×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Twijfel? Met deze truc weet je of je naar de kapper moet of niet

Twijfel? Met deze truc weet je of je naar de kapper moet of niet
22.04.2016 -

Elke vrouw heeft er last van. Altijd maar die twijfel of je je haar moet knippen of niet. Je bent van mening dat je al een lange tijd met datzelfde kapsel loopt en je bent er stiekem wel een beetje klaar mee. Maar dan komt weer die angst, stel je voor dat het je niet staat?


En daar hebben wij dankzij haarguru John Frieda een antwoord op. Hij creëerde namelijk het kapperstrucje, waardoor je weet of een bob, lob of een korte coupe je staat. Je hebt niet meer nodig dan een potlood en een meetlat.

- Leg het potlood horizontaal onder je kin.
- Plaats de meetlat vervolgens verticaal onder je oor.
- Meet nu het stukje tussen de potloodpunt en jouw oor. 

Tada: Is het stukje dat je meet minder dan 5,5 cm, dan past kort haar prima bij jouw gezicht. Laat je niet meer tegenhouden en maak die kappersafspraak! Is de afstand langer dan 5,5 cm, is een knipbeurt prima, maar ga niet voor een compleet andere look. Je kunt het beter bij de wat langere lokken houden.

Deze illustratie helpt je bij het uitvoeren van de truc. Want geef toe, iedereen is benieuwd of een korte coupe staat, toch!? Belangrijk, in de illustratie gaat het om inches, dit staat gelijk aan 5,5 cm. Houd de 5,5 cm aan, anders klopt de uitslag niet. Veel plezier!

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'

19.10.2017 - Er zijn van die dingen die je liever niet met een ander deelt. Acht lezeressen over wat ze van hun partner aan niemand mogen vertellen...

Lees meer!
 Tips voor een gezonde hoofdhuid

19.10.2017 - Een mooie bos haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Met deze tips stimuleer je de groei van gezonde, nieuwe en glanzende haren.

Lees meer!
Hoe ontvang je een compliment?

19.10.2017 - Een grappig filmpje, over hoeveel complimenten een mens kan hebben voordat het ongemakkelijk wordt, zie je hieronder. Ook interessant om hierin het verschil tussen mannen en vrouwen te zien.

Lees meer!
Oplossing puzzel 32: stratego

19.10.2017 - Winnaars van 2 vrijkaarten voor My Fair Lady in een theater naar keuze, t.w.v. € 95,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 42)

19.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |