen Hansen (29) over zijn liefde voor Azië. “Het is er prachtig én voordelig en de mensen zijn er lief.”


Wat voor vakantietype ben jij?
“Nou, dat is nogal veranderd de laatste jaren. Vroeger was ik van de zon-zeestrandvakanties. Dat kwam ook doordat ik die met mijn ouders deed. Dat waren meestal luxe vakanties, niet kamperen maar in een fi jn huisje. We zijn twee keer naar een camping in Frankrijk geweest. Toen moest er even bezuinigd worden denk ik, haha. Maar ook toen sliepen we niet in een tentje, maar in een luxe stacaravan.”

Waar gingen jullie naartoe, en met wie?
“Mijn vader, moeder, jongere zusje en ik zijn meerdere keren naar Griekenland geweest, maar ook naar Portugal, Corsica en Turkije. Op mijn zevende had ik op Kreta mijn eerste vakantieliefde. Op het strand ontmoette ik een Zwitsers meisje, Caroline. Smoorverliefd was ik! We bleven contact houden en ik stuurde haar zelfs cassettebandjes met muziek. Ik heb haar daarna nooit meer live gezien, maar sinds een aantal jaar zijn we wel vrienden op Facebook.”

En tegenwoordig vlieg je vooral heel ver weg, toch?
“Dat komt vooral door mijn vriendin Lotus, die ik vijf jaar geleden leerde 
kennen op Pinkpop. Op de tweede dag liep ik naar de tent van vrienden en daar tegenover zat een groep meiden. Lotus zei hallo en ik was meteen onder de indruk. Ze was nog mooier dan haar naam! Ze nodigde me uit die avond mee te gaan naar Kings of Leon, en zo begon onze relatie. En zij bleek een heel andere manier te hebben van vakantie vieren.”

Hoe dan?
“Lotus heeft vijf broers en zussen en vroeger toerden ze in de zomer met een camper door Spanje, waar ze dan een tijdje woonden. Daardoor is ze echt een nomade, niet gebonden aan een plek. Ze heeft ook niks met luxevakanties, all-inclusiveresorts of de toerist uithangen. Wij maken nu lange reizen naar relatief onontdekt gebied. Al backpackend komen we op de mooiste eilanden en strandjes.”

Lees het hele interview in Vriendin 32. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'

19.10.2017 - Er zijn van die dingen die je liever niet met een ander deelt. Acht lezeressen over wat ze van hun partner aan niemand mogen vertellen...

Lees meer!
 Tips voor een gezonde hoofdhuid

19.10.2017 - Een mooie bos haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Met deze tips stimuleer je de groei van gezonde, nieuwe en glanzende haren.

Lees meer!
Hoe ontvang je een compliment?

19.10.2017 - Een grappig filmpje, over hoeveel complimenten een mens kan hebben voordat het ongemakkelijk wordt, zie je hieronder. Ook interessant om hierin het verschil tussen mannen en vrouwen te zien.

Lees meer!
Oplossing puzzel 32: stratego

19.10.2017 - Winnaars van 2 vrijkaarten voor My Fair Lady in een theater naar keuze, t.w.v. € 95,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 42)

19.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |