×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 6: Daphne en haar man kiezen elke dag opnieuw voor elkaar

Vriendin 6: Daphne en haar man kiezen elke dag opnieuw voor elkaar
10.02.2016 - Redactie Vriendin

‘We zijn zó blij met onze liefde voor elkaar, dat we drie keer zijn getrouwd.’


Niet één keer, niet twee keer, maar zelfs drie keer zei Daphne (43) ja tegen haar man Richard (43). En niet alleen vanwege het feest. “De derde keer hadden we extra veel te vieren. We hadden zo’n moeilijke tijd doorstaan.”

"Het beeld van het hart met vleugels in de woonkamer van Daphne en Richard valt meteen op: het is het huwelijkscadeau dat Daphnes moeder hen cadeau deed toen ze trouwden, nu dertien jaar geleden. Daphne: “Het verwijst naar mijn nickname, Flying heart, die ik gebruikte op de datingsite waarop Richard en ik elkaar ontmoetten. Ik was destijds op zoek naar de liefde, maar ook naar de vrijheid om mezelf te zijn. Vandaar het hart met de vleugels. Ik was begin dertig, had net een lange relatie achter de rug en wist heel goed wat ik zocht in een man. Met Richard had ik meteen een klik. Hij was enthousiast, eerlijk en een echte levensgenieter. We werkten allebei in de reclame en bleken zelfs in hetzelfde kantoor gewerkt te hebben. Dikke kans dat we in de kantine in dezelfde rij voor de kassa hadden gestaan! Het blijft vreemd dat we elkaar nooit eerder hadden gezien. Tijdens onze eerste date zei hij: ‘Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben toe aan een vaste relatie.’ Zijn eerlijkheid overviel me, maar vertederde me ook. We praatten en lachten aan één stuk door. Later die avond trof hij me recht in mijn hart toen hij zei: ‘In een goede relatie kies je elke dag opnieuw voor elkaar.’ Ik dacht daar
precies hetzelfde over. Elke dag wil ik me verbonden voelen met mijn partner. Ik weet wel dat het dagelijks leven hectisch kan zijn, maar langs elkaar heen leven lijkt me verschrikkelijk. Gaan we
nog de goede kant op? Wat wil jij en wat wil ik en hoe kunnen we daar aan werken? Door continu oog te blijven houden voor de ander, voorkom je dat je uit elkaar groeit.”

Hoe sterk is jullie huwelijk? Wat hebben jullie al doorstaan samen? Deel je ervaringen op ons forum. 

Lees hun hele verhaal in Vriendin 6.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!