×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Irene Moors: ‘Ik was wel klaar met stilzitten’

Irene Moors: ‘Ik was wel klaar met stilzitten’
29.03.2016 -

In Vriendin 13 vertelt Irene Moors over haar overstap naar SBS. Ook vertelt ze over haar gezin. "Ik denk dat ik een goede moeder ben. Mag ik dat zeggen van mezelf?"


Maar liefst 26 jaar was ze een van de grootste RTL-coryfeeën. Dus sloeg het nieuws dat Irene overstapte naar SBS in als een bom.

Met De vreemde eend mag je meteen de zaterdagavond vullen. Spannend?
“De laatste keer dat ik een zaterdagavondshow presenteerde, was met De Carlo & Irene Show, in het jaar 1603 geloof ik. Dus ja, het is spannend. Het spreekt van vertrouwen dat SBS me meteen zo’n zaterdagavondshow geeft. Toen ik bij SBS kwam, was iedereen daar zo aardig en positief, dat ik er vrolijk van werd. Ik besef dat de verwachting hoog is, maar ik weet wat ik kan.”

Was dat bij RTL anders?
“Kijk, ik heb daar natuurlijk niet voor niets 26 jaar lang met heel veel plezier gewerkt. Voor de programma’s die Carlo en ik maakten, werkten we met productiemaatschappijen waar we onze eigen ‘families’ hadden. Bij RTL zelf kwam ik niet zo veel, maar na het stoppen van Life 4 you was ik daar opeens wel van afhankelijk. Iedereen daar was óók vriendelijk; ze gunden me eerst rust, ‘want ik had zo hard gewerkt’. Maar na een tijdje dacht ik: leuk, maar ik ben nog niet pensioengerechtigd en ben nu wel klaar met stilzitten. Ik wil iets doen!”

Maar dat kreeg je niet?
“Ze hebben het wel geprobeerd, ze hebben me zelfs drie programma’s aangeboden. Maar die pasten niet bij me. Het waren bestaande titels die andere mensen al gedaan hadden. Ik wilde met iets nieuws komen. Daarnaast zag ik programma’s die ik wél leuk vond naar andere mensen gaan. Hoeveel ruimte krijg ik hier, begon ik te denken. En toen kwam SBS langs.”

Wat voor moeder ben jij?
“Streng doch rechtvaardig? Ik ben in elk geval moeder, geen vriendin. Het is natuurlijk leuk als je goed met je dochter om kunt gaan. Ze vertelt me alles en daarmee prijs ik me gelukkig. Blijkbaar reageer ik dus goed, want ze vertrouwt me. Ja, ik denk dat ik een goede moeder ben. Mag ik dat zeggen van mezelf? Ik probeer hier in huis ook de sfeer goed te houden. Als Rosalie af en toe in een puberhumeur is, ga ik op dat gestampvoet en zo gewoon niet in. Dat noem ik ‘tijdelijk ontoerekeningsvatbaar’, daarna is het allemaal weer prima. Ik heb gewoon leuke kinderen."

Lees het hele interview in Vriendin 13 (vanaf morgen in de winkels). 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |