×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 21: ‘Ik ben getrouwd, maar smoorverliefd op mijn baas’

Vriendin 21: ‘Ik ben getrouwd, maar smoorverliefd op mijn baas’
25.05.2016 - Redactie Vriendin

Linda (38) is getrouwd met Tim (40). Hondstrouw is ze haar man… totdat ze haar nieuwe baas ontmoet. Type: ultieme droomman. “Jelle gaf me een hand en ik dacht: o mijn god, moet ik met jou samenwerken?”“Twee jaar geleden kreeg de bakkerij waar ik werk een nieuwe filiaalmanager. Mijn vorige baas ging met pensioen en daarvoor in de plaats kwam Jelle, een jonge gast van destijds net 26 jaar. Toen hij kwam kennismaken, was ik op vakantie. Mijn vier collega’s, met wie ik een hecht team vorm, appten me meteen dat de nieuwe leidinggevende helemaal voldeed aan mijn beeld van een droomman: vlot, spontaan en knap. Ze voorspelden dat ik het nu extra leuk zou vinden terug te keren naar het werk.

Het was een onschuldig plagerijtje, want ze wisten natuurlijk dat ik getrouwd was en ik was mijn man hondstrouw. Maar toen ik de eerste dag na mijn vakantie de bakkerij binnenstapte en hem voor het eerst zag – én rook –, sloeg ik steil achterover. Jelle gaf me een hand en ik dacht: o mijn god, moet ik met jou samenwerken? Ik wist niet wat me overkwam: ik, een vrouw van 35, al jaren gelukkig getrouwd en moeder van twee kinderen, stond met een rood hoofd te stotteren vanwege mijn nieuwe baas!”

Smoorverliefd
“Mijn man Tim en ik zijn samen sinds mijn twintigste. We hebben altijd een goed huwelijk gehad. Tim is lief, bezorgd, hardwerkend en zeurt nooit. Hij is de ideale vader voor onze twee zoons. Maar hij is wel iets te rustig en te saai naar mijn wens. Eigenlijk val ik op populaire, joviale mannen met een vlotte babbel.

Mijn collega’s, met wie ik al jaren vier dagen per week intensief samenwerk, kennen me goed. Ze voorspelden dat ik Jelle knap zou vinden. Maar dat ik echt smoorverliefd zou worden, hadden zij ook niet verwacht. Maar dat was wat er gebeurde. Ik voelde me de hele dag koortsig, kon nauwelijks een hap door mijn keel krijgen en verlangde naar Jelle. Vooral zijn lichaamsgeur maakte hem onweerstaanbaar: hij rook mannelijk en lekker, het trok me ontzettend aan.

Het begon collega’s op te vallen, ze plaagden: ‘Lin, je bent verliefd! We zien het aan de manier waarop je naar Jelle kijkt.’ Uiteraard ontkende ik alles. Ook Tim maakte er opmerkingen over. Kennelijk sprak ik vaak en veel over Jelle. Het irriteerde hem dat ik zo vol was van mijn baas. Tegen iedereen zei ik hetzelfde: dat ik het zo leuk vond om wilde verhalen over stappen en festivals te horen van een man die tien jaar jonger was. Omdat het zo’n ander leven was dan het leven dat ik leidde.
Ondertussen kreeg ik het nog steeds erg warm als we in het magazijn samen bestellingen klaarzetten of samen de bakkerij afsloten. Jelle had niets in de gaten. Hij deed tegen mij niet anders dan tegen mijn collega’s. Ik probeerde hem uit mijn hoofd te zetten en lette er ook op dat ik thuis niet meer honderduit over Jelle vertelde.”

Gevaarlijk antwoord
“Afgelopen zomer kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Ik was opgebrand door een opeenstapeling van gebeurtenissen: de continue oorontstekingen van onze jongste zoon, familieproblemen en de toestand op het werk. Na drie maanden thuis, zwakte mijn gevoel voor Jelle af. Ik voelde me langzaamaan ook weer wat beter. Van het UWV moest ik twee uur per week aan het werk. Voordat ik zou starten, kwam Jelle bij mij thuis om te praten over waar het mis was gegaan, de afgelopen maanden. Hij wilde vooral weten waarom ik mijn grenzen niet aangaf. Ik wist dat ik nu eerlijk moest zijn en dus zei ik: ‘Nou, de reden dat ik daar zo veel moeite mee heb, is omdat ik een zwak voor je had. Ik vond je leuker dan goed voor me is.’ Jelle bleef stil, maar werd zichtbaar zenuwachtig. Hij droeg een petje, en het leek of hij zich daaronder wilde verstoppen. Hij ontweek mijn blik en friemelde aan zijn broek. Ik begreep zijn reactie niet, en durfde hem te vragen hoe hij mij zag. Toen antwoordde Jelle: ‘Dat is een levensgevaarlijk antwoord, want ik vind je ook erg leuk.’ Ik was met stomheid geslagen."

Lees het hele verhaal in Vriendin 21. Nu in de winkels! Herken je Linda’s verhaal en wil je reageren of zelf je verhaal vertellen? Mail naar post@ vriendin.audax.nl of reageer op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |