×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Interview met aannemer/bouwdeskundige Bob Sikkes

Interview met aannemer/bouwdeskundige Bob Sikkes
07.06.2016 -

Bob ‘de verbouwer’ Sikkes (50), bekend van tv-programma’s als Tv-makelaar en Bouwval gezocht, woont op een bovenwoning in Amsterdam. Hij heeft geen tuin, wél een prachtig dakterras dat net verbouwd is.“Ik vind het leuk als de planten in het voorjaar weer gaan bloeien.”


Wat betekent je dakterras voor jou?
“Best veel eigenlijk. Door mijn werk zie ik veel mooie huizen, dat maakt me weleens onrustig. Maar in plaats van in een huis met een tuin woon ik het liefste boven, mét een dakterras. In dit huis valt het licht zo mooi naar binnen en er is zo veel buitenruimte, dat ik hier na zestien jaar nog steeds zit. Al hebben we al wel ongeveer zeventien verbou- wingen achter de rug.”

Zat het er als kind al in, dat je aannemer zou worden?
“Ja, toen ik klein was, liep ik al door de straten en keek ik welke huizen ik mooi vond. Mijn broers en ik mochten een keer allemaal een abonnement op een tijdschrift uitzoeken. Mijn jongste broer koos de Donald Duck, mijn oudste broer Kijk en ik Eigen huis & interieur. Ik bewaarde ze allemaal onder mijn bed. Toen was ik pas tien.”

Hoe ben je ontdekt voor televisie?
“Ik ben daar tien jaar geleden voor gevraagd. In een restaurant raakte ik in gesprek met een vrouw die voor de tv werkte. Ik vertelde dat ik bouwkunde had gestudeerd, maar dat ik geen gelijkgestemde kon vinden met wie ik wilde samenwerken. Grappig, zei ze, ze vond mij helemaal geen jongen voor de bouw. En ze had een zwager met een bouwbedrijf die eigenlijk ook geen type voor de bouw was. Ik vroeg haar zijn nummer en na vijf minuten praten, wisten Marius en ik dat we moesten gaan samenwerken. Uiteindelijk zijn we zelfs compagnons geworden in zijn bouwbedrijf. Een week na mijn ontmoeting met die vrouw belde de productiemaatschappij

Lees het hele interview met Bob in Vriendin 23, vanaf morgen in de winkels!

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |