×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 26: Wat ik je nog had willen zeggen...

Vriendin 26: Wat ik je nog had willen zeggen...
29.06.2016 - Redactie Vriendin

Als je eindelijk zou durven, als je echt eerlijk zou zijn... Wat zou je dan zeggen tegen je moeder, een halfzus, je kind of beste vriendin? Deze week vertellen acht lezeressen hun verhaal in Vriendin.


Anne (34): “Drie jaar geleden overleed mijn tante vrij plotseling aan longkanker. Even daarvoor was ze nog op mijn bruiloft geweest en had ze me nog geholpen met mijn jurk. Ik weet niet wie trotser was, mijn eigen moeder of mijn tante. Toen ik hoorde dat zij met benauwdheidsklachten in het ziekenhuis was opgenomen, ben ik zo vaak als ik kon langsgegaan. Een zuster in het ziekenhuis vroeg of ik haar dochter was. Mijn tante glimlachte om die vraag en zei: “Helaas niet, ik heb geen kinderen. Maar Anne is mijn leendochter.” Een groter compliment had ze me niet kunnen geven. Daarna ging het snel bergafwaarts met haar. Al bleef mijn tante vechten en tot op het laatst geloven in een goede afloop. Op de dag dat ze stierf, heb ik nog heel lang bij haar gezeten en zonder iets te zeggen haar hand vastgehouden. Daar heb ik achteraf spijt van. Want ik had haar willen zeggen hoeveel ik om haar gaf, hoe bijzonder ze voor me was en ook dat ik haar als een tweede moeder zag. Maar ik kon het niet, want ik was bang dat ze zou denken dat ik haar al had opgegeven. Nu ik zwanger ben van mijn eerste kindje, denk ik bijna dagelijks aan mijn tante en aan wat ik haar had willen zeggen."

De andere verhalen lees je in Vriendin 26.

Zou jij ook nog iets tegen iemand willen zeggen? Praat mee op ons forum

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'

19.10.2017 - Er zijn van die dingen die je liever niet met een ander deelt. Acht lezeressen over wat ze van hun partner aan niemand mogen vertellen...

Lees meer!
 Tips voor een gezonde hoofdhuid

19.10.2017 - Een mooie bos haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Met deze tips stimuleer je de groei van gezonde, nieuwe en glanzende haren.

Lees meer!
Hoe ontvang je een compliment?

19.10.2017 - Een grappig filmpje, over hoeveel complimenten een mens kan hebben voordat het ongemakkelijk wordt, zie je hieronder. Ook interessant om hierin het verschil tussen mannen en vrouwen te zien.

Lees meer!
Oplossing puzzel 32: stratego

19.10.2017 - Winnaars van 2 vrijkaarten voor My Fair Lady in een theater naar keuze, t.w.v. € 95,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 42)

19.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |