×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van... Tony Neef

De zomer van... Tony Neef
19.07.2016 -

De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Vriendin vroeg BN’ers hoe zij het liefst hun zomer doorbrengen. Deze week vertelt musicalster Tony Neef (55) over zijn liefde voor reizen. “Ik probeer elk jaar twee, drie keer weg te gaan. Even shoppen in Amerika bijvoorbeeld.”


“Op vakantie gaan vind ik heerlijk; daar wérk ik voor”, valt musicalster Tony Neef met de deur in huis. “Ik ga altijd volkomen ontspannen op vakantie: al op weg naar Schiphol laat ik alles los. Ik zie mijn man Benny normaal weinig, omdat hij overdag werkt en ik ’s avonds. Dus als we met z’n tweeën weggaan, is dat al een feestje.”

Wat voor vakantietype ben jij?
“Ik ga voor de rust. Ik ben niet iemand die allemaal dingen gaat bekijken. Eigenlijk ga ik altijd op vakantie als ik hard heb gewerkt. Na een periode van weinig vrije tijd kan ik dus voor het eerst weer een boek lezen en ontspannen op het strand. Bakken in de zon? Kan ik ook, ja. Niet twee weken lang, maar ik hou er wel van.”

Hoe vaak per jaar ga je op vakantie?
“Twee keer, soms drie. Maar ja, wat is vakantie? Ik ga deze maandag bijvoorbeeld drie dagen naar Lissabon. Dat reken ik niet mee; bij vakantie denk ik aan minstens een week. Dat doen we in de winter, soms in het voorjaar en eind zomer. Meestal gaan we in de winter naar Gran Canaria, want het is kort vliegen met de meeste kans op zon. Verder gaan we meestal één keer per jaar naar Amerika. Dat klinkt wat snobistisch, maar we kunnen goedkoop vliegen, want Benny werkt bij de KLM. Daardoor kunnen we bijvoorbeeld ook eens een weekje naar Bali. Daarvoor zou ik geen veertienhonderd euro uitgeven, maar als we ernaartoe kunnen voor twee- of driehonderd euro per ticket, zijn we toch gek als we er geen gebruik van maken?"

Lees het hele interview in Vriendin 29.  

Plaats een reactie

1Reacties

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |