×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 12: Paula's man én beste vriendin hebben haar bedrogen

Vriendin 12: Paula's man én beste vriendin hebben haar bedrogen
23.03.2016 - Redactie Vriendin

‘M’n gevoel klopte: mijn man ging vreemd met mijn beste vriendin’


Paula (45) en Edwin (45) hadden op het oog het perfecte huwelijk. Totdat Paula een nieuwe vriendin kreeg, die het ook wel heel goed met Edwin kon vinden.

Paula: “Een voorbeeldhuwelijk, zo noemden onze vrienden het. Op mijn vijftiende werd ik verliefd op Edwin, we kregen verkering en toen ik 24 was, gingen we samenwonen. Zes jaar later, ik was toen zwanger, zijn we getrouwd. We kregen twee zoons: Mark (nu vijftien) en Tim (nu dertien), allebei heel makkelijke jongens. We hadden het fijn, zonder veel sleur, met aandacht voor elkaar en ook nog ruimte om zonder elkaar iets leuks te doen. Edwin en ik gingen gerust een avond apart stappen, we vertrouwden elkaar volledig. Vandaar dat ik nooit had gedacht dat uitgerekend Edwin zou vreemdgaan. Ook in onze omgeving had niemand het verwacht. Wij waren immers dat ideale stel. Tot op de dag van vandaag hopen onze vrienden en familieleden ook dat we weer samenkomen, omdat we zo goed bij elkaar passen. Maar ik geef hen weinig kans, daarvoor is er te veel stuk.”

Lieve meid
“Drie jaar geleden raakten Linda en ik met elkaar aan de praat tijdens een buurtbarbecue. Ze woonde al dertien jaar met haar vriend Alfred bij ons in de straat, maar verder dan gedag zeggen, waren we nooit gekomen. We zijn heel andere types en hebben andere achtergronden. Zij is drie jaar ouder dan ik, komt uit een welgesteld milieu en ziet er keurig uit. Ze is lang, slank, blond en heel rustig, introvert zelfs. Ik daarentegen ben klein, stevig, donker en ik ben en een enorme flapuit. Toch klikte het en na die avond brachten we bijna elk weekend samen door. We dronken dikwijls een wijntje met z’n vieren, maar Linda en ik gingen ook geregeld samen op stap. In de zomer naar de plas, een terrasje pakken of naar de markt bijvoorbeeld. Linda was een lieve meid. Ik voelde me fijn in haar buurt en vertrouwde haar veel toe. Andersom deelde ze ook haar geheim met mij: ze vertelde dat Alfred haar soms bedreigde. Blijkbaar was hij niet zo leuk als Edwin en ik dachten. Ze zei dat ze weleens door hem in huis werd vastgehouden en dat hij haar sloeg. Afschuwelijk om te horen. Een paar weken later kwam Alfred naar mij toe. Hij waarschuwde me dat Linda en Edwin veel met elkaar appten. In het begin wist ik niet zo goed wat ik daarmee moest. Na al haar verhalen over de mishandelingen thuis vertrouwde ik hem niet. Maar omdat hij overtuigd klonk, besloot ik Linda en Edwin met zijn verhaal te confronteren. Ze gaven meteen toe dat ze contact hadden. Linda had steun bij Edwin gezocht. Ze vertelde dat Alfred haar continu in de gaten hield en zelfs een speciale app op haar mobiele telefoon had geïnstalleerd, zodat hij kon achterhalen waar ze was. Als ze niet thuis was, zocht hij op waar ze zat en kwam haar achterna. Dat had ze met Edwin gedeeld, omdat ze bang was voor haar eigen vriend. In eerste instantie zag ik er geen kwaad in. Ik heb zelf ook een vriend met wie ik app. Wel vond ik het jammer dat ze het stiekem deden. Dit hadden ze toch gewoon tegen me kunnen zeggen? Ze waren het
met me eens en boden hun excuses aan. Daarmee was voor mij de kous af.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 12 van deze week of praat mee op het forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem wo 30 mrt '16 03:21

    My husband and I have been married for about 7 yrs now. We were happily married with two kids, a boy and a girl. 3 months ago, I started to notice some strange behavior from him and a few weeks later I found out that my husband is seeing someone. He started coming home late from work, he hardly care about me or the kids anymore, Sometimes he goes out and doesn't even come back home for about 2-3 days. I did all I could to rectify this problem but all to no avail. I became very worried and needed help. As I was browsing through the internet one day, I came across a website that suggested that Dr Unity can help solve marital problems, restore broken relationships and so on. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he did a spell for me. Three days later, my husband came to me and apologized for the wrongs he did and promise never to do it again. Ever since then, everything has returned back to normal. I and my family are living together happily again.. All thanks to Dr Unity . If you need a spell caster that can cast a spell that truly works, I suggest you contact him. He will not disappoint you. This is his E-mail: Unityspelltemple@gmail.com .
    Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |