×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 19: zussen Mariëlle, Rebecca en Jordana zijn in verwachting

Vriendin 19: zussen Mariëlle, Rebecca en Jordana zijn in verwachting
10.05.2016 - Redactie Vriendin

Samen zwanger met je zus, hoe leuk is dat? Nog leuker: samen zwanger met allebei je zussen! Mariëlle (35), Rebecca (34) en Jordana (24) krijgen begin juni alle drie een dochter. Mariëlle: “Ik vind deze zwangerschap extra bijzonder nu mijn zusjes ook in verwachting zijn.”


‘Met z’n drieën tegelijk zwanger, dat verzin je niet!’
 

Jordana: “Ik was echt nét getrouwd, vorig jaar op 18 september, toen ik erachter kwam dat ik zwanger was. Dat kwam behoorlijk onverwacht. We wilden wel graag een kindje, maar waren nog niet echt begonnen met proberen. De baby was dus een verrassing. Achteraf bleek dat ik al zwanger was toen we trouwden, heel bijzonder.” Rebecca: “Op hun trouwdag hield ik een speech, dat ik heel blij was voor Jordana en Elroy en dat ik hoopte dat ze snel een kind zouden krijgen. Ik riep: ‘Wij willen een kindje, wij willen een kindje!’ We moesten erom lachen, maar dat Jordana al zwanger was, hadden we niet gedacht. En dat ook ik in verwachting was, al helemaal niet.” Mariëlle: “En ons kind, onze tweede, is waarschijnlijk op die dag gemaakt, haha!”

Zo blij
Jordana: “Na de bruiloft had ik geen menstruatie meer. Een vriendin raadde me aan een zwangerschapstest te doen, maar dat leek me niet nodig. Ik dacht echt dat ik niet zwanger kon zijn. Uiteindelijk heb ik het toch maar gedaan en stond ik met een positieve test in mijn handen...
Elroy en ik waren zó blij! Ik wilde meteen naar mijn moeder toe om haar het nieuws te vertellen. Ik hoopte dat mijn zussen er ook zouden zijn, dus belde ik ze om te vragen of ze ook kwamen, omdat ik iets moest vertellen.”
Rebecca: “Enrique en ik wisten toen ook al dat ik zwanger was van nummer twee, maar hadden dat nog aan niemand verteld. Ook voor ons was het trouwens best een verrassing, het was in één keer raak en dat had ik niet zien aankomen. Toen Jordana zei dat ze iets moest vertellen, dacht ik: die krijgt ook een baby. Enrique zei al: dan moeten wij het ook maar vertellen. Dus toen we die zondag met z’n allen bij mijn moeder waren en bij Jordana het hoge woord er inderdaad uitkwam, zei Enrique: ‘Bevallen jullie dan ook rond begin juni?’ Mijn moeder hoorde het meteen. ‘Ook?!’ vroeg ze. ‘Ja, ook, wij zijn ook zwanger!’ zeiden wij.” Jordana: “Dat was leuk en gek tegelijk. Sta je opeens elkaar te feliciteren.”
Mariëlle: “Ik wist die dag nog niet dat ik zwanger was, maar David-John en ik wilden wel heel graag een kindje samen. Hij had al een zoon en ik ook, maar een baby’tje van ons twee hadden we nog niet. We hebben het zo’n anderhalf jaar geprobeerd, maar het lukte maar niet. Inmiddels hadden we ons erbij neergelegd. We dachten: als het gebeurt, gebeurt het. Als zwanger worden maar niet lukt, gaat het namelijk alles overheersen."

Het complete verhaal lees je in Vriendin 19.

Deel jij ook iets bijzonders met je zus(sen)? Wil je reageren of zelf je verhaal vertellen? Praat mee op het forum

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!