×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 24: Zanger Thomas Berge geniet elke dag intens van zijn zoon

Vriendin 24: Zanger Thomas Berge geniet elke dag intens van zijn zoon
13.06.2016 -

Hij is een jonge vader, precies zoals hij wilde. Drie jaar geleden werd zanger Thomas Berge (26) vader van zoon Jack. En dat heeft hem veranderd:“Ik denk nu eerst na voordat ik iets doe in plaats van andersom.”


'Dinsdag is papadag, die houd ik vrij'

 

Hij woont in een prachtig vrijstaand huis in Alphen aan den Rijn, samen met vriendin Myrthe Mylius (31) en zoon Jack (3). Laatstgenoemde komt enthousiast aanrennen: “Kijk eens, ik heb iets leuks!” Hij laat zijn speelgoedmonstertruck zien. Zodra hij onder protest door mama Myrthe wordt meegenomen voor zijn middagslaapje, gaat papa Thomas Berge helemaal los over zijn grote trots.

 

Dit weekend is het Vaderdag. Leeft dat een beetje bij jullie?
“Vorig jaar snapte Jack nog niet zo goed wat de dag inhield. Dit jaar begrijpt hij het een stuk beter, zo bleek al bij Moederdag. We hadden een cadeautje voor Myrthe gekocht en samen ontbijt gemaakt. Hij is op het kinderdagverblijf nu iets voor mij aan het maken, een knutselwerkje of tekening. Ik kan bijna niet wachten!”

Wilde je altijd al vader worden?
“Ja,heel graag.Toen ik een jaar of tien was, kreeg ik nog een neefje. Ik vond hem meteen fantastisch. Een vriendin van mijn moeder kreeg ook nog een baby en als mijn moeder dan ging oppassen, wilde ik altijd helpen. Dus ja, baby’s vond ik toen al leuk. Ik kreeg zelf een kinderwens toen ik Myrthe had leren kennen. Met jou ga ik oud worden en wil ik kids, dacht ik meteen. Ik had alles wel gezien en meegemaakt en was toe aan de volgende stap.”

Maar je was nog heel jong!
“Klopt, ik was 22. Maar Myrthe is vijf jaar ouder hè, en als vrouw van 27 dacht zij al serieus aan kinderen. Drie maanden nadat we elkaar vonden, waren we zwanger. We had- den het er al over gehad en wisten: als het nu gebeurt, is het goed. Ik wist wat een verantwoordelijkheid het is, maar was er klaar voor.”

Hoe betrokken was je bij de zwangerschap?
“Ik ben echt all the way gegaan. Ging overal mee naartoe: dokters- bezoeken, echo’s... Ik heb wel dertig verschillende Prénatals gezien door heel Nederland, want overal waar we kwamen, gingen we even naar binnen. Zelfs wat betreft gewichtstoename deed ik met Myrthe mee, haha. Ik had echt een behoorlijk pens! Hoe dan? Nou, door heel veel te eten. We hadden toen namelijk een periode waarin we veel samen thuis waren. Zaten we ’s middags te kaarten en ’s avonds tv te kijken, en tussendoor maar eten... Myrthe was verslaafd aan suikerspinnen, ik dus ook. Ook hele potten ijs gingen er per avond doorheen. Dat was gewoon puur gelukkig zijn en cocoonen.”

Lees het hele interview met Thomas Berge in Vriendin 24. Morgen op de deurmat!

 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |