×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 25: Uit het niets vroeg de man van Annet om een scheiding

Vriendin 25: Uit het niets vroeg de man van Annet om een scheiding
22.06.2016 - Redactie Vriendin

Annet (36) geniet van een supervakantie met Derk (37) en hun twee dochters. Met haar man kletst, lacht en vrijt ze volop. Totdat ze thuis zijn. “Ineens was hij heel afwezig. Toen ik met een grapje vroeg of hij soms iemand anders had, begon hij te knikken…”


'Vlak na onze heerlijke vakantie zei mijn man: 'Ik ga bij je weg"

 

“Vorig jaar zomer gingen we met ons gezin drie weken op vakantie naar Kroatië. We hadden een appartement geboekt dat veel kleiner uitviel dan gedacht. We zaten op elkaars lip, maar het werd onze leukste vakantie ooit. De kinderen vermaakten zich in het zwembad, mijn man Derk en ik met elkaar op ons miniterras en in ons appartement. We kletsten, lachten, vreeën en maakten allerlei leuke plannen. Zo wilden we onze zolder gaan verbouwen en dachten we eraan een boot te kopen.

Eenmaal thuis was Derk anders dan anders. Hij was zo stil. Elke keer als ik vroeg of er iets met hem aan de hand was, of er misschien iets op zijn werk speelde, ontkende hij dat. Hij gedroeg zich ook vreemd: als hij thuiskwam, gaf hij onze dochters wel een kus, maar mij niet. Na het eten vloog hij naar zijn werkkamer en bleef daar de hele avond zitten. Ik dacht dat hij overwerkt was en stuurde hem in het weekend op pad: ga lekker stappen met je vrienden. Op zondagochtend nam ik de meiden dan mee naar beneden om papa de gelegenheid te geven uit te laten slapen tot tien uur. Maar Derk bleef heel afwezig.

Twee maanden later kwam het hoge woord eruit: ik vroeg met een grapje of hij soms iemand anders had en tot mijn ontzetting zag ik hem schuldbewust ja knikken. Hij had al anderhalve maand een ander. Ik keek hem ontzet aan. Een andere vrouw? Derk? De liefde van mijn leven? De man van wie ik altijd zei dat hij eerder een been zou afstaan dan dat hij mij zou laten gaan? Ik wist niet wat ik hoorde en snapte er niets van. Zeker niet toen Derk vervolgens zijn tas inpakte om naar zijn broer te gaan en mij volkomen verbouwereerd achterliet.”

Geen voortekenen
“In de buurt stonden Derk en ik bekend als het ideale stel. Vriendinnen verzuchtten vaak hoe jaloers ze op me waren. Ik had het maar mooi voor elkaar met twee gezonde, leuke meiden en een man die me op handen droeg. Dat beaamde ik altijd meteen. Vóór Derk had ik een relatie gehad met een man die me mishandelde. Hoe anders was mijn relatie met Derk. Hij was stapelgek op mij en de kinderen en heel relaxed. Sociaal, lief, attent.

In de tien jaar dat we samen zijn geweest hadden we, op wat lichte irritaties na, nooit echt ruzie. En we hadden een spetterend seksleven. In het weekend trokken we er vaak op uit met de caravan of we gingen een dagje met de meiden naar een pretpark. En ook zakelijk deden we het samen goed. Derk had een eigen verzekeringskantoor waarvoor hij vaak op pad was. Ik deed de boekhouding voor zijn bedrijf, we werkten graag samen. We fantaseerden over onze toekomst: als we ooit een klapper zouden maken, zouden we een boerderijtje kopen. Maar sowieso zouden we samen bejaard worden en genieten van onze kinderen en kleinkinderen. Ik heb dus nooit iets zien aankomen of voortekenen gezien.”

Lees het hele verhaal van Annet in Vriendin 25. Vanaf woensdag in de winkels!

Heeft jouw partner je ook teleurgesteld en wil je je verhaal vertellen? Mail naar post@ vriendin.audax.nl of praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem wo 22 jun '16 23:28

    Het zou helemaal mijn verhaal kunnen zijn... al heeft de mijne geen ander. Maar ik zit er mooi mee, weg van mijn thuis, de liefde van mn leven, met mn kindjes op een klein zolderkamertje, zonder werk.... Ik snap het ook nog steeds niet helemaal
    Reageer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |