×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van... Kim-Lian van der Meij

De zomer van... Kim-Lian van der Meij
12.07.2016 -

De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Deze week vertelt Kim-Lian van der Meij (35) over haar eigen paradijsje in Zweden. “Ooit willen we er misschien wel gaan wonen.”


Kim-Lian van der Meij (35) is het gelukkigst als ze met haar vriend Daniel, hun kinderen Ronja (8), William (6) en Benjamin (3) én de twee honden in hun eigen romantische boshuis in Zweden is. 

Was dat ook jouw laatste vakantie, in Zweden? 
“Nee, in de meivakantie zijn we met het hele gezin naar Cannes geweest. Daniels moeder is Frans en heeft daar een appartement, dat is dus vaste prik. En Cannes heeft voor Daan en mij ook een speciale betekenis, omdat we ooit samen een Europese reis hebben gemaakt die ons er bracht.”

Vertel eens, over die reis?
“Toen Daniel en ik een jaar of vier samen waren, waren we allebei druk met werk en raakten elkaar een beetje kwijt. We zijn toen op een soort verzoeningsreis gegaan, om te kijken of we elkaar weer konden vinden. Zes weken hebben we door heel Europa gecrost, van Frankrijk en Italië tot Denemarken en Zweden. Niks gepland, we keken wel waar we sliepen. Tijdens de lange autoritten zaten we uren te praten over alles en nog wat. Ik ben zo dankbaar dat we dat hebben gedaan! Zo merkten we dat de liefde er nog was, maar dat we tijd moesten maken voor elkaar. En we maakten herinneringen waar we nog steeds van genieten.”

Zoals…?
“We konden op een avond geen hotel vinden en waren zó moe dat we uiteindelijk uit wanhoop een kasteeltje hebben gehuurd. Voor achthonderd euro per nacht! Op de boot naar Corsica kregen we ruzie met een bemanningslid omdat we uit onze kamer moesten waar we nog aan het vrijen waren, haha. Het was echt zo’n rock-’n-rollreis. Later bleek dat toen Ronja is verwekt. Die reis was in meerdere opzichten het begin van een nieuw leven.”

Lees het hele interview in Vriendin 28, vanaf morgen in de winkels. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |