×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van... Kim-Lian van der Meij

De zomer van... Kim-Lian van der Meij
12.07.2016 -

De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Deze week vertelt Kim-Lian van der Meij (35) over haar eigen paradijsje in Zweden. “Ooit willen we er misschien wel gaan wonen.”


Kim-Lian van der Meij (35) is het gelukkigst als ze met haar vriend Daniel, hun kinderen Ronja (8), William (6) en Benjamin (3) én de twee honden in hun eigen romantische boshuis in Zweden is. 

Was dat ook jouw laatste vakantie, in Zweden? 
“Nee, in de meivakantie zijn we met het hele gezin naar Cannes geweest. Daniels moeder is Frans en heeft daar een appartement, dat is dus vaste prik. En Cannes heeft voor Daan en mij ook een speciale betekenis, omdat we ooit samen een Europese reis hebben gemaakt die ons er bracht.”

Vertel eens, over die reis?
“Toen Daniel en ik een jaar of vier samen waren, waren we allebei druk met werk en raakten elkaar een beetje kwijt. We zijn toen op een soort verzoeningsreis gegaan, om te kijken of we elkaar weer konden vinden. Zes weken hebben we door heel Europa gecrost, van Frankrijk en Italië tot Denemarken en Zweden. Niks gepland, we keken wel waar we sliepen. Tijdens de lange autoritten zaten we uren te praten over alles en nog wat. Ik ben zo dankbaar dat we dat hebben gedaan! Zo merkten we dat de liefde er nog was, maar dat we tijd moesten maken voor elkaar. En we maakten herinneringen waar we nog steeds van genieten.”

Zoals…?
“We konden op een avond geen hotel vinden en waren zó moe dat we uiteindelijk uit wanhoop een kasteeltje hebben gehuurd. Voor achthonderd euro per nacht! Op de boot naar Corsica kregen we ruzie met een bemanningslid omdat we uit onze kamer moesten waar we nog aan het vrijen waren, haha. Het was echt zo’n rock-’n-rollreis. Later bleek dat toen Ronja is verwekt. Die reis was in meerdere opzichten het begin van een nieuw leven.”

Lees het hele interview in Vriendin 28, vanaf morgen in de winkels. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!