×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 25: Kimberly Beau en haar moeder Carla werken samen

Vriendin 25: Kimberly Beau en haar moeder Carla werken samen
21.06.2016 - Redactie Vriendin

Toen Kimberly Beau (30) vijf jaar geleden haar stylingboetiek opende, kwam haar moeder Carla (53) al snel helpen. Inmiddels runnen ze het bedrijf samen. “Ook als we vrij zijn, spreken we af.”


'Het is een feest om elkaar elke dag te zien'

Kimberly: “We zijn elkaar nooit zat, echt niet. Ik vind het juist ideaal om met mijn moeder samen te werken, het is een feest om elkaar elke dag te zien. Ik vertrouw haar voor honderd procent, dat gevoel bereik je volgens mij toch nooit helemaal met vriendinnen of personeel. Als je een goede band hebt, is werken met familie denk ik het beste wat je kunt hebben in een bedrijf.”

Carla: “Als kind was Kimberly al ondernemend en eigenwijs. Als ik linksaf wilde, ging zij juist rechtsaf. En als ze iets in haar hoofd had, gebeurde het ook. Ik ben een makkelijke moeder, liet haar altijd heel vrij. Wel vonden mijn man en ik het belangrijk dat ze een studie zou gaan volgen.” Kimberly: “Ik had al vroeg interesse in mode, maar mijn vader wilde dat ik carrière zou maken in het bedrijfsleven. ‘Mode, daar valt geen geld in te verdienen’, zei hij. Dus ging ik bedrijfskunde studeren en kwam ik in de makelaardij terecht. Maar al snel merkte ik dat het niets voor mij is, werken voor een baas. Ik ben niet iemand die altijd binnen de lijntjes kleurt, ik wil mijn eigen gang kunnen gaan en iets doen waar ik echt blij van word.” Carla: “Toen Kim vertelde dat ze een boetiek wilde openen, vond ik dat niet meteen een goed idee. Het ging slecht met de economie, ik was bang dat ze teleurgesteld zou worden.” Kimberly: “Logisch, ze wilde me beschermen. Ik hield ook wel in mijn achterhoofd dat het mis kon gaan, maar wilde het in elk geval proberen.”

Samen inspiratie opdoen
Kimberly: “Toen ze eenmaal doorhad dat een eigen boetiek mijn passie was, stond ze volledig achter me. Dus toen kwam mijn winkel Love of Fashion (LOF) er: een boetiek met kleding voor de vrouw van nu, die niet één stijl heeft, maar meerdere. Het ene moment gaat ze namelijk naar een hip feestje, het andere moment is ze in de sportschool te vinden of rent ze achter haar kinderen aan. Ik wilde zelf de setjes uitkiezen en vrouwen in de winkel helpen om een complete look te stylen.”

Carla: “Ik gaf haar advies, dacht met haar mee en ging ook wel mee naar het confectiecentrum. Of we gingen naar Milaan en Parijs om inspiratie op te doen. Toen begon ik het ook leuk te vinden. Omdat Kim in het begin telkens de hele dag in haar eentje in de winkel stond, kwam ik geregeld even langs.”

Kimberly: “Toen het wat drukker begon te worden, bood ze meteen aan te komen helpen. Eerst waren dat kleine taakjes, zoals koffie schenken voor de klanten. Maar de winkel werd al snel een succes, en ik kon – naast mijn moeder, die vrijwillig werkte – zelfs personeel aannemen. Ik was een van de eerste boetieks in Nederland die op Facebook en Instagram ging. Elke dag maakte ik selfies in outfits die in de winkel te koop waren, en postte die. Dat sloeg aan."

Lees het hele interview in Vriendin 25 (vanaf morgen in de winkels).

Meepraten over dit verhaal? Dat kan op ons forum

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!