×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bridget Maasland: 'Ik geloof nog steeds in de liefde'

Bridget Maasland: 'Ik geloof nog steeds in de liefde'
05.04.2016 -

Bridget Maasland (41) zit lekker in haar vel. Ze is net overgestapt van SBS6 naar Net5 om het gezicht van de zender te worden, omringt zich met dierbare familieleden en vrienden en is naar eigen zeggen moeder van het allerleukste en liefste kind dat er bestaat. “Nu alleen de liefde nog.”


Men zegt weleens dat je in tv-land na je veertigste bent afgeschreven. Vond je het niet eng om weg te gaan bij SBS6 en over te stappen naar Net5?
“Nou, ik denk eerder dat je na je vijftigste bent afgeschreven. Nee hoor, grapje! Ik vind leeftijd in elk geval geen reden om zo’n overstap niet te maken. Ik durf risico’s aan te gaan, ben nooit zo van de vastigheid geweest. Bovendien mag ik nu weer eigen programma’s maken, in plaats van alleen maar te presenteren zoals ik bij Shownieuws deed.”

Je maakt het programma Bridget in Hollywood en presenteerde de Oscars vanaf de rode loper in Los Angeles. Je bent veel onderweg. Hoe vindt je zoontje dat? En jij?
“Toen Mees nog klein was, moest ik er niet aan denken om weg te zijn. Toen begon ik zelfs pas met werken als hij al op bed lag. En dat was best ideaal. Maar een kind van zeven jaar heeft al een heel eigen leven, met allerlei afspraken. Ik ben enorm bezig met hem brengen, halen en overal naartoe rijden. Zijn vader Pepijn en ik hebben co-ouderschap, dat houdt in dat Mees de helft van de week bij zijn vader is.

Geloof je nog wel in de liefde?
“Jazeker, ik heb er altijd in geloofd. Mijn ouders zijn al 42 jaar bij elkaar, doen alles samen en zijn nog steeds verliefd. Ik moet er wel in geloven. Toen het na elf jaar uitging met mijn eerste vriendje, voelde het als falen, want ik had daar een heel andere gedachte bij. En daarna ben ik ook gescheiden van de vader van Mees. Maar verzuurd of verbitterd ben ik niet. Het is alleen frustrerend om te weten dat je zelf die 42 jaar samen niet meer gaat redden.”

Lees het hele interview in Vriendin 14 (vanaf morgen in de winkels). 

Foto: Ruud Hoornstra

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |