×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 22: Vriendinnen via social media

Vriendin 22: Vriendinnen via social media
30.05.2016 - Redactie Vriendin

Dankzij een berichtje op Instagram, Twitter, Facebook en LinkedIn werden deze vrouwen beste vriendinnen.


Marlies (26) en Jorian (26)
Vriendinnen geworden via : Instagram

'Toen we elkaar ontmoetten, was de klik er meteen'

 

Marlies : “Wat een vrolijke, gezellige meid. Dat dacht ik toen ik Jorian drie jaar geleden voor het eerst zag. Ik ging bij haar langs om haar studentenkamer in Leiden te bekijken. Een paar dagen eerder had ik op Instagram gemeld dat ik woonruimte zocht in verband met mijn stage op een redactie. Jorian volgde mij op Instagram en reageerde meteen. Ze kende iemand die een kamer te huur had en ging zelf ook verhuizen, dus misschien kon ze me helpen. Ik vond het leuk dat ze meedacht. Uiteindelijk vond ik via een andere weg woonruimte, in Haarlem,maar Jorian en ik hielden wel contact.


Vlak nadat ik in mijn nieuwe huis was ingetrokken, stond zij met een grote bos zonnebloemen op de stoep. Heel attent. Ze kwam mijn nieuwe stek bekijken en bleef meteen eten. Sinds dat moment zijn we vriendinnen. We houden allebei erg van interieurspullen: Jorian werkt in een woonwinkeltje en ik heb een interieurblog. En ook qua kleding, muziek en boeken hebben we dezelfde smaak.”

Jorian: “Vroeger zat ik op het sociale netwerk CU2, een voorloper van Hyves, en daar heb ik ook een aantal vriendinnen aan overgehouden.Voor mij is het dus niet verrassend dat ik Marlies via internet heb leren kennen. Ik volgde haar blog en Instagram-profiel al een tijdje. Ze postte daar berichten over persoonlijke interesses, interieur bijvoorbeeld, waar ik me goed in kon vinden. Toen we elkaar ontmoetten, was de klik er meteen. Het gesprek verliep zo spontaan en makkelijk, dat we allebei het gevoel hadden dat we elkaar al een tijd kenden. Inmiddels zijn we al bijna vier jaar dikke vriendinnen. We kunnen altijd bij elkaar terecht: voor leuke dingen, maar ook als we ergens mee zitten.

De vader van Marlies is een paar jaar geleden overleden aan longkanker en mijn moeder heeft borstkanker gehad. Dat is gelukkig goed gekomen. Door wat we hebben meegemaakt, begrijpen Marlies en ik elkaars zorgen en verdriet als geen ander.”

Lees de rest van de verhalen in Vriendin 22. Heb jij jouw vriendin ook op social media ontmoet? Deel het op ons forum.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!