×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 26: Wat ik je nog had willen zeggen...

Vriendin 26: Wat ik je nog had willen zeggen...
29.06.2016 - Redactie Vriendin

Als je eindelijk zou durven, als je echt eerlijk zou zijn... Wat zou je dan zeggen tegen je moeder, een halfzus, je kind of beste vriendin? Deze week vertellen acht lezeressen hun verhaal in Vriendin.


Anne (34): “Drie jaar geleden overleed mijn tante vrij plotseling aan longkanker. Even daarvoor was ze nog op mijn bruiloft geweest en had ze me nog geholpen met mijn jurk. Ik weet niet wie trotser was, mijn eigen moeder of mijn tante. Toen ik hoorde dat zij met benauwdheidsklachten in het ziekenhuis was opgenomen, ben ik zo vaak als ik kon langsgegaan. Een zuster in het ziekenhuis vroeg of ik haar dochter was. Mijn tante glimlachte om die vraag en zei: “Helaas niet, ik heb geen kinderen. Maar Anne is mijn leendochter.” Een groter compliment had ze me niet kunnen geven. Daarna ging het snel bergafwaarts met haar. Al bleef mijn tante vechten en tot op het laatst geloven in een goede afloop. Op de dag dat ze stierf, heb ik nog heel lang bij haar gezeten en zonder iets te zeggen haar hand vastgehouden. Daar heb ik achteraf spijt van. Want ik had haar willen zeggen hoeveel ik om haar gaf, hoe bijzonder ze voor me was en ook dat ik haar als een tweede moeder zag. Maar ik kon het niet, want ik was bang dat ze zou denken dat ik haar al had opgegeven. Nu ik zwanger ben van mijn eerste kindje, denk ik bijna dagelijks aan mijn tante en aan wat ik haar had willen zeggen."

De andere verhalen lees je in Vriendin 26.

Zou jij ook nog iets tegen iemand willen zeggen? Praat mee op ons forum

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is mijn grootste vakantiegeheim'

17.08.2017 - Zon, zee, zwijgen... Deze vrouwen deden in hun vakantie iets wat ze liever met niemand delen. "Door mijn leugen kon ik zelfs geen foto's van m'n reis op Facebook zetten."

Lees meer
Nadia: 'Zonder Laura's hulp was me de opvoeding niet gelukt'

17.08.2017 - Nadia (41) was nog maar net bevallen van haar zoontje, toen haar man omkwam bij een auto-ongeluk. Buurvrouw Laura (64) ving Nadia op. “Dankzij haar heb ik er nooit alleen voor gestaan.”

Lees meer
Ida: 'De moordenaar van mijn dochter woont nu om de hoek'

16.08.2017 - Ida’s negentienjarige dochter Célesta werd in 2012 om het leven gebracht door haar vriend. Ida was kapot van verdriet. Nu, vijf jaar later, blijkt de moordenaar van haar dochter bij haar in de buurt te wonen. “Ik ben bang. Niet voor hem, maar voor mezelf. Omdat ik zó boos ben.”

Lees meer
Corina: 'Tegen alle verwachtingen in kregen we deze twee wondertjes'

16.08.2017 - De arts vertelde Corina (39) en haar man Marko (42) dat ze waarschijnlijk nooit ouders zouden worden. Toch hielden ze hoop. Corina: “Ik ben zo blij dat we niet opgaven en twee prachtige gezonde zonen hebben mogen krijgen.”

Lees meer
Julia: 'Mijn trouwjurk werd nooit gedragen'

15.08.2017 - De trouwjurk van Julia (32) staat op Marktplaats. Ongedragen, want haar huwelijk werd last minute afgeblazen. "Diep van binnen wist ik dat het niet goed zat."

Lees meer
De zomer van... styliste Patty Zomer

15.08.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van styliste Patty Zomer (56): “Als er niemand is om mee te reizen, ga ik gerust in mijn eentje.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'

10.08.2017 - Je beste vriendin is die ene persoon in je leven met wie je echt álles bespreekt… of toch niet? Deze lezeressen vertellen over het geheim dat zij hebben voor hun hartsvriendin.

Lees meer
Hiermee is mijn kind beroemd op het internet

10.08.2017 - Het begon met een filmpje in hun kamer en nu hebben de kinderen van Ellen, Erna, Louis en Rita honderdduizenden fans. Deze week vertellen de moeders in Vriendin over hun beroemde dochters. Maar wat doen zij nou precies?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 189 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!