×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nanny Jo Frost is terug op de Nederlandse tv

Nanny Jo Frost is terug op de Nederlandse tv
23.02.2016 -

De strenge schooljuflook is weg, Jo Frost (45) kleedt zich casual en draagt haar haren los. Dat past bij de nieuwe weg die ze insloeg én bij haar nieuwe tv-programma Jo Frost: nanny on tour. Hierin helpt ze gezinnen met (opvoed)problemen, zowel met jonge kinderen als met pubers.


We weten niet zo veel over jouw achtergrond. Waar kom je vandaan?
“Ik kom uit Londen, groeide op met mijn broer Matthew die achttien maanden jonger is dan ik. Ik heb een fijne jeugd gehad. Ik klom in bomen en was gek op avontuur. Als een jongen het kan, kan ik het ook, vond ik. Mijn ouders stimuleerden ons te sporten en deden enthousiast mee. Ik liep de honderd meter sprint, fietste en deed aan verspringen. Mijn moeder is helaas al meer dan twintig jaar niet meer bij me. Ik was heel close met haar, ze was een geweldig lieve vrouw. Ze overleed aan de gevolgen van borstkanker. Gelukkig heb ik mijn vader nog en mijn broer, maar we missen haar nog elke dag.”

Ben je een familiemens?
“Enorm. Ik woon in Amerika, maar elke keer als ik terug ben in Londen, logeer ik bij mijn vader. Nu ik af en toe in Nederland ben voor opnames, komen mijn broer en vader me hier opzoeken. Andersom stap ik ook makkelijk in het vliegtuig om voor een weekend familie en vrienden op te zoeken. Ik heb al dertig jaar een groepje dierbare vriendinnen. We zijn allemaal anders, maar houden veel van elkaar. Het is heerlijk bij ze te zijn en de slappe lach te krijgen.”

Je werd pas op je 33ste bekend als ‘tv-nanny’. Hoe is dat ontstaan?
“Ik las in de krant dat er voor een tv-programma ervaringsdeskundigen werden gezocht om gezinnen met opvoedproblematiek te helpen. Dat sprak me aan. Ik werkte al sinds mijn twintigste als nanny. Ik paste vaak op en adviseerde daarnaast ouders bij opvoedproblemen. Ik woonde nog bij mijn vader en onze telefoon was altijd in gesprek, omdat mensen belden voor advies. Mijn vader noemde het lachend ‘de nanny hotline’. Ik meldde me aan voor het programma en ik werd uitgekozen. Het werd een succes en daarna ging het snel, ik belandde zelfs op de Amerikaanse televisie. Ik had nooit gedacht dat het zo groot zou worden. Ik heb inmiddels zeven opvoedboeken geschreven, heb een productiebedrijf en maak in zo veel landen tv-programma’s. Mijn leven is compleet veranderd.”

Je leest het hele interview in Vriendin 8 die vanaf morgen (24 februari) in de winkels ligt. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!