×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 26: Wat ik je nog had willen zeggen...

Vriendin 26: Wat ik je nog had willen zeggen...
29.06.2016 - Redactie Vriendin

Als je eindelijk zou durven, als je echt eerlijk zou zijn... Wat zou je dan zeggen tegen je moeder, een halfzus, je kind of beste vriendin? Deze week vertellen acht lezeressen hun verhaal in Vriendin.


Anne (34): “Drie jaar geleden overleed mijn tante vrij plotseling aan longkanker. Even daarvoor was ze nog op mijn bruiloft geweest en had ze me nog geholpen met mijn jurk. Ik weet niet wie trotser was, mijn eigen moeder of mijn tante. Toen ik hoorde dat zij met benauwdheidsklachten in het ziekenhuis was opgenomen, ben ik zo vaak als ik kon langsgegaan. Een zuster in het ziekenhuis vroeg of ik haar dochter was. Mijn tante glimlachte om die vraag en zei: “Helaas niet, ik heb geen kinderen. Maar Anne is mijn leendochter.” Een groter compliment had ze me niet kunnen geven. Daarna ging het snel bergafwaarts met haar. Al bleef mijn tante vechten en tot op het laatst geloven in een goede afloop. Op de dag dat ze stierf, heb ik nog heel lang bij haar gezeten en zonder iets te zeggen haar hand vastgehouden. Daar heb ik achteraf spijt van. Want ik had haar willen zeggen hoeveel ik om haar gaf, hoe bijzonder ze voor me was en ook dat ik haar als een tweede moeder zag. Maar ik kon het niet, want ik was bang dat ze zou denken dat ik haar al had opgegeven. Nu ik zwanger ben van mijn eerste kindje, denk ik bijna dagelijks aan mijn tante en aan wat ik haar had willen zeggen."

De andere verhalen lees je in Vriendin 26.

Zou jij ook nog iets tegen iemand willen zeggen? Praat mee op ons forum

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |