×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 23: Bij twijfel, toch doen!

Vriendin 23: Bij twijfel, toch doen!
06.06.2016 - Redactie Vriendin

Wel? Niet? Of toch wel? O, die twijfel als je een grote knoop moet doorhakken. Daniëlle, Jacklyn, Karin en Eva weten inmiddels uit ervaring wat het je oplevert als je er gewoon voor gaat!


Daniëlle (25)
Twijfel: Neem ik wel of geen maagverkleining? 


Daniëlle: “Eten heeft me altijd troost gegeven. Ik at veel en ging gerust ’s nachts op zoek naar iets lekkers. Ik probeerde talloze diëten en bezocht diëtisten, maar de vele kilo’s die ik afviel, at ik er altijd weer aan. Mijn conditie was slecht. Zwemmen deed ik niet, ik schaamde me voor mijn lijf.
Er moest iets gebeuren, ik was nog zo jong. Als ik zou wachten, zou ik misschien blijvende schade aan mijn overgewicht overhouden.Toen zag ik een programma op tv over een maagverkleining. Zou dat een oplossing zijn? Ik twijfelde: was ik niet te jong? Zou het wel vergoed worden? Wat zou mijn omgeving denken? Maar bovenal: was het wel écht nodig? Zou ik het niet toch nog een keer op eigen kracht moeten proberen?

De intake bij de kliniek maakte mijn twijfel nog erger: ik kreeg heftige beelden te zien. Een maagverkleining is pittig en ik vond het doodeng.Tot het allerlaatste moment twijfelde ik. Uiteindelijk besloot ik dat dit het beste was,ik ging ervoor.Toen ik wakker werd uit de narcose, was ik zo blij dat het voorbij was. Nu kon ik niet meer terug.

In Vriendin 23 spreken nog meer lezeressen hun twijfels uit. Vriendin 23 ligt woensdag in de winkels!

Twijfel jij ook over een belangrijke beslissing? Deel je zorgen (anoniem) met elkaar op ons forum of mail jouw verhaal naar post@vriendin.audax.nl.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!