×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 24: Zanger Thomas Berge geniet elke dag intens van zijn zoon

Vriendin 24: Zanger Thomas Berge geniet elke dag intens van zijn zoon
13.06.2016 -

Hij is een jonge vader, precies zoals hij wilde. Drie jaar geleden werd zanger Thomas Berge (26) vader van zoon Jack. En dat heeft hem veranderd:“Ik denk nu eerst na voordat ik iets doe in plaats van andersom.”


'Dinsdag is papadag, die houd ik vrij'

 

Hij woont in een prachtig vrijstaand huis in Alphen aan den Rijn, samen met vriendin Myrthe Mylius (31) en zoon Jack (3). Laatstgenoemde komt enthousiast aanrennen: “Kijk eens, ik heb iets leuks!” Hij laat zijn speelgoedmonstertruck zien. Zodra hij onder protest door mama Myrthe wordt meegenomen voor zijn middagslaapje, gaat papa Thomas Berge helemaal los over zijn grote trots.

 

Dit weekend is het Vaderdag. Leeft dat een beetje bij jullie?
“Vorig jaar snapte Jack nog niet zo goed wat de dag inhield. Dit jaar begrijpt hij het een stuk beter, zo bleek al bij Moederdag. We hadden een cadeautje voor Myrthe gekocht en samen ontbijt gemaakt. Hij is op het kinderdagverblijf nu iets voor mij aan het maken, een knutselwerkje of tekening. Ik kan bijna niet wachten!”

Wilde je altijd al vader worden?
“Ja,heel graag.Toen ik een jaar of tien was, kreeg ik nog een neefje. Ik vond hem meteen fantastisch. Een vriendin van mijn moeder kreeg ook nog een baby en als mijn moeder dan ging oppassen, wilde ik altijd helpen. Dus ja, baby’s vond ik toen al leuk. Ik kreeg zelf een kinderwens toen ik Myrthe had leren kennen. Met jou ga ik oud worden en wil ik kids, dacht ik meteen. Ik had alles wel gezien en meegemaakt en was toe aan de volgende stap.”

Maar je was nog heel jong!
“Klopt, ik was 22. Maar Myrthe is vijf jaar ouder hè, en als vrouw van 27 dacht zij al serieus aan kinderen. Drie maanden nadat we elkaar vonden, waren we zwanger. We had- den het er al over gehad en wisten: als het nu gebeurt, is het goed. Ik wist wat een verantwoordelijkheid het is, maar was er klaar voor.”

Hoe betrokken was je bij de zwangerschap?
“Ik ben echt all the way gegaan. Ging overal mee naartoe: dokters- bezoeken, echo’s... Ik heb wel dertig verschillende Prénatals gezien door heel Nederland, want overal waar we kwamen, gingen we even naar binnen. Zelfs wat betreft gewichtstoename deed ik met Myrthe mee, haha. Ik had echt een behoorlijk pens! Hoe dan? Nou, door heel veel te eten. We hadden toen namelijk een periode waarin we veel samen thuis waren. Zaten we ’s middags te kaarten en ’s avonds tv te kijken, en tussendoor maar eten... Myrthe was verslaafd aan suikerspinnen, ik dus ook. Ook hele potten ijs gingen er per avond doorheen. Dat was gewoon puur gelukkig zijn en cocoonen.”

Lees het hele interview met Thomas Berge in Vriendin 24. Morgen op de deurmat!

 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |