×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 12: Paula's man én beste vriendin hebben haar bedrogen

Vriendin 12: Paula's man én beste vriendin hebben haar bedrogen
23.03.2016 - Redactie Vriendin

‘M’n gevoel klopte: mijn man ging vreemd met mijn beste vriendin’


Paula (45) en Edwin (45) hadden op het oog het perfecte huwelijk. Totdat Paula een nieuwe vriendin kreeg, die het ook wel heel goed met Edwin kon vinden.

Paula: “Een voorbeeldhuwelijk, zo noemden onze vrienden het. Op mijn vijftiende werd ik verliefd op Edwin, we kregen verkering en toen ik 24 was, gingen we samenwonen. Zes jaar later, ik was toen zwanger, zijn we getrouwd. We kregen twee zoons: Mark (nu vijftien) en Tim (nu dertien), allebei heel makkelijke jongens. We hadden het fijn, zonder veel sleur, met aandacht voor elkaar en ook nog ruimte om zonder elkaar iets leuks te doen. Edwin en ik gingen gerust een avond apart stappen, we vertrouwden elkaar volledig. Vandaar dat ik nooit had gedacht dat uitgerekend Edwin zou vreemdgaan. Ook in onze omgeving had niemand het verwacht. Wij waren immers dat ideale stel. Tot op de dag van vandaag hopen onze vrienden en familieleden ook dat we weer samenkomen, omdat we zo goed bij elkaar passen. Maar ik geef hen weinig kans, daarvoor is er te veel stuk.”

Lieve meid
“Drie jaar geleden raakten Linda en ik met elkaar aan de praat tijdens een buurtbarbecue. Ze woonde al dertien jaar met haar vriend Alfred bij ons in de straat, maar verder dan gedag zeggen, waren we nooit gekomen. We zijn heel andere types en hebben andere achtergronden. Zij is drie jaar ouder dan ik, komt uit een welgesteld milieu en ziet er keurig uit. Ze is lang, slank, blond en heel rustig, introvert zelfs. Ik daarentegen ben klein, stevig, donker en ik ben en een enorme flapuit. Toch klikte het en na die avond brachten we bijna elk weekend samen door. We dronken dikwijls een wijntje met z’n vieren, maar Linda en ik gingen ook geregeld samen op stap. In de zomer naar de plas, een terrasje pakken of naar de markt bijvoorbeeld. Linda was een lieve meid. Ik voelde me fijn in haar buurt en vertrouwde haar veel toe. Andersom deelde ze ook haar geheim met mij: ze vertelde dat Alfred haar soms bedreigde. Blijkbaar was hij niet zo leuk als Edwin en ik dachten. Ze zei dat ze weleens door hem in huis werd vastgehouden en dat hij haar sloeg. Afschuwelijk om te horen. Een paar weken later kwam Alfred naar mij toe. Hij waarschuwde me dat Linda en Edwin veel met elkaar appten. In het begin wist ik niet zo goed wat ik daarmee moest. Na al haar verhalen over de mishandelingen thuis vertrouwde ik hem niet. Maar omdat hij overtuigd klonk, besloot ik Linda en Edwin met zijn verhaal te confronteren. Ze gaven meteen toe dat ze contact hadden. Linda had steun bij Edwin gezocht. Ze vertelde dat Alfred haar continu in de gaten hield en zelfs een speciale app op haar mobiele telefoon had geïnstalleerd, zodat hij kon achterhalen waar ze was. Als ze niet thuis was, zocht hij op waar ze zat en kwam haar achterna. Dat had ze met Edwin gedeeld, omdat ze bang was voor haar eigen vriend. In eerste instantie zag ik er geen kwaad in. Ik heb zelf ook een vriend met wie ik app. Wel vond ik het jammer dat ze het stiekem deden. Dit hadden ze toch gewoon tegen me kunnen zeggen? Ze waren het
met me eens en boden hun excuses aan. Daarmee was voor mij de kous af.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 12 van deze week of praat mee op het forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem wo 30 mrt '16 03:21

    My husband and I have been married for about 7 yrs now. We were happily married with two kids, a boy and a girl. 3 months ago, I started to notice some strange behavior from him and a few weeks later I found out that my husband is seeing someone. He started coming home late from work, he hardly care about me or the kids anymore, Sometimes he goes out and doesn't even come back home for about 2-3 days. I did all I could to rectify this problem but all to no avail. I became very worried and needed help. As I was browsing through the internet one day, I came across a website that suggested that Dr Unity can help solve marital problems, restore broken relationships and so on. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he did a spell for me. Three days later, my husband came to me and apologized for the wrongs he did and promise never to do it again. Ever since then, everything has returned back to normal. I and my family are living together happily again.. All thanks to Dr Unity . If you need a spell caster that can cast a spell that truly works, I suggest you contact him. He will not disappoint you. This is his E-mail: Unityspelltemple@gmail.com .
    Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |