×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bridget Maasland: 'Ik geloof nog steeds in de liefde'

Bridget Maasland: 'Ik geloof nog steeds in de liefde'
05.04.2016 -

Bridget Maasland (41) zit lekker in haar vel. Ze is net overgestapt van SBS6 naar Net5 om het gezicht van de zender te worden, omringt zich met dierbare familieleden en vrienden en is naar eigen zeggen moeder van het allerleukste en liefste kind dat er bestaat. “Nu alleen de liefde nog.”


Men zegt weleens dat je in tv-land na je veertigste bent afgeschreven. Vond je het niet eng om weg te gaan bij SBS6 en over te stappen naar Net5?
“Nou, ik denk eerder dat je na je vijftigste bent afgeschreven. Nee hoor, grapje! Ik vind leeftijd in elk geval geen reden om zo’n overstap niet te maken. Ik durf risico’s aan te gaan, ben nooit zo van de vastigheid geweest. Bovendien mag ik nu weer eigen programma’s maken, in plaats van alleen maar te presenteren zoals ik bij Shownieuws deed.”

Je maakt het programma Bridget in Hollywood en presenteerde de Oscars vanaf de rode loper in Los Angeles. Je bent veel onderweg. Hoe vindt je zoontje dat? En jij?
“Toen Mees nog klein was, moest ik er niet aan denken om weg te zijn. Toen begon ik zelfs pas met werken als hij al op bed lag. En dat was best ideaal. Maar een kind van zeven jaar heeft al een heel eigen leven, met allerlei afspraken. Ik ben enorm bezig met hem brengen, halen en overal naartoe rijden. Zijn vader Pepijn en ik hebben co-ouderschap, dat houdt in dat Mees de helft van de week bij zijn vader is.

Geloof je nog wel in de liefde?
“Jazeker, ik heb er altijd in geloofd. Mijn ouders zijn al 42 jaar bij elkaar, doen alles samen en zijn nog steeds verliefd. Ik moet er wel in geloven. Toen het na elf jaar uitging met mijn eerste vriendje, voelde het als falen, want ik had daar een heel andere gedachte bij. En daarna ben ik ook gescheiden van de vader van Mees. Maar verzuurd of verbitterd ben ik niet. Het is alleen frustrerend om te weten dat je zelf die 42 jaar samen niet meer gaat redden.”

Lees het hele interview in Vriendin 14 (vanaf morgen in de winkels). 

Foto: Ruud Hoornstra

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |