×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bridget Maasland: 'Ik geloof nog steeds in de liefde'

Bridget Maasland: 'Ik geloof nog steeds in de liefde'
05.04.2016 -

Bridget Maasland (41) zit lekker in haar vel. Ze is net overgestapt van SBS6 naar Net5 om het gezicht van de zender te worden, omringt zich met dierbare familieleden en vrienden en is naar eigen zeggen moeder van het allerleukste en liefste kind dat er bestaat. “Nu alleen de liefde nog.”


Men zegt weleens dat je in tv-land na je veertigste bent afgeschreven. Vond je het niet eng om weg te gaan bij SBS6 en over te stappen naar Net5?
“Nou, ik denk eerder dat je na je vijftigste bent afgeschreven. Nee hoor, grapje! Ik vind leeftijd in elk geval geen reden om zo’n overstap niet te maken. Ik durf risico’s aan te gaan, ben nooit zo van de vastigheid geweest. Bovendien mag ik nu weer eigen programma’s maken, in plaats van alleen maar te presenteren zoals ik bij Shownieuws deed.”

Je maakt het programma Bridget in Hollywood en presenteerde de Oscars vanaf de rode loper in Los Angeles. Je bent veel onderweg. Hoe vindt je zoontje dat? En jij?
“Toen Mees nog klein was, moest ik er niet aan denken om weg te zijn. Toen begon ik zelfs pas met werken als hij al op bed lag. En dat was best ideaal. Maar een kind van zeven jaar heeft al een heel eigen leven, met allerlei afspraken. Ik ben enorm bezig met hem brengen, halen en overal naartoe rijden. Zijn vader Pepijn en ik hebben co-ouderschap, dat houdt in dat Mees de helft van de week bij zijn vader is.

Geloof je nog wel in de liefde?
“Jazeker, ik heb er altijd in geloofd. Mijn ouders zijn al 42 jaar bij elkaar, doen alles samen en zijn nog steeds verliefd. Ik moet er wel in geloven. Toen het na elf jaar uitging met mijn eerste vriendje, voelde het als falen, want ik had daar een heel andere gedachte bij. En daarna ben ik ook gescheiden van de vader van Mees. Maar verzuurd of verbitterd ben ik niet. Het is alleen frustrerend om te weten dat je zelf die 42 jaar samen niet meer gaat redden.”

Lees het hele interview in Vriendin 14 (vanaf morgen in de winkels). 

Foto: Ruud Hoornstra

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!