×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 15: 'Van de ene op de andere dag veranderde mijn leven'

Vriendin 15: 'Van de ene op de andere dag veranderde mijn leven'
13.04.2016 - Redactie Vriendin

Soms gebeurt er iets waardoor je in één klap je leven moet omgooien. Iets wat je ogen opent, rust brengt of juist voor de nodige opschudding zorgt. In Vriendin 15 vertellen vier lezeressen hun verhaal.


'Alles waarin ik geloofde, bleek slechts een luchtbel'


Karin werd aan de kant gezet door haar man
Karin (47): “Je leven kan in een seconde omslaan. Het ene moment denk je: ik ben al bijna 22 jaar gelukkig getrouwd. Het volgende sta je je koffers te pakken. Dat is mij vorig jaar overkomen. Vlak voor het slapengaan pakte mijn man Ruud mijn hand. ‘Ik ben niet meer verliefd’, zei hij. Ik schrok, maar antwoordde nog vrij rustig: ‘Daar moeten we dan iets aan doen. Misschien samen een weekendje weg? In relatietherapie? Wil je dat ik verander?’ Terwijl ik allerlei oplossingen aandroeg, schudde hij alleen maar zijn hoofd en zei: ‘Ik wil scheiden.’ Pats. Boem. Hij bleek verliefd op een ander.

Hoe kon dat nou? Ik vroeg me echt af: met wie ben ik eigenlijk getrouwd? Dit klinkt misschien wat rauw, maar de man die ik kende, is gestorven op het moment dat hij zei dat bij me weg wilde. Daarvoor in de plaats kwam echt een compleet vreemde. Iemand die vooral aan zichzelf en aan zijn eigen toekomst dacht.”

Ontzettend kwaad
“Ik was lamgeslagen door het nieuws, verdoofd. Alles waarin ik geloofde, bleek slechts een luchtbel. Ik voelde me zo voor de gek gehouden door Ruud. En ik was ontzettend kwaad: normaal gesproken vertrekt degene die de beslissing neemt een punt te zetten achter de relatie, maar Ruud niet. Hij bleef. Dus moest ik op zoek naar andere woonruimte. Natuurlijk heb ik daar ruzie om gemaakt, maar op een gegeven moment was ik daar klaar mee. Via via hoorde ik dat er ergens een compleet opgeknapt flatje vrijkwam. Daar zit ik nu, met mijn oudste zoon van 22, die zelfstandig is en zijn eigen gang gaat. Mijn jongste zoon van veertien wilde in zijn vertrouwde omgeving blijven wonen. Dat begreep ik wel. Er is voor hem al zo veel veranderd. Het blijft vreemd voor me: van een warme 
moederkloek die altijd aan het rennen en vliegen was voor man en kroost, ben ik nu ineens alleen en op mezelf aangewezen. ’s Avonds kom ik thuis in een leeg huis. Dat vind ik best lastig."

Lees de rest van het verhaal in Vriendin 15. Hier lees je ook het verhaal van Ivonne, Hanna en Manon.

Wat was voor jou het keerpunt in je leven? Praat mee op ons forum

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!