×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 20: Bianca's man ging vreemd

Vriendin 20: Bianca's man ging vreemd
18.05.2016 - Redactie Vriendin

Bianca (32) dacht dat ze een perfect huwelijk had met Robert (34). Totdat ze er op een wel heel pijnlijke manier achter kwam dat hij vreemdging. "Wat was dit voor zieke grap?"


'De stoute appjes van mijn man waren niet voor mij bedoeld'


Bianca: “Robert en ik zijn jeugdliefdes. Ik leerde hem kennen toen hij zestien was en keek erg tegen hem op: hij was de beste vriend van mijn broer Jeff én hij had een stoere scooter. Ik was een blaag van veertien en stiekem verliefd. Pas na een jaar zag hij me tijdens een buurtfeest
echt staan. We zoenden en vanaf dat moment was het dik aan. Het is nooit meer uit gegaan. Tien jaar geleden trouwden we, omringd door al onze vrienden en familie. Ik geloof dat we wel honderd gasten hadden, en mijn broer was onze trotse getuige. Het was een prachtige dag
waar we allebei met veel plezier op terugkijken. Elk jaar vieren we onze trouwdag met een
romantisch weekend weg. Ik vond het niet gek dat de heftigste verliefdheid en de passie na een paar jaar wel afnamen. Dat hoort erbij, toch? Ik sta niet meer te trillen op mijn benen als ik Robert zie en heb ook geen vlinders meer in mijn buik. Maar als hij zich netjes aankleedt, ben ik echt trots op mijn man en naakt vind ik hem heel aantrekkelijk. En met een gemiddelde van twee à drie keer per week vind ik dat we nog best vaak vrijen, voor een stel dat al achttien jaar samen is. Eerlijk gezegd zitten daar ook een paar ‘moetjes’ tussen: vrijpartijen die we inplannen vanwege
mijn eisprong. We willen namelijk graag een kind. Dat ik na een klein jaar nog steeds niet zwanger was, daar maakten we ons nog niet druk over. We zijn nog jong. En ons verlangen
naar een kind versterkte onze liefde voor elkaar alleen maar. Er was niemand met wie ik
liever een kind kreeg dan met Robert. En nog steeds. Want ook al twijfel ik de laatste tijd
enorm, dat komt niet doordat ik in hem geen goede vader zie.”

Tot mijn schrik
“Mijn leven nam op zaterdag 16 januari een drastische wending. Samen mijn moeder deed ik een dagje sauna en beautyfarm. Dat doen we twee keer per jaar, dan laten we ons heerlijk verwennen. Ik was die ochtend al vroeg vertrokken en zou pas ver na etenstijd thuiskomen. Geen punt, vond Robert. Hij zou die dag gaan kijken naar een nieuwe motor met een vriend en zelf iets regelen qua eten. Omdat we in de saunaruimte alleen een handdoek en badjas bij ons mochten houden en alle waardevolle spullen in een kluisje in de kleedkamer moesten achterlaten, had ik die dag mijn telefoon niet de hele tijd bij me. Rond de middag haalde ik een boek uit mijn kluisje en checkte ik meteen even mijn mobiel. Ik zag tot mijn schrik dat ik maar liefst zes nieuwe berichten van Robert had. Vreemd, Robert en ik gebruikten de app eigenlijk alleen voor losse boodschappen aan elkaar. Ik vreesde dus een ongeluk, of dat er iets was met mijn schoonvader, met wie het al een tijdje niet goed ging. Mijn ogen raceten over de berichtjes, ik las ze van boven naar beneden. Het eerste bericht klonk nog normaal: Goedemorgen schat, al wakker? Verstuurd om half tien. Toen waren mijn moeder en ik al in de sauna. Gevolgd door: Heb je er al zin in? Ik wel!

IJskoud
Toen gingen ineens alle alarmbellen af. Ik vond het al vreemd: waarom wenste hij me goedemorgen? Dat hadden we toch al tegen elkaar gezegd toen ik wakker werd? En hij had er zin in? Waarin? Waar ging dit over? Het volgende appje verklaarde alles: Wat mij betreft kun je nu al komen. Bianca is de hele dag met haar moeder op pad en ik verwacht haar niet voor 9 uur vanavond thuis. We hebben dus het hele huis voor ons alleen. Ik ga je weer alle hoeken van de kamer laten zien, dus zorg dat je goed uitgerust bent haha. En een kwartier later: Ik kan niet wachten tot ik je zo weer zie. Ik heb zin in je, lekker ding. Het was overduidelijk dat deze berichten niet aan mij gericht waren. Ze waren voor een andere vrouw bedoeld, want de inhoud loog er niet om. Ik kreeg het ijskoud en voelde het bloed uit mijn gezicht weg trekken. Mijn benen werden slap, ik kon niet meer blijven staan.

Twijfel jij ook aan je relatie omdat er iets is gebeurd? Praat meer op ons forum

Het hele verhaal lees je in Vriendin 20.

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  fb_1204051889628459 wo 18 mei '16 14:49

  schokkend als je dit overkomt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 wo 18 mei '16 20:19

  Vind het heel knap zoals ze er mee omgaat. Ik had hem de deur gewezen. Het vertrouwen zal nooit helemaal herstellen. Ik hoop dat het voor haar wel werkt en ze alsnog een gezinnetje kunnen stichten.
  Reageer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |