×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 10: Annabel probeert haar ex weer voor zich te winnen

Vriendin 10: Annabel probeert haar ex weer voor zich te winnen
09.03.2016 - Redactie Vriendin

‘Ik slaap nog steeds naast mijn ex, en nu wil ik hem terug’


Doordat het huis van Annabel (31) en haar ex nog niet verkocht is, wonen ze nog samen en slapen ze ook in één bed. Dat vindt ze stiekem helemaal niet erg. "Natuurlijk, hij heeft fouten gemaakt, maar ik ook. Daar kunnen we toch aan werken?"

Annabel: “Vannacht lag ik wakker van zijn gesnurk. Zoals altijd porde ik hard tegen zijn schouder en rolde hij op zijn zij. Ik keek naar zijn brede, gespierde rug en hoorde hoe zijn ademhaling iets vertraagde. Dat geluid, zijn bewegingen, zijn geur... Het was allemaal zo vertrouwd. Ik wilde tegen hem aan kruipen, net als vroeger. Mijn armen rond zijn middel, onze lichamen lepeltje-lepeltje. Maar ik hield me in. Ook al slapen we nog steeds in hetzelfde bed, Ivar is mijn ex.
Toen hij een half jaar geleden opbiechtte dat hij een affaire had, had ik een bord macaroni naar z’n hoofd gesmeten. ‘Pak je koffers en sodemieter op!’ schreeuwde ik. Niks voor mij. Normaal gesproken ben ik de rust zelve. Maar ik had me dan ook nog nooit zo verraden gevoeld. Ja, het speet hem dat hij mij had gekwetst. Maar hij had al langer twijfels over onze relatie, moest hij bekennen. Het feit dat hij gevoelens had gekregen voor een ander, was voor hem een eyeopener. Ik was in shock. Wat nu? Ivar was al acht jaar mijn grote liefde.”

Zielsgelukkig
“Vuurwerk was het, toen Ivar en ik elkaar ontmoetten. Ik was 23, Ivar tien jaar ouder. Als gitarist trad hij met zijn rockband op in de kroeg waar ik wel vaker kwam met vriendinnen. Het was liefde op het eerste gezicht en binnen twee maanden trok hij bij mij in, in mijn piepkleine flatje. We waren zielsgelukkig.
Na twee jaar besloten we mijn flat op te zeggen en samen een huis te kopen. Ivar wilde graag een huis met een extra kamer waarin hij muziek kon maken en opnemen. En zelf hoopte ik dat er in de toekomst gezinsuitbreiding zou komen. We vonden ons droomhuis vlak bij Amsterdam. Het huis had twee slaapkamers, één ervan verbouwden we tot studio voor Ivar. De dag waarop we de sleutel kregen van ons nieuwe huis, was een van de gelukkigste dagen in mijn leven. Soms, als Ivar in de buurt moest optreden, ging ik kijken. O, wat was ik trots als ik mijn knappe vent daar op het podium zag staan. En ik zag ze heus wel: de vrouwen met hun uitdagende decolletés en verleidelijke blikken. Maar bang voor concurrentie was ik niet. Totdat er een nieuwe zangeres in de band kwam: Sam. Ze was mooi, uitbundig en sexy.

Lees het hele verhaal in Vriendin 10 van deze week of praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |