×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 25: Kimberly Beau en haar moeder Carla werken samen

Vriendin 25: Kimberly Beau en haar moeder Carla werken samen
21.06.2016 - Redactie Vriendin

Toen Kimberly Beau (30) vijf jaar geleden haar stylingboetiek opende, kwam haar moeder Carla (53) al snel helpen. Inmiddels runnen ze het bedrijf samen. “Ook als we vrij zijn, spreken we af.”


'Het is een feest om elkaar elke dag te zien'

Kimberly: “We zijn elkaar nooit zat, echt niet. Ik vind het juist ideaal om met mijn moeder samen te werken, het is een feest om elkaar elke dag te zien. Ik vertrouw haar voor honderd procent, dat gevoel bereik je volgens mij toch nooit helemaal met vriendinnen of personeel. Als je een goede band hebt, is werken met familie denk ik het beste wat je kunt hebben in een bedrijf.”

Carla: “Als kind was Kimberly al ondernemend en eigenwijs. Als ik linksaf wilde, ging zij juist rechtsaf. En als ze iets in haar hoofd had, gebeurde het ook. Ik ben een makkelijke moeder, liet haar altijd heel vrij. Wel vonden mijn man en ik het belangrijk dat ze een studie zou gaan volgen.” Kimberly: “Ik had al vroeg interesse in mode, maar mijn vader wilde dat ik carrière zou maken in het bedrijfsleven. ‘Mode, daar valt geen geld in te verdienen’, zei hij. Dus ging ik bedrijfskunde studeren en kwam ik in de makelaardij terecht. Maar al snel merkte ik dat het niets voor mij is, werken voor een baas. Ik ben niet iemand die altijd binnen de lijntjes kleurt, ik wil mijn eigen gang kunnen gaan en iets doen waar ik echt blij van word.” Carla: “Toen Kim vertelde dat ze een boetiek wilde openen, vond ik dat niet meteen een goed idee. Het ging slecht met de economie, ik was bang dat ze teleurgesteld zou worden.” Kimberly: “Logisch, ze wilde me beschermen. Ik hield ook wel in mijn achterhoofd dat het mis kon gaan, maar wilde het in elk geval proberen.”

Samen inspiratie opdoen
Kimberly: “Toen ze eenmaal doorhad dat een eigen boetiek mijn passie was, stond ze volledig achter me. Dus toen kwam mijn winkel Love of Fashion (LOF) er: een boetiek met kleding voor de vrouw van nu, die niet één stijl heeft, maar meerdere. Het ene moment gaat ze namelijk naar een hip feestje, het andere moment is ze in de sportschool te vinden of rent ze achter haar kinderen aan. Ik wilde zelf de setjes uitkiezen en vrouwen in de winkel helpen om een complete look te stylen.”

Carla: “Ik gaf haar advies, dacht met haar mee en ging ook wel mee naar het confectiecentrum. Of we gingen naar Milaan en Parijs om inspiratie op te doen. Toen begon ik het ook leuk te vinden. Omdat Kim in het begin telkens de hele dag in haar eentje in de winkel stond, kwam ik geregeld even langs.”

Kimberly: “Toen het wat drukker begon te worden, bood ze meteen aan te komen helpen. Eerst waren dat kleine taakjes, zoals koffie schenken voor de klanten. Maar de winkel werd al snel een succes, en ik kon – naast mijn moeder, die vrijwillig werkte – zelfs personeel aannemen. Ik was een van de eerste boetieks in Nederland die op Facebook en Instagram ging. Elke dag maakte ik selfies in outfits die in de winkel te koop waren, en postte die. Dat sloeg aan."

Lees het hele interview in Vriendin 25 (vanaf morgen in de winkels).

Meepraten over dit verhaal? Dat kan op ons forum

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |