×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van... Tony Neef

De zomer van... Tony Neef
19.07.2016 -

De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Vriendin vroeg BN’ers hoe zij het liefst hun zomer doorbrengen. Deze week vertelt musicalster Tony Neef (55) over zijn liefde voor reizen. “Ik probeer elk jaar twee, drie keer weg te gaan. Even shoppen in Amerika bijvoorbeeld.”


“Op vakantie gaan vind ik heerlijk; daar wérk ik voor”, valt musicalster Tony Neef met de deur in huis. “Ik ga altijd volkomen ontspannen op vakantie: al op weg naar Schiphol laat ik alles los. Ik zie mijn man Benny normaal weinig, omdat hij overdag werkt en ik ’s avonds. Dus als we met z’n tweeën weggaan, is dat al een feestje.”

Wat voor vakantietype ben jij?
“Ik ga voor de rust. Ik ben niet iemand die allemaal dingen gaat bekijken. Eigenlijk ga ik altijd op vakantie als ik hard heb gewerkt. Na een periode van weinig vrije tijd kan ik dus voor het eerst weer een boek lezen en ontspannen op het strand. Bakken in de zon? Kan ik ook, ja. Niet twee weken lang, maar ik hou er wel van.”

Hoe vaak per jaar ga je op vakantie?
“Twee keer, soms drie. Maar ja, wat is vakantie? Ik ga deze maandag bijvoorbeeld drie dagen naar Lissabon. Dat reken ik niet mee; bij vakantie denk ik aan minstens een week. Dat doen we in de winter, soms in het voorjaar en eind zomer. Meestal gaan we in de winter naar Gran Canaria, want het is kort vliegen met de meeste kans op zon. Verder gaan we meestal één keer per jaar naar Amerika. Dat klinkt wat snobistisch, maar we kunnen goedkoop vliegen, want Benny werkt bij de KLM. Daardoor kunnen we bijvoorbeeld ook eens een weekje naar Bali. Daarvoor zou ik geen veertienhonderd euro uitgeven, maar als we ernaartoe kunnen voor twee- of driehonderd euro per ticket, zijn we toch gek als we er geen gebruik van maken?"

Lees het hele interview in Vriendin 29.  

Plaats een reactie

1Reacties

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!