×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 19: zussen Mariëlle, Rebecca en Jordana zijn in verwachting

Vriendin 19: zussen Mariëlle, Rebecca en Jordana zijn in verwachting
10.05.2016 - Redactie Vriendin

Samen zwanger met je zus, hoe leuk is dat? Nog leuker: samen zwanger met allebei je zussen! Mariëlle (35), Rebecca (34) en Jordana (24) krijgen begin juni alle drie een dochter. Mariëlle: “Ik vind deze zwangerschap extra bijzonder nu mijn zusjes ook in verwachting zijn.”


‘Met z’n drieën tegelijk zwanger, dat verzin je niet!’
 

Jordana: “Ik was echt nét getrouwd, vorig jaar op 18 september, toen ik erachter kwam dat ik zwanger was. Dat kwam behoorlijk onverwacht. We wilden wel graag een kindje, maar waren nog niet echt begonnen met proberen. De baby was dus een verrassing. Achteraf bleek dat ik al zwanger was toen we trouwden, heel bijzonder.” Rebecca: “Op hun trouwdag hield ik een speech, dat ik heel blij was voor Jordana en Elroy en dat ik hoopte dat ze snel een kind zouden krijgen. Ik riep: ‘Wij willen een kindje, wij willen een kindje!’ We moesten erom lachen, maar dat Jordana al zwanger was, hadden we niet gedacht. En dat ook ik in verwachting was, al helemaal niet.” Mariëlle: “En ons kind, onze tweede, is waarschijnlijk op die dag gemaakt, haha!”

Zo blij
Jordana: “Na de bruiloft had ik geen menstruatie meer. Een vriendin raadde me aan een zwangerschapstest te doen, maar dat leek me niet nodig. Ik dacht echt dat ik niet zwanger kon zijn. Uiteindelijk heb ik het toch maar gedaan en stond ik met een positieve test in mijn handen...
Elroy en ik waren zó blij! Ik wilde meteen naar mijn moeder toe om haar het nieuws te vertellen. Ik hoopte dat mijn zussen er ook zouden zijn, dus belde ik ze om te vragen of ze ook kwamen, omdat ik iets moest vertellen.”
Rebecca: “Enrique en ik wisten toen ook al dat ik zwanger was van nummer twee, maar hadden dat nog aan niemand verteld. Ook voor ons was het trouwens best een verrassing, het was in één keer raak en dat had ik niet zien aankomen. Toen Jordana zei dat ze iets moest vertellen, dacht ik: die krijgt ook een baby. Enrique zei al: dan moeten wij het ook maar vertellen. Dus toen we die zondag met z’n allen bij mijn moeder waren en bij Jordana het hoge woord er inderdaad uitkwam, zei Enrique: ‘Bevallen jullie dan ook rond begin juni?’ Mijn moeder hoorde het meteen. ‘Ook?!’ vroeg ze. ‘Ja, ook, wij zijn ook zwanger!’ zeiden wij.” Jordana: “Dat was leuk en gek tegelijk. Sta je opeens elkaar te feliciteren.”
Mariëlle: “Ik wist die dag nog niet dat ik zwanger was, maar David-John en ik wilden wel heel graag een kindje samen. Hij had al een zoon en ik ook, maar een baby’tje van ons twee hadden we nog niet. We hebben het zo’n anderhalf jaar geprobeerd, maar het lukte maar niet. Inmiddels hadden we ons erbij neergelegd. We dachten: als het gebeurt, gebeurt het. Als zwanger worden maar niet lukt, gaat het namelijk alles overheersen."

Het complete verhaal lees je in Vriendin 19.

Deel jij ook iets bijzonders met je zus(sen)? Wil je reageren of zelf je verhaal vertellen? Praat mee op het forum

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |