×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van... Koen Hansen

De zomer van... Koen Hansen
09.08.2016 -

De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Vriendin vroeg BN’ers hoe zij het liefst hun zomer doorbrengen. Deze week vertelt 100%NL-dj Koen Hansen (29) over zijn liefde voor Azië. “Het is er prachtig én voordelig en de mensen zijn er lief.”


Wat voor vakantietype ben jij?
“Nou, dat is nogal veranderd de laatste jaren. Vroeger was ik van de zon-zeestrandvakanties. Dat kwam ook doordat ik die met mijn ouders deed. Dat waren meestal luxe vakanties, niet kamperen maar in een fi jn huisje. We zijn twee keer naar een camping in Frankrijk geweest. Toen moest er even bezuinigd worden denk ik, haha. Maar ook toen sliepen we niet in een tentje, maar in een luxe stacaravan.”

Waar gingen jullie naartoe, en met wie?
“Mijn vader, moeder, jongere zusje en ik zijn meerdere keren naar Griekenland geweest, maar ook naar Portugal, Corsica en Turkije. Op mijn zevende had ik op Kreta mijn eerste vakantieliefde. Op het strand ontmoette ik een Zwitsers meisje, Caroline. Smoorverliefd was ik! We bleven contact houden en ik stuurde haar zelfs cassettebandjes met muziek. Ik heb haar daarna nooit meer live gezien, maar sinds een aantal jaar zijn we wel vrienden op Facebook.”

En tegenwoordig vlieg je vooral heel ver weg, toch?
“Dat komt vooral door mijn vriendin Lotus, die ik vijf jaar geleden leerde 
kennen op Pinkpop. Op de tweede dag liep ik naar de tent van vrienden en daar tegenover zat een groep meiden. Lotus zei hallo en ik was meteen onder de indruk. Ze was nog mooier dan haar naam! Ze nodigde me uit die avond mee te gaan naar Kings of Leon, en zo begon onze relatie. En zij bleek een heel andere manier te hebben van vakantie vieren.”

Hoe dan?
“Lotus heeft vijf broers en zussen en vroeger toerden ze in de zomer met een camper door Spanje, waar ze dan een tijdje woonden. Daardoor is ze echt een nomade, niet gebonden aan een plek. Ze heeft ook niks met luxevakanties, all-inclusiveresorts of de toerist uithangen. Wij maken nu lange reizen naar relatief onontdekt gebied. Al backpackend komen we op de mooiste eilanden en strandjes.”

Lees het hele interview in Vriendin 32. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is mijn grootste vakantiegeheim'

17.08.2017 - Zon, zee, zwijgen... Deze vrouwen deden in hun vakantie iets wat ze liever met niemand delen. "Door mijn leugen kon ik zelfs geen foto's van m'n reis op Facebook zetten."

Lees meer
Nadia: 'Zonder Laura's hulp was me de opvoeding niet gelukt'

17.08.2017 - Nadia (41) was nog maar net bevallen van haar zoontje, toen haar man omkwam bij een auto-ongeluk. Buurvrouw Laura (64) ving Nadia op. “Dankzij haar heb ik er nooit alleen voor gestaan.”

Lees meer
Ida: 'De moordenaar van mijn dochter woont nu om de hoek'

16.08.2017 - Ida’s negentienjarige dochter Célesta werd in 2012 om het leven gebracht door haar vriend. Ida was kapot van verdriet. Nu, vijf jaar later, blijkt de moordenaar van haar dochter bij haar in de buurt te wonen. “Ik ben bang. Niet voor hem, maar voor mezelf. Omdat ik zó boos ben.”

Lees meer
Corina: 'Tegen alle verwachtingen in kregen we deze twee wondertjes'

16.08.2017 - De arts vertelde Corina (39) en haar man Marko (42) dat ze waarschijnlijk nooit ouders zouden worden. Toch hielden ze hoop. Corina: “Ik ben zo blij dat we niet opgaven en twee prachtige gezonde zonen hebben mogen krijgen.”

Lees meer
Julia: 'Mijn trouwjurk werd nooit gedragen'

15.08.2017 - De trouwjurk van Julia (32) staat op Marktplaats. Ongedragen, want haar huwelijk werd last minute afgeblazen. "Diep van binnen wist ik dat het niet goed zat."

Lees meer
De zomer van... styliste Patty Zomer

15.08.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van styliste Patty Zomer (56): “Als er niemand is om mee te reizen, ga ik gerust in mijn eentje.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'

10.08.2017 - Je beste vriendin is die ene persoon in je leven met wie je echt álles bespreekt… of toch niet? Deze lezeressen vertellen over het geheim dat zij hebben voor hun hartsvriendin.

Lees meer
Hiermee is mijn kind beroemd op het internet

10.08.2017 - Het begon met een filmpje in hun kamer en nu hebben de kinderen van Ellen, Erna, Louis en Rita honderdduizenden fans. Deze week vertellen de moeders in Vriendin over hun beroemde dochters. Maar wat doen zij nou precies?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 189 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!