×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 20: Bianca's man ging vreemd

Vriendin 20: Bianca's man ging vreemd
18.05.2016 - Redactie Vriendin

Bianca (32) dacht dat ze een perfect huwelijk had met Robert (34). Totdat ze er op een wel heel pijnlijke manier achter kwam dat hij vreemdging. "Wat was dit voor zieke grap?"


'De stoute appjes van mijn man waren niet voor mij bedoeld'


Bianca: “Robert en ik zijn jeugdliefdes. Ik leerde hem kennen toen hij zestien was en keek erg tegen hem op: hij was de beste vriend van mijn broer Jeff én hij had een stoere scooter. Ik was een blaag van veertien en stiekem verliefd. Pas na een jaar zag hij me tijdens een buurtfeest
echt staan. We zoenden en vanaf dat moment was het dik aan. Het is nooit meer uit gegaan. Tien jaar geleden trouwden we, omringd door al onze vrienden en familie. Ik geloof dat we wel honderd gasten hadden, en mijn broer was onze trotse getuige. Het was een prachtige dag
waar we allebei met veel plezier op terugkijken. Elk jaar vieren we onze trouwdag met een
romantisch weekend weg. Ik vond het niet gek dat de heftigste verliefdheid en de passie na een paar jaar wel afnamen. Dat hoort erbij, toch? Ik sta niet meer te trillen op mijn benen als ik Robert zie en heb ook geen vlinders meer in mijn buik. Maar als hij zich netjes aankleedt, ben ik echt trots op mijn man en naakt vind ik hem heel aantrekkelijk. En met een gemiddelde van twee à drie keer per week vind ik dat we nog best vaak vrijen, voor een stel dat al achttien jaar samen is. Eerlijk gezegd zitten daar ook een paar ‘moetjes’ tussen: vrijpartijen die we inplannen vanwege
mijn eisprong. We willen namelijk graag een kind. Dat ik na een klein jaar nog steeds niet zwanger was, daar maakten we ons nog niet druk over. We zijn nog jong. En ons verlangen
naar een kind versterkte onze liefde voor elkaar alleen maar. Er was niemand met wie ik
liever een kind kreeg dan met Robert. En nog steeds. Want ook al twijfel ik de laatste tijd
enorm, dat komt niet doordat ik in hem geen goede vader zie.”

Tot mijn schrik
“Mijn leven nam op zaterdag 16 januari een drastische wending. Samen mijn moeder deed ik een dagje sauna en beautyfarm. Dat doen we twee keer per jaar, dan laten we ons heerlijk verwennen. Ik was die ochtend al vroeg vertrokken en zou pas ver na etenstijd thuiskomen. Geen punt, vond Robert. Hij zou die dag gaan kijken naar een nieuwe motor met een vriend en zelf iets regelen qua eten. Omdat we in de saunaruimte alleen een handdoek en badjas bij ons mochten houden en alle waardevolle spullen in een kluisje in de kleedkamer moesten achterlaten, had ik die dag mijn telefoon niet de hele tijd bij me. Rond de middag haalde ik een boek uit mijn kluisje en checkte ik meteen even mijn mobiel. Ik zag tot mijn schrik dat ik maar liefst zes nieuwe berichten van Robert had. Vreemd, Robert en ik gebruikten de app eigenlijk alleen voor losse boodschappen aan elkaar. Ik vreesde dus een ongeluk, of dat er iets was met mijn schoonvader, met wie het al een tijdje niet goed ging. Mijn ogen raceten over de berichtjes, ik las ze van boven naar beneden. Het eerste bericht klonk nog normaal: Goedemorgen schat, al wakker? Verstuurd om half tien. Toen waren mijn moeder en ik al in de sauna. Gevolgd door: Heb je er al zin in? Ik wel!

IJskoud
Toen gingen ineens alle alarmbellen af. Ik vond het al vreemd: waarom wenste hij me goedemorgen? Dat hadden we toch al tegen elkaar gezegd toen ik wakker werd? En hij had er zin in? Waarin? Waar ging dit over? Het volgende appje verklaarde alles: Wat mij betreft kun je nu al komen. Bianca is de hele dag met haar moeder op pad en ik verwacht haar niet voor 9 uur vanavond thuis. We hebben dus het hele huis voor ons alleen. Ik ga je weer alle hoeken van de kamer laten zien, dus zorg dat je goed uitgerust bent haha. En een kwartier later: Ik kan niet wachten tot ik je zo weer zie. Ik heb zin in je, lekker ding. Het was overduidelijk dat deze berichten niet aan mij gericht waren. Ze waren voor een andere vrouw bedoeld, want de inhoud loog er niet om. Ik kreeg het ijskoud en voelde het bloed uit mijn gezicht weg trekken. Mijn benen werden slap, ik kon niet meer blijven staan.

Twijfel jij ook aan je relatie omdat er iets is gebeurd? Praat meer op ons forum

Het hele verhaal lees je in Vriendin 20.

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  fb_1204051889628459 wo 18 mei '16 14:49

  schokkend als je dit overkomt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 wo 18 mei '16 20:19

  Vind het heel knap zoals ze er mee omgaat. Ik had hem de deur gewezen. Het vertrouwen zal nooit helemaal herstellen. Ik hoop dat het voor haar wel werkt en ze alsnog een gezinnetje kunnen stichten.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!