×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 21: ‘Ik ben getrouwd, maar smoorverliefd op mijn baas’

Vriendin 21: ‘Ik ben getrouwd, maar smoorverliefd op mijn baas’
25.05.2016 - Redactie Vriendin

Linda (38) is getrouwd met Tim (40). Hondstrouw is ze haar man… totdat ze haar nieuwe baas ontmoet. Type: ultieme droomman. “Jelle gaf me een hand en ik dacht: o mijn god, moet ik met jou samenwerken?”“Twee jaar geleden kreeg de bakkerij waar ik werk een nieuwe filiaalmanager. Mijn vorige baas ging met pensioen en daarvoor in de plaats kwam Jelle, een jonge gast van destijds net 26 jaar. Toen hij kwam kennismaken, was ik op vakantie. Mijn vier collega’s, met wie ik een hecht team vorm, appten me meteen dat de nieuwe leidinggevende helemaal voldeed aan mijn beeld van een droomman: vlot, spontaan en knap. Ze voorspelden dat ik het nu extra leuk zou vinden terug te keren naar het werk.

Het was een onschuldig plagerijtje, want ze wisten natuurlijk dat ik getrouwd was en ik was mijn man hondstrouw. Maar toen ik de eerste dag na mijn vakantie de bakkerij binnenstapte en hem voor het eerst zag – én rook –, sloeg ik steil achterover. Jelle gaf me een hand en ik dacht: o mijn god, moet ik met jou samenwerken? Ik wist niet wat me overkwam: ik, een vrouw van 35, al jaren gelukkig getrouwd en moeder van twee kinderen, stond met een rood hoofd te stotteren vanwege mijn nieuwe baas!”

Smoorverliefd
“Mijn man Tim en ik zijn samen sinds mijn twintigste. We hebben altijd een goed huwelijk gehad. Tim is lief, bezorgd, hardwerkend en zeurt nooit. Hij is de ideale vader voor onze twee zoons. Maar hij is wel iets te rustig en te saai naar mijn wens. Eigenlijk val ik op populaire, joviale mannen met een vlotte babbel.

Mijn collega’s, met wie ik al jaren vier dagen per week intensief samenwerk, kennen me goed. Ze voorspelden dat ik Jelle knap zou vinden. Maar dat ik echt smoorverliefd zou worden, hadden zij ook niet verwacht. Maar dat was wat er gebeurde. Ik voelde me de hele dag koortsig, kon nauwelijks een hap door mijn keel krijgen en verlangde naar Jelle. Vooral zijn lichaamsgeur maakte hem onweerstaanbaar: hij rook mannelijk en lekker, het trok me ontzettend aan.

Het begon collega’s op te vallen, ze plaagden: ‘Lin, je bent verliefd! We zien het aan de manier waarop je naar Jelle kijkt.’ Uiteraard ontkende ik alles. Ook Tim maakte er opmerkingen over. Kennelijk sprak ik vaak en veel over Jelle. Het irriteerde hem dat ik zo vol was van mijn baas. Tegen iedereen zei ik hetzelfde: dat ik het zo leuk vond om wilde verhalen over stappen en festivals te horen van een man die tien jaar jonger was. Omdat het zo’n ander leven was dan het leven dat ik leidde.
Ondertussen kreeg ik het nog steeds erg warm als we in het magazijn samen bestellingen klaarzetten of samen de bakkerij afsloten. Jelle had niets in de gaten. Hij deed tegen mij niet anders dan tegen mijn collega’s. Ik probeerde hem uit mijn hoofd te zetten en lette er ook op dat ik thuis niet meer honderduit over Jelle vertelde.”

Gevaarlijk antwoord
“Afgelopen zomer kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Ik was opgebrand door een opeenstapeling van gebeurtenissen: de continue oorontstekingen van onze jongste zoon, familieproblemen en de toestand op het werk. Na drie maanden thuis, zwakte mijn gevoel voor Jelle af. Ik voelde me langzaamaan ook weer wat beter. Van het UWV moest ik twee uur per week aan het werk. Voordat ik zou starten, kwam Jelle bij mij thuis om te praten over waar het mis was gegaan, de afgelopen maanden. Hij wilde vooral weten waarom ik mijn grenzen niet aangaf. Ik wist dat ik nu eerlijk moest zijn en dus zei ik: ‘Nou, de reden dat ik daar zo veel moeite mee heb, is omdat ik een zwak voor je had. Ik vond je leuker dan goed voor me is.’ Jelle bleef stil, maar werd zichtbaar zenuwachtig. Hij droeg een petje, en het leek of hij zich daaronder wilde verstoppen. Hij ontweek mijn blik en friemelde aan zijn broek. Ik begreep zijn reactie niet, en durfde hem te vragen hoe hij mij zag. Toen antwoordde Jelle: ‘Dat is een levensgevaarlijk antwoord, want ik vind je ook erg leuk.’ Ik was met stomheid geslagen."

Lees het hele verhaal in Vriendin 21. Nu in de winkels! Herken je Linda’s verhaal en wil je reageren of zelf je verhaal vertellen? Mail naar post@ vriendin.audax.nl of reageer op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!