×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 21: ‘Ik ben getrouwd, maar smoorverliefd op mijn baas’

Vriendin 21: ‘Ik ben getrouwd, maar smoorverliefd op mijn baas’
25.05.2016 - Redactie Vriendin

Linda (38) is getrouwd met Tim (40). Hondstrouw is ze haar man… totdat ze haar nieuwe baas ontmoet. Type: ultieme droomman. “Jelle gaf me een hand en ik dacht: o mijn god, moet ik met jou samenwerken?”“Twee jaar geleden kreeg de bakkerij waar ik werk een nieuwe filiaalmanager. Mijn vorige baas ging met pensioen en daarvoor in de plaats kwam Jelle, een jonge gast van destijds net 26 jaar. Toen hij kwam kennismaken, was ik op vakantie. Mijn vier collega’s, met wie ik een hecht team vorm, appten me meteen dat de nieuwe leidinggevende helemaal voldeed aan mijn beeld van een droomman: vlot, spontaan en knap. Ze voorspelden dat ik het nu extra leuk zou vinden terug te keren naar het werk.

Het was een onschuldig plagerijtje, want ze wisten natuurlijk dat ik getrouwd was en ik was mijn man hondstrouw. Maar toen ik de eerste dag na mijn vakantie de bakkerij binnenstapte en hem voor het eerst zag – én rook –, sloeg ik steil achterover. Jelle gaf me een hand en ik dacht: o mijn god, moet ik met jou samenwerken? Ik wist niet wat me overkwam: ik, een vrouw van 35, al jaren gelukkig getrouwd en moeder van twee kinderen, stond met een rood hoofd te stotteren vanwege mijn nieuwe baas!”

Smoorverliefd
“Mijn man Tim en ik zijn samen sinds mijn twintigste. We hebben altijd een goed huwelijk gehad. Tim is lief, bezorgd, hardwerkend en zeurt nooit. Hij is de ideale vader voor onze twee zoons. Maar hij is wel iets te rustig en te saai naar mijn wens. Eigenlijk val ik op populaire, joviale mannen met een vlotte babbel.

Mijn collega’s, met wie ik al jaren vier dagen per week intensief samenwerk, kennen me goed. Ze voorspelden dat ik Jelle knap zou vinden. Maar dat ik echt smoorverliefd zou worden, hadden zij ook niet verwacht. Maar dat was wat er gebeurde. Ik voelde me de hele dag koortsig, kon nauwelijks een hap door mijn keel krijgen en verlangde naar Jelle. Vooral zijn lichaamsgeur maakte hem onweerstaanbaar: hij rook mannelijk en lekker, het trok me ontzettend aan.

Het begon collega’s op te vallen, ze plaagden: ‘Lin, je bent verliefd! We zien het aan de manier waarop je naar Jelle kijkt.’ Uiteraard ontkende ik alles. Ook Tim maakte er opmerkingen over. Kennelijk sprak ik vaak en veel over Jelle. Het irriteerde hem dat ik zo vol was van mijn baas. Tegen iedereen zei ik hetzelfde: dat ik het zo leuk vond om wilde verhalen over stappen en festivals te horen van een man die tien jaar jonger was. Omdat het zo’n ander leven was dan het leven dat ik leidde.
Ondertussen kreeg ik het nog steeds erg warm als we in het magazijn samen bestellingen klaarzetten of samen de bakkerij afsloten. Jelle had niets in de gaten. Hij deed tegen mij niet anders dan tegen mijn collega’s. Ik probeerde hem uit mijn hoofd te zetten en lette er ook op dat ik thuis niet meer honderduit over Jelle vertelde.”

Gevaarlijk antwoord
“Afgelopen zomer kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Ik was opgebrand door een opeenstapeling van gebeurtenissen: de continue oorontstekingen van onze jongste zoon, familieproblemen en de toestand op het werk. Na drie maanden thuis, zwakte mijn gevoel voor Jelle af. Ik voelde me langzaamaan ook weer wat beter. Van het UWV moest ik twee uur per week aan het werk. Voordat ik zou starten, kwam Jelle bij mij thuis om te praten over waar het mis was gegaan, de afgelopen maanden. Hij wilde vooral weten waarom ik mijn grenzen niet aangaf. Ik wist dat ik nu eerlijk moest zijn en dus zei ik: ‘Nou, de reden dat ik daar zo veel moeite mee heb, is omdat ik een zwak voor je had. Ik vond je leuker dan goed voor me is.’ Jelle bleef stil, maar werd zichtbaar zenuwachtig. Hij droeg een petje, en het leek of hij zich daaronder wilde verstoppen. Hij ontweek mijn blik en friemelde aan zijn broek. Ik begreep zijn reactie niet, en durfde hem te vragen hoe hij mij zag. Toen antwoordde Jelle: ‘Dat is een levensgevaarlijk antwoord, want ik vind je ook erg leuk.’ Ik was met stomheid geslagen."

Lees het hele verhaal in Vriendin 21. Nu in de winkels! Herken je Linda’s verhaal en wil je reageren of zelf je verhaal vertellen? Mail naar post@ vriendin.audax.nl of reageer op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |