×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 26: Joyce' man wil altijd mensen om zich heen

Vriendin 26: Joyce' man wil altijd mensen om zich heen
28.06.2016 - Redactie Vriendin

Ze heeft niets tegen haar schoonouders. Maar Joyce (39) baalt er enorm van dat haar man ze ook dit jaar weer mee op vakantie heeft gevraagd.


'Nee hè, niet wéér op vakantie met mijn schoonfamilie..' 

“Iedereen die mijn man Jos voor het eerst ontmoet, is lyrisch: wat een leuke, joviale man! Dat is ook zo. Jos lacht altijd, is super aardig en geeft je meteen het gevoel je beste maat te zijn. Hij is ook een heel leuke vriend. In de kroeg geeft hij de meeste rondjes en als je hem nodig hebt, al is het midden in de nacht, staat hij voor je klaar. Onze halve huisraad leent hij uit en als het moet, komt hij de gewenste spullen zelf nog brengen ook en helpt meteen mee klussen.

Ik ben echt op zijn vriendelijke, vrolijke karakter gevallen. Het is geen dag saai met Jos en ik ken hem niet chagrijnig. Maar tegelijkertijd is dat uitbundige van Jos ook dat wat me de laatste jaren flink is gaan storen. Ik kan me geen weekend herinneren zonder een gezellige kaasfondue-avond, barbecuemiddag of zondagse koffievisite. Ik kook standaard voor zes personen en de koffie gaat er thuis in liters doorheen. Doordat Jos zich altijd omringt met andere mensen, blijft er weinig privétijd over voor mij en onze kinderen.

Het ergste is dat het niet ophoudt bij onze vrije avonden of weekenden en dat hij zelfs op onze vakanties nog mensen meevraagt. We hebben op drie dagen Berlijn na – onze huwelijksreis in 1998 – nog geen vakantie of weekendje weg met z’n tweeën of ons eigen gezin gevierd. Voor ik het weet, heeft Jos al geregeld dat de buren, mijn broer en schoonzus of goede vrienden meegaan.

Deze zomer zouden we eindelijk met z’n viertjes voor de eerste keer alléén naar onze vaste staanplaats op de camping in Italië gaan, maar tot mijn ontzetting heeft Jos afgelopen weekend mijn schoonouders uitgenodigd ons te vergezellen! We waren bij hen op bezoek en ik stikte bijna in mijn Bossche bol toen hij voorstelde hun caravan naast die van ons te stallen, en mijn schoonouders daarop dankbaar ‘ja’ zeiden. Ik keek Jos nog vernietigend aan, maar hij pikte het signaal niet op. ‘Plek zat en hoe meer zielen, hoe meer vreugd!’ riep hij nog uitgelaten. Er zat dus niets anders op dan enthousiast mee te lachen, terwijl ik ondertussen alleen maar dacht: o nee, niet wéér! Daar gaat onze gezinsvakantie.”

Lees het hele verhaal van Joyce in Vriendin 26, morgen in de winkels!

Zijn jij en je man net als Joyce en Jos ook tegen- polen? Mail jouw verhaal naar post@ vriendin.audax.nl of praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!