×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Irene Moors: ‘Ik was wel klaar met stilzitten’

Irene Moors: ‘Ik was wel klaar met stilzitten’
29.03.2016 -

In Vriendin 13 vertelt Irene Moors over haar overstap naar SBS. Ook vertelt ze over haar gezin. "Ik denk dat ik een goede moeder ben. Mag ik dat zeggen van mezelf?"


Maar liefst 26 jaar was ze een van de grootste RTL-coryfeeën. Dus sloeg het nieuws dat Irene overstapte naar SBS in als een bom.

Met De vreemde eend mag je meteen de zaterdagavond vullen. Spannend?
“De laatste keer dat ik een zaterdagavondshow presenteerde, was met De Carlo & Irene Show, in het jaar 1603 geloof ik. Dus ja, het is spannend. Het spreekt van vertrouwen dat SBS me meteen zo’n zaterdagavondshow geeft. Toen ik bij SBS kwam, was iedereen daar zo aardig en positief, dat ik er vrolijk van werd. Ik besef dat de verwachting hoog is, maar ik weet wat ik kan.”

Was dat bij RTL anders?
“Kijk, ik heb daar natuurlijk niet voor niets 26 jaar lang met heel veel plezier gewerkt. Voor de programma’s die Carlo en ik maakten, werkten we met productiemaatschappijen waar we onze eigen ‘families’ hadden. Bij RTL zelf kwam ik niet zo veel, maar na het stoppen van Life 4 you was ik daar opeens wel van afhankelijk. Iedereen daar was óók vriendelijk; ze gunden me eerst rust, ‘want ik had zo hard gewerkt’. Maar na een tijdje dacht ik: leuk, maar ik ben nog niet pensioengerechtigd en ben nu wel klaar met stilzitten. Ik wil iets doen!”

Maar dat kreeg je niet?
“Ze hebben het wel geprobeerd, ze hebben me zelfs drie programma’s aangeboden. Maar die pasten niet bij me. Het waren bestaande titels die andere mensen al gedaan hadden. Ik wilde met iets nieuws komen. Daarnaast zag ik programma’s die ik wél leuk vond naar andere mensen gaan. Hoeveel ruimte krijg ik hier, begon ik te denken. En toen kwam SBS langs.”

Wat voor moeder ben jij?
“Streng doch rechtvaardig? Ik ben in elk geval moeder, geen vriendin. Het is natuurlijk leuk als je goed met je dochter om kunt gaan. Ze vertelt me alles en daarmee prijs ik me gelukkig. Blijkbaar reageer ik dus goed, want ze vertrouwt me. Ja, ik denk dat ik een goede moeder ben. Mag ik dat zeggen van mezelf? Ik probeer hier in huis ook de sfeer goed te houden. Als Rosalie af en toe in een puberhumeur is, ga ik op dat gestampvoet en zo gewoon niet in. Dat noem ik ‘tijdelijk ontoerekeningsvatbaar’, daarna is het allemaal weer prima. Ik heb gewoon leuke kinderen."

Lees het hele interview in Vriendin 13 (vanaf morgen in de winkels). 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!