×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van... Tony Neef

De zomer van... Tony Neef
19.07.2016 -

De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Vriendin vroeg BN’ers hoe zij het liefst hun zomer doorbrengen. Deze week vertelt musicalster Tony Neef (55) over zijn liefde voor reizen. “Ik probeer elk jaar twee, drie keer weg te gaan. Even shoppen in Amerika bijvoorbeeld.”


“Op vakantie gaan vind ik heerlijk; daar wérk ik voor”, valt musicalster Tony Neef met de deur in huis. “Ik ga altijd volkomen ontspannen op vakantie: al op weg naar Schiphol laat ik alles los. Ik zie mijn man Benny normaal weinig, omdat hij overdag werkt en ik ’s avonds. Dus als we met z’n tweeën weggaan, is dat al een feestje.”

Wat voor vakantietype ben jij?
“Ik ga voor de rust. Ik ben niet iemand die allemaal dingen gaat bekijken. Eigenlijk ga ik altijd op vakantie als ik hard heb gewerkt. Na een periode van weinig vrije tijd kan ik dus voor het eerst weer een boek lezen en ontspannen op het strand. Bakken in de zon? Kan ik ook, ja. Niet twee weken lang, maar ik hou er wel van.”

Hoe vaak per jaar ga je op vakantie?
“Twee keer, soms drie. Maar ja, wat is vakantie? Ik ga deze maandag bijvoorbeeld drie dagen naar Lissabon. Dat reken ik niet mee; bij vakantie denk ik aan minstens een week. Dat doen we in de winter, soms in het voorjaar en eind zomer. Meestal gaan we in de winter naar Gran Canaria, want het is kort vliegen met de meeste kans op zon. Verder gaan we meestal één keer per jaar naar Amerika. Dat klinkt wat snobistisch, maar we kunnen goedkoop vliegen, want Benny werkt bij de KLM. Daardoor kunnen we bijvoorbeeld ook eens een weekje naar Bali. Daarvoor zou ik geen veertienhonderd euro uitgeven, maar als we ernaartoe kunnen voor twee- of driehonderd euro per ticket, zijn we toch gek als we er geen gebruik van maken?"

Lees het hele interview in Vriendin 29.  

Plaats een reactie

1Reacties

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |