×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Interview met aannemer/bouwdeskundige Bob Sikkes

Interview met aannemer/bouwdeskundige Bob Sikkes
07.06.2016 -

Bob ‘de verbouwer’ Sikkes (50), bekend van tv-programma’s als Tv-makelaar en Bouwval gezocht, woont op een bovenwoning in Amsterdam. Hij heeft geen tuin, wél een prachtig dakterras dat net verbouwd is.“Ik vind het leuk als de planten in het voorjaar weer gaan bloeien.”


Wat betekent je dakterras voor jou?
“Best veel eigenlijk. Door mijn werk zie ik veel mooie huizen, dat maakt me weleens onrustig. Maar in plaats van in een huis met een tuin woon ik het liefste boven, mét een dakterras. In dit huis valt het licht zo mooi naar binnen en er is zo veel buitenruimte, dat ik hier na zestien jaar nog steeds zit. Al hebben we al wel ongeveer zeventien verbou- wingen achter de rug.”

Zat het er als kind al in, dat je aannemer zou worden?
“Ja, toen ik klein was, liep ik al door de straten en keek ik welke huizen ik mooi vond. Mijn broers en ik mochten een keer allemaal een abonnement op een tijdschrift uitzoeken. Mijn jongste broer koos de Donald Duck, mijn oudste broer Kijk en ik Eigen huis & interieur. Ik bewaarde ze allemaal onder mijn bed. Toen was ik pas tien.”

Hoe ben je ontdekt voor televisie?
“Ik ben daar tien jaar geleden voor gevraagd. In een restaurant raakte ik in gesprek met een vrouw die voor de tv werkte. Ik vertelde dat ik bouwkunde had gestudeerd, maar dat ik geen gelijkgestemde kon vinden met wie ik wilde samenwerken. Grappig, zei ze, ze vond mij helemaal geen jongen voor de bouw. En ze had een zwager met een bouwbedrijf die eigenlijk ook geen type voor de bouw was. Ik vroeg haar zijn nummer en na vijf minuten praten, wisten Marius en ik dat we moesten gaan samenwerken. Uiteindelijk zijn we zelfs compagnons geworden in zijn bouwbedrijf. Een week na mijn ontmoeting met die vrouw belde de productiemaatschappij

Lees het hele interview met Bob in Vriendin 23, vanaf morgen in de winkels!

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!