×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 25: Uit het niets vroeg de man van Annet om een scheiding

Vriendin 25: Uit het niets vroeg de man van Annet om een scheiding
22.06.2016 - Redactie Vriendin

Annet (36) geniet van een supervakantie met Derk (37) en hun twee dochters. Met haar man kletst, lacht en vrijt ze volop. Totdat ze thuis zijn. “Ineens was hij heel afwezig. Toen ik met een grapje vroeg of hij soms iemand anders had, begon hij te knikken…”


'Vlak na onze heerlijke vakantie zei mijn man: 'Ik ga bij je weg"

 

“Vorig jaar zomer gingen we met ons gezin drie weken op vakantie naar Kroatië. We hadden een appartement geboekt dat veel kleiner uitviel dan gedacht. We zaten op elkaars lip, maar het werd onze leukste vakantie ooit. De kinderen vermaakten zich in het zwembad, mijn man Derk en ik met elkaar op ons miniterras en in ons appartement. We kletsten, lachten, vreeën en maakten allerlei leuke plannen. Zo wilden we onze zolder gaan verbouwen en dachten we eraan een boot te kopen.

Eenmaal thuis was Derk anders dan anders. Hij was zo stil. Elke keer als ik vroeg of er iets met hem aan de hand was, of er misschien iets op zijn werk speelde, ontkende hij dat. Hij gedroeg zich ook vreemd: als hij thuiskwam, gaf hij onze dochters wel een kus, maar mij niet. Na het eten vloog hij naar zijn werkkamer en bleef daar de hele avond zitten. Ik dacht dat hij overwerkt was en stuurde hem in het weekend op pad: ga lekker stappen met je vrienden. Op zondagochtend nam ik de meiden dan mee naar beneden om papa de gelegenheid te geven uit te laten slapen tot tien uur. Maar Derk bleef heel afwezig.

Twee maanden later kwam het hoge woord eruit: ik vroeg met een grapje of hij soms iemand anders had en tot mijn ontzetting zag ik hem schuldbewust ja knikken. Hij had al anderhalve maand een ander. Ik keek hem ontzet aan. Een andere vrouw? Derk? De liefde van mijn leven? De man van wie ik altijd zei dat hij eerder een been zou afstaan dan dat hij mij zou laten gaan? Ik wist niet wat ik hoorde en snapte er niets van. Zeker niet toen Derk vervolgens zijn tas inpakte om naar zijn broer te gaan en mij volkomen verbouwereerd achterliet.”

Geen voortekenen
“In de buurt stonden Derk en ik bekend als het ideale stel. Vriendinnen verzuchtten vaak hoe jaloers ze op me waren. Ik had het maar mooi voor elkaar met twee gezonde, leuke meiden en een man die me op handen droeg. Dat beaamde ik altijd meteen. Vóór Derk had ik een relatie gehad met een man die me mishandelde. Hoe anders was mijn relatie met Derk. Hij was stapelgek op mij en de kinderen en heel relaxed. Sociaal, lief, attent.

In de tien jaar dat we samen zijn geweest hadden we, op wat lichte irritaties na, nooit echt ruzie. En we hadden een spetterend seksleven. In het weekend trokken we er vaak op uit met de caravan of we gingen een dagje met de meiden naar een pretpark. En ook zakelijk deden we het samen goed. Derk had een eigen verzekeringskantoor waarvoor hij vaak op pad was. Ik deed de boekhouding voor zijn bedrijf, we werkten graag samen. We fantaseerden over onze toekomst: als we ooit een klapper zouden maken, zouden we een boerderijtje kopen. Maar sowieso zouden we samen bejaard worden en genieten van onze kinderen en kleinkinderen. Ik heb dus nooit iets zien aankomen of voortekenen gezien.”

Lees het hele verhaal van Annet in Vriendin 25. Vanaf woensdag in de winkels!

Heeft jouw partner je ook teleurgesteld en wil je je verhaal vertellen? Mail naar post@ vriendin.audax.nl of praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem wo 22 jun '16 23:28

    Het zou helemaal mijn verhaal kunnen zijn... al heeft de mijne geen ander. Maar ik zit er mooi mee, weg van mijn thuis, de liefde van mn leven, met mn kindjes op een klein zolderkamertje, zonder werk.... Ik snap het ook nog steeds niet helemaal
    Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!