×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Esthers dochter viel in handen van een loverboy

Esthers dochter viel in handen van een loverboy
09.02.2016 -

Esther (42) is getrouwd met Marcel (46) en is moeder van Naomi (15) en Lois (11). Bijna drie jaar geleden begon Naomi zich opstandig te gedragen en het werd steeds extremer. “Ineens viel bij mij het kwartje: dit moest om een loverboy gaan.”


Esther: “Veel mensen denken bij loverboys aan foute vriendjes die meiden inpalmen met mooie woorden en cadeaus, en aan meisjes uit ontwrichte gezinnen, zodat die mannen vrij spel hebben. Dat beeld wil ik wegnemen: loverboys zijn namelijk nietsontziende criminelen die ingenieus te werk gaan en zelfs onder de ogen van liefhebbende ouders het kind wegkapen. Zoals bij ons het geval was. Wij zijn altijd erg betrokken bij onze kinderen en hebben nooit eerder problemen gekend. Mijn man en ik hebben een goed huwelijk en we vormen met onze dochters een warm, hecht en normaal gezin.”

Toch werd ook hun dochter Naomi slachtoffer van een loverboy. Op weg van school naar huis werd ze door een jongen aangesproken. Hij complimenteerde haar met haar uiterlijk, zei dat hij haar al vaker had gezien, vroeg haar nummer en stuurde sms’jes. Naomi was een onzeker meisje en vond de aandacht spannend. Ze voelde zich gevleid. Maar dat was van korte duur. Want niet lang erna werd ze gedwongen seks met hem en andere mannen te hebben.

Stiekem
“We weten inmiddels dat het net voor Naomi’s dertiende verjaardag is begonnen. Dat was in maart 2013. Vlak daarna veranderde haar gedrag. Ineens haalde ze slechte cijfers op school. Ze at en sliep slecht en was brutaal. In eerste instantie dacht ik aan typische puber streken. Maar haar gedrag werd steeds extremer. Ze begon te liegen en als ik haar daarmee confronteerde, had ze altijd allerlei smoesjes klaar. De blauwe plek op haar been? Was tijdens gym gebeurd, of ze was met de fiets gevallen. Ze werd steeds opstandiger. Smeerde haar gezicht vol make up. Ook kwam ze vaak veel te laat thuis of ging ze stiekem de deur uit als ze huisarrest had en reageerde dan niet op mijn verontruste telefoontjes en appjes. Ik ben geregeld op mijn fiets gestapt om haar te zoeken. Als ze dan eindelijk binnenstapte en ik vroeg waar ze was geweest, schreeuwde ze dat ik me met mijn eigen zaken moest bemoeien. Ze zocht constant de confrontatie op met ons, kwam afspraken niet na en er hing een nare sfeer in huis." 

Lees het hele verhaal in Vriendin 6. 

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Geertje1969 zo 28 feb '16 13:41

    Hoi Esther. Ik zou graag in contact met je willen komen. Mijn dochter is nu 21 maar heet hetzelfde mee gemaakt. Ook zij is een vlinder geweest.
    Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |