×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 10: Annabel probeert haar ex weer voor zich te winnen

Vriendin 10: Annabel probeert haar ex weer voor zich te winnen
09.03.2016 - Redactie Vriendin

‘Ik slaap nog steeds naast mijn ex, en nu wil ik hem terug’


Doordat het huis van Annabel (31) en haar ex nog niet verkocht is, wonen ze nog samen en slapen ze ook in één bed. Dat vindt ze stiekem helemaal niet erg. "Natuurlijk, hij heeft fouten gemaakt, maar ik ook. Daar kunnen we toch aan werken?"

Annabel: “Vannacht lag ik wakker van zijn gesnurk. Zoals altijd porde ik hard tegen zijn schouder en rolde hij op zijn zij. Ik keek naar zijn brede, gespierde rug en hoorde hoe zijn ademhaling iets vertraagde. Dat geluid, zijn bewegingen, zijn geur... Het was allemaal zo vertrouwd. Ik wilde tegen hem aan kruipen, net als vroeger. Mijn armen rond zijn middel, onze lichamen lepeltje-lepeltje. Maar ik hield me in. Ook al slapen we nog steeds in hetzelfde bed, Ivar is mijn ex.
Toen hij een half jaar geleden opbiechtte dat hij een affaire had, had ik een bord macaroni naar z’n hoofd gesmeten. ‘Pak je koffers en sodemieter op!’ schreeuwde ik. Niks voor mij. Normaal gesproken ben ik de rust zelve. Maar ik had me dan ook nog nooit zo verraden gevoeld. Ja, het speet hem dat hij mij had gekwetst. Maar hij had al langer twijfels over onze relatie, moest hij bekennen. Het feit dat hij gevoelens had gekregen voor een ander, was voor hem een eyeopener. Ik was in shock. Wat nu? Ivar was al acht jaar mijn grote liefde.”

Zielsgelukkig
“Vuurwerk was het, toen Ivar en ik elkaar ontmoetten. Ik was 23, Ivar tien jaar ouder. Als gitarist trad hij met zijn rockband op in de kroeg waar ik wel vaker kwam met vriendinnen. Het was liefde op het eerste gezicht en binnen twee maanden trok hij bij mij in, in mijn piepkleine flatje. We waren zielsgelukkig.
Na twee jaar besloten we mijn flat op te zeggen en samen een huis te kopen. Ivar wilde graag een huis met een extra kamer waarin hij muziek kon maken en opnemen. En zelf hoopte ik dat er in de toekomst gezinsuitbreiding zou komen. We vonden ons droomhuis vlak bij Amsterdam. Het huis had twee slaapkamers, één ervan verbouwden we tot studio voor Ivar. De dag waarop we de sleutel kregen van ons nieuwe huis, was een van de gelukkigste dagen in mijn leven. Soms, als Ivar in de buurt moest optreden, ging ik kijken. O, wat was ik trots als ik mijn knappe vent daar op het podium zag staan. En ik zag ze heus wel: de vrouwen met hun uitdagende decolletés en verleidelijke blikken. Maar bang voor concurrentie was ik niet. Totdat er een nieuwe zangeres in de band kwam: Sam. Ze was mooi, uitbundig en sexy.

Lees het hele verhaal in Vriendin 10 van deze week of praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!