×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 20: Bianca's man ging vreemd

Vriendin 20: Bianca's man ging vreemd
18.05.2016 - Redactie Vriendin

Bianca (32) dacht dat ze een perfect huwelijk had met Robert (34). Totdat ze er op een wel heel pijnlijke manier achter kwam dat hij vreemdging. "Wat was dit voor zieke grap?"


'De stoute appjes van mijn man waren niet voor mij bedoeld'


Bianca: “Robert en ik zijn jeugdliefdes. Ik leerde hem kennen toen hij zestien was en keek erg tegen hem op: hij was de beste vriend van mijn broer Jeff én hij had een stoere scooter. Ik was een blaag van veertien en stiekem verliefd. Pas na een jaar zag hij me tijdens een buurtfeest
echt staan. We zoenden en vanaf dat moment was het dik aan. Het is nooit meer uit gegaan. Tien jaar geleden trouwden we, omringd door al onze vrienden en familie. Ik geloof dat we wel honderd gasten hadden, en mijn broer was onze trotse getuige. Het was een prachtige dag
waar we allebei met veel plezier op terugkijken. Elk jaar vieren we onze trouwdag met een
romantisch weekend weg. Ik vond het niet gek dat de heftigste verliefdheid en de passie na een paar jaar wel afnamen. Dat hoort erbij, toch? Ik sta niet meer te trillen op mijn benen als ik Robert zie en heb ook geen vlinders meer in mijn buik. Maar als hij zich netjes aankleedt, ben ik echt trots op mijn man en naakt vind ik hem heel aantrekkelijk. En met een gemiddelde van twee à drie keer per week vind ik dat we nog best vaak vrijen, voor een stel dat al achttien jaar samen is. Eerlijk gezegd zitten daar ook een paar ‘moetjes’ tussen: vrijpartijen die we inplannen vanwege
mijn eisprong. We willen namelijk graag een kind. Dat ik na een klein jaar nog steeds niet zwanger was, daar maakten we ons nog niet druk over. We zijn nog jong. En ons verlangen
naar een kind versterkte onze liefde voor elkaar alleen maar. Er was niemand met wie ik
liever een kind kreeg dan met Robert. En nog steeds. Want ook al twijfel ik de laatste tijd
enorm, dat komt niet doordat ik in hem geen goede vader zie.”

Tot mijn schrik
“Mijn leven nam op zaterdag 16 januari een drastische wending. Samen mijn moeder deed ik een dagje sauna en beautyfarm. Dat doen we twee keer per jaar, dan laten we ons heerlijk verwennen. Ik was die ochtend al vroeg vertrokken en zou pas ver na etenstijd thuiskomen. Geen punt, vond Robert. Hij zou die dag gaan kijken naar een nieuwe motor met een vriend en zelf iets regelen qua eten. Omdat we in de saunaruimte alleen een handdoek en badjas bij ons mochten houden en alle waardevolle spullen in een kluisje in de kleedkamer moesten achterlaten, had ik die dag mijn telefoon niet de hele tijd bij me. Rond de middag haalde ik een boek uit mijn kluisje en checkte ik meteen even mijn mobiel. Ik zag tot mijn schrik dat ik maar liefst zes nieuwe berichten van Robert had. Vreemd, Robert en ik gebruikten de app eigenlijk alleen voor losse boodschappen aan elkaar. Ik vreesde dus een ongeluk, of dat er iets was met mijn schoonvader, met wie het al een tijdje niet goed ging. Mijn ogen raceten over de berichtjes, ik las ze van boven naar beneden. Het eerste bericht klonk nog normaal: Goedemorgen schat, al wakker? Verstuurd om half tien. Toen waren mijn moeder en ik al in de sauna. Gevolgd door: Heb je er al zin in? Ik wel!

IJskoud
Toen gingen ineens alle alarmbellen af. Ik vond het al vreemd: waarom wenste hij me goedemorgen? Dat hadden we toch al tegen elkaar gezegd toen ik wakker werd? En hij had er zin in? Waarin? Waar ging dit over? Het volgende appje verklaarde alles: Wat mij betreft kun je nu al komen. Bianca is de hele dag met haar moeder op pad en ik verwacht haar niet voor 9 uur vanavond thuis. We hebben dus het hele huis voor ons alleen. Ik ga je weer alle hoeken van de kamer laten zien, dus zorg dat je goed uitgerust bent haha. En een kwartier later: Ik kan niet wachten tot ik je zo weer zie. Ik heb zin in je, lekker ding. Het was overduidelijk dat deze berichten niet aan mij gericht waren. Ze waren voor een andere vrouw bedoeld, want de inhoud loog er niet om. Ik kreeg het ijskoud en voelde het bloed uit mijn gezicht weg trekken. Mijn benen werden slap, ik kon niet meer blijven staan.

Twijfel jij ook aan je relatie omdat er iets is gebeurd? Praat meer op ons forum

Het hele verhaal lees je in Vriendin 20.

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  fb_1204051889628459 wo 18 mei '16 14:49

  schokkend als je dit overkomt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 wo 18 mei '16 20:19

  Vind het heel knap zoals ze er mee omgaat. Ik had hem de deur gewezen. Het vertrouwen zal nooit helemaal herstellen. Ik hoop dat het voor haar wel werkt en ze alsnog een gezinnetje kunnen stichten.
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |