×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 25: Kimberly Beau en haar moeder Carla werken samen

Vriendin 25: Kimberly Beau en haar moeder Carla werken samen
21.06.2016 - Redactie Vriendin

Toen Kimberly Beau (30) vijf jaar geleden haar stylingboetiek opende, kwam haar moeder Carla (53) al snel helpen. Inmiddels runnen ze het bedrijf samen. “Ook als we vrij zijn, spreken we af.”


'Het is een feest om elkaar elke dag te zien'

Kimberly: “We zijn elkaar nooit zat, echt niet. Ik vind het juist ideaal om met mijn moeder samen te werken, het is een feest om elkaar elke dag te zien. Ik vertrouw haar voor honderd procent, dat gevoel bereik je volgens mij toch nooit helemaal met vriendinnen of personeel. Als je een goede band hebt, is werken met familie denk ik het beste wat je kunt hebben in een bedrijf.”

Carla: “Als kind was Kimberly al ondernemend en eigenwijs. Als ik linksaf wilde, ging zij juist rechtsaf. En als ze iets in haar hoofd had, gebeurde het ook. Ik ben een makkelijke moeder, liet haar altijd heel vrij. Wel vonden mijn man en ik het belangrijk dat ze een studie zou gaan volgen.” Kimberly: “Ik had al vroeg interesse in mode, maar mijn vader wilde dat ik carrière zou maken in het bedrijfsleven. ‘Mode, daar valt geen geld in te verdienen’, zei hij. Dus ging ik bedrijfskunde studeren en kwam ik in de makelaardij terecht. Maar al snel merkte ik dat het niets voor mij is, werken voor een baas. Ik ben niet iemand die altijd binnen de lijntjes kleurt, ik wil mijn eigen gang kunnen gaan en iets doen waar ik echt blij van word.” Carla: “Toen Kim vertelde dat ze een boetiek wilde openen, vond ik dat niet meteen een goed idee. Het ging slecht met de economie, ik was bang dat ze teleurgesteld zou worden.” Kimberly: “Logisch, ze wilde me beschermen. Ik hield ook wel in mijn achterhoofd dat het mis kon gaan, maar wilde het in elk geval proberen.”

Samen inspiratie opdoen
Kimberly: “Toen ze eenmaal doorhad dat een eigen boetiek mijn passie was, stond ze volledig achter me. Dus toen kwam mijn winkel Love of Fashion (LOF) er: een boetiek met kleding voor de vrouw van nu, die niet één stijl heeft, maar meerdere. Het ene moment gaat ze namelijk naar een hip feestje, het andere moment is ze in de sportschool te vinden of rent ze achter haar kinderen aan. Ik wilde zelf de setjes uitkiezen en vrouwen in de winkel helpen om een complete look te stylen.”

Carla: “Ik gaf haar advies, dacht met haar mee en ging ook wel mee naar het confectiecentrum. Of we gingen naar Milaan en Parijs om inspiratie op te doen. Toen begon ik het ook leuk te vinden. Omdat Kim in het begin telkens de hele dag in haar eentje in de winkel stond, kwam ik geregeld even langs.”

Kimberly: “Toen het wat drukker begon te worden, bood ze meteen aan te komen helpen. Eerst waren dat kleine taakjes, zoals koffie schenken voor de klanten. Maar de winkel werd al snel een succes, en ik kon – naast mijn moeder, die vrijwillig werkte – zelfs personeel aannemen. Ik was een van de eerste boetieks in Nederland die op Facebook en Instagram ging. Elke dag maakte ik selfies in outfits die in de winkel te koop waren, en postte die. Dat sloeg aan."

Lees het hele interview in Vriendin 25 (vanaf morgen in de winkels).

Meepraten over dit verhaal? Dat kan op ons forum

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |