×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van... Koen Hansen

De zomer van... Koen Hansen
09.08.2016 -

De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Vriendin vroeg BN’ers hoe zij het liefst hun zomer doorbrengen. Deze week vertelt 100%NL-dj Koen Hansen (29) over zijn liefde voor Azië. “Het is er prachtig én voordelig en de mensen zijn er lief.”


Wat voor vakantietype ben jij?
“Nou, dat is nogal veranderd de laatste jaren. Vroeger was ik van de zon-zeestrandvakanties. Dat kwam ook doordat ik die met mijn ouders deed. Dat waren meestal luxe vakanties, niet kamperen maar in een fi jn huisje. We zijn twee keer naar een camping in Frankrijk geweest. Toen moest er even bezuinigd worden denk ik, haha. Maar ook toen sliepen we niet in een tentje, maar in een luxe stacaravan.”

Waar gingen jullie naartoe, en met wie?
“Mijn vader, moeder, jongere zusje en ik zijn meerdere keren naar Griekenland geweest, maar ook naar Portugal, Corsica en Turkije. Op mijn zevende had ik op Kreta mijn eerste vakantieliefde. Op het strand ontmoette ik een Zwitsers meisje, Caroline. Smoorverliefd was ik! We bleven contact houden en ik stuurde haar zelfs cassettebandjes met muziek. Ik heb haar daarna nooit meer live gezien, maar sinds een aantal jaar zijn we wel vrienden op Facebook.”

En tegenwoordig vlieg je vooral heel ver weg, toch?
“Dat komt vooral door mijn vriendin Lotus, die ik vijf jaar geleden leerde 
kennen op Pinkpop. Op de tweede dag liep ik naar de tent van vrienden en daar tegenover zat een groep meiden. Lotus zei hallo en ik was meteen onder de indruk. Ze was nog mooier dan haar naam! Ze nodigde me uit die avond mee te gaan naar Kings of Leon, en zo begon onze relatie. En zij bleek een heel andere manier te hebben van vakantie vieren.”

Hoe dan?
“Lotus heeft vijf broers en zussen en vroeger toerden ze in de zomer met een camper door Spanje, waar ze dan een tijdje woonden. Daardoor is ze echt een nomade, niet gebonden aan een plek. Ze heeft ook niks met luxevakanties, all-inclusiveresorts of de toerist uithangen. Wij maken nu lange reizen naar relatief onontdekt gebied. Al backpackend komen we op de mooiste eilanden en strandjes.”

Lees het hele interview in Vriendin 32. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |