×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van... Kim-Lian van der Meij

De zomer van... Kim-Lian van der Meij
12.07.2016 -

De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Deze week vertelt Kim-Lian van der Meij (35) over haar eigen paradijsje in Zweden. “Ooit willen we er misschien wel gaan wonen.”


Kim-Lian van der Meij (35) is het gelukkigst als ze met haar vriend Daniel, hun kinderen Ronja (8), William (6) en Benjamin (3) én de twee honden in hun eigen romantische boshuis in Zweden is. 

Was dat ook jouw laatste vakantie, in Zweden? 
“Nee, in de meivakantie zijn we met het hele gezin naar Cannes geweest. Daniels moeder is Frans en heeft daar een appartement, dat is dus vaste prik. En Cannes heeft voor Daan en mij ook een speciale betekenis, omdat we ooit samen een Europese reis hebben gemaakt die ons er bracht.”

Vertel eens, over die reis?
“Toen Daniel en ik een jaar of vier samen waren, waren we allebei druk met werk en raakten elkaar een beetje kwijt. We zijn toen op een soort verzoeningsreis gegaan, om te kijken of we elkaar weer konden vinden. Zes weken hebben we door heel Europa gecrost, van Frankrijk en Italië tot Denemarken en Zweden. Niks gepland, we keken wel waar we sliepen. Tijdens de lange autoritten zaten we uren te praten over alles en nog wat. Ik ben zo dankbaar dat we dat hebben gedaan! Zo merkten we dat de liefde er nog was, maar dat we tijd moesten maken voor elkaar. En we maakten herinneringen waar we nog steeds van genieten.”

Zoals…?
“We konden op een avond geen hotel vinden en waren zó moe dat we uiteindelijk uit wanhoop een kasteeltje hebben gehuurd. Voor achthonderd euro per nacht! Op de boot naar Corsica kregen we ruzie met een bemanningslid omdat we uit onze kamer moesten waar we nog aan het vrijen waren, haha. Het was echt zo’n rock-’n-rollreis. Later bleek dat toen Ronja is verwekt. Die reis was in meerdere opzichten het begin van een nieuw leven.”

Lees het hele interview in Vriendin 28, vanaf morgen in de winkels. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |