×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 19: zussen Mariëlle, Rebecca en Jordana zijn in verwachting

Vriendin 19: zussen Mariëlle, Rebecca en Jordana zijn in verwachting
10.05.2016 - Redactie Vriendin

Samen zwanger met je zus, hoe leuk is dat? Nog leuker: samen zwanger met allebei je zussen! Mariëlle (35), Rebecca (34) en Jordana (24) krijgen begin juni alle drie een dochter. Mariëlle: “Ik vind deze zwangerschap extra bijzonder nu mijn zusjes ook in verwachting zijn.”


‘Met z’n drieën tegelijk zwanger, dat verzin je niet!’
 

Jordana: “Ik was echt nét getrouwd, vorig jaar op 18 september, toen ik erachter kwam dat ik zwanger was. Dat kwam behoorlijk onverwacht. We wilden wel graag een kindje, maar waren nog niet echt begonnen met proberen. De baby was dus een verrassing. Achteraf bleek dat ik al zwanger was toen we trouwden, heel bijzonder.” Rebecca: “Op hun trouwdag hield ik een speech, dat ik heel blij was voor Jordana en Elroy en dat ik hoopte dat ze snel een kind zouden krijgen. Ik riep: ‘Wij willen een kindje, wij willen een kindje!’ We moesten erom lachen, maar dat Jordana al zwanger was, hadden we niet gedacht. En dat ook ik in verwachting was, al helemaal niet.” Mariëlle: “En ons kind, onze tweede, is waarschijnlijk op die dag gemaakt, haha!”

Zo blij
Jordana: “Na de bruiloft had ik geen menstruatie meer. Een vriendin raadde me aan een zwangerschapstest te doen, maar dat leek me niet nodig. Ik dacht echt dat ik niet zwanger kon zijn. Uiteindelijk heb ik het toch maar gedaan en stond ik met een positieve test in mijn handen...
Elroy en ik waren zó blij! Ik wilde meteen naar mijn moeder toe om haar het nieuws te vertellen. Ik hoopte dat mijn zussen er ook zouden zijn, dus belde ik ze om te vragen of ze ook kwamen, omdat ik iets moest vertellen.”
Rebecca: “Enrique en ik wisten toen ook al dat ik zwanger was van nummer twee, maar hadden dat nog aan niemand verteld. Ook voor ons was het trouwens best een verrassing, het was in één keer raak en dat had ik niet zien aankomen. Toen Jordana zei dat ze iets moest vertellen, dacht ik: die krijgt ook een baby. Enrique zei al: dan moeten wij het ook maar vertellen. Dus toen we die zondag met z’n allen bij mijn moeder waren en bij Jordana het hoge woord er inderdaad uitkwam, zei Enrique: ‘Bevallen jullie dan ook rond begin juni?’ Mijn moeder hoorde het meteen. ‘Ook?!’ vroeg ze. ‘Ja, ook, wij zijn ook zwanger!’ zeiden wij.” Jordana: “Dat was leuk en gek tegelijk. Sta je opeens elkaar te feliciteren.”
Mariëlle: “Ik wist die dag nog niet dat ik zwanger was, maar David-John en ik wilden wel heel graag een kindje samen. Hij had al een zoon en ik ook, maar een baby’tje van ons twee hadden we nog niet. We hebben het zo’n anderhalf jaar geprobeerd, maar het lukte maar niet. Inmiddels hadden we ons erbij neergelegd. We dachten: als het gebeurt, gebeurt het. Als zwanger worden maar niet lukt, gaat het namelijk alles overheersen."

Het complete verhaal lees je in Vriendin 19.

Deel jij ook iets bijzonders met je zus(sen)? Wil je reageren of zelf je verhaal vertellen? Praat mee op het forum

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |