×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 16: Marjoleins man is vreemdgegaan maar zij doet net alsof ze het niet weet

Vriendin 16: Marjoleins man is vreemdgegaan maar zij doet net alsof ze het niet weet
19.04.2016 - Redactie Vriendin

Marjolein (44) is nu vijf jaar samen met Ronald (46). Ze weet dat hij is vreemdgegaan. Toch gaat ze niet bij hem weg. "Ondanks alles hoop ik met deze man oud te worden."


'Mijn man heeft me bedrogen, maar ik wil hem niet kwijt'

 

Marjolein: "Vreemdgaan vind ik absoluut niet kunnen, het maakt zo veel kapot. Het ergst vind ik nog niet eens dat mijn man dan seks met een andere vrouw heeft, maar dat hij erover liegt en ik hem dus niet kan vertrouwen. In mijn vorige huwelijk ben ik meerdere malen bedrogen. Het heeft me kapot gemaakt en je zou denken dat ik daar veel van geleerd zou hebben. Helaas...

Mijn eerste man verkeerde veel in het bodybuilderscircuit. Hij had een geweldig lijf waar hij dagelijks uren voor trainde in de sportschool, maar waar hij blijkbaar ook veel aandacht en bevestiging van vrouwen voor nodig had. Mijn complimenten waren in elke geval niet voldoende. Mij ex bleek tijdens ons twaalfjarige huwelijk met tientallen andere vrouwen het bed te hebben gedeeld. Ik kwam daar pas na tien jaar huwelijk achter."

Bewust single
“Met veel pijn in mijn hart, omdat ik ondanks alles stapel op hem was, heb ik uiteindelijk de scheiding aangevraagd. Diep in mijn hart wist ik dat ik beter verdiende. Ik geloofde ook niet dat hij er ooit mee zou stoppen. Voor mijn ex had dat helemaal niet gehoeven. Hij had het prima naar zijn zin, met zo’n inwonende huishoudster, wasvrouw en zorgzame, lieve echtgenote en zijn vele scharrels ernaast. Vervolgens ben ik zes jaar single geweest. Bewust. Mijn vertrouwen in mannen was weg en ik vond het wel lekker rustig alleen.

Enorme klik
“Na zes jaar vonden goede vriendinnen het weer eens tijd voor een man en ze moedigden me aan me op een datingsite in te schrijven. Met z’n drieën bedachten we de tekst voor bij mijn profiel. Vooral het tekstje over wat ik zocht in een partner, vond ik belangrijk. Bovenaan moest staan: eerlijkheid. Ik schreef dat ik een nare ervaring had meegemaakt op relatiegebied en iemand zocht die ik kon vertrouwen. Ik zette er ook bij dat ik minder om een knap uiterlijk gaf, dat was leuk mee- genomen, maar het ging mij om het innerlijk. Ik plaatste er wat foto’s van mezelf bij en wachtte geduldig af.

Binnen een week had ik 75 reacties. Eén was van Ronald. Hij zag er superknap uit op zijn foto en schreef dat ook hij op zoek was naar een eerlijke vrouw, omdat zijn laatste vriendin hem had bedrogen. We gingen chatten en vanaf toen was er geen houden meer aan.

Hartelijk mens
“Zeker drie jaar was ik erg gelukkig. Ronald droeg me op handen en vertelde me elke dag dat hij van me hield. We wilden graag een kind, maar toen een zwangerschap uitbleef, legden we ons daarbij neer. We werkten fulltime, toevallig allebei in het onderwijs, waardoor we het financieel ruim hadden en over veel vakantiedagen beschikten. We maakten mooie reizen in Europa en gingen elke week wel een keer uit eten. Het leven was goed samen. In de kerstvakantie van 2014 merkte ik dat Ronald afstandelijker werd. In bed wees hij me soms af en wilde hij niet meer lepeltje-lepeltje liggen, omdat hij dat zo warm vond. Raar, want voorheen wilde hij niets liever dan met mij in zijn armen slapen, of vrijen.

Toen Ronald op een avond stond te douchen, gluurde ik stiekem in zijn telefoon. Er zat sinds kort een pincode op, maar simpelweg zijn geboortedatum verschafte me toegang. De naam van José stond bovenaan. Terwijl ik ondertussen luisterde of de douche nog wel liep, scrolde ik door haar berichten. Ik werd acuut misselijk van de tekst. Ze noemde Ronald ‘zoetertje’ en schreef dat ze steeds aan zijn warme lippen dacht en ’s nachts over hem droomde. Zijn reacties waren al net zo walgelijk: hij had het over ‘haar borsten en warme dijen’ en wat hij daar allemaal weer mee wilde doen...”

Benieuwd naar het hele verhaal van Marjolein? Lees het dan in Vriendin 16. Morgen in de winkels!

Sluit jij net als Marjolein je ogen voor een probleem in jullie relatie? Wil je reageren of zelf je verhaal vertellen? Mail dan naar post@vriendin.audax.nl of praat mee op ons forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem wo 20 apr '16 21:16

    Ik sluit mijn ogen er zeker niet voor. Wij praten er veel over en ik ben van mening dat wij er ondanks alles samen uit kunnen komen. Dat hij niet is wie ik dacht dat hij was doet zeer maar nu gaan we elkaar opnieuw leren kennen. Eerlijk gezegd zie ik nu ook pas dat ik ook niet perfect ben en er ook bij mij veel moet veranderen willen wij het samen redden. We gaan er beide 200% voor.
    Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!