×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Esthers dochter viel in handen van een loverboy

Esthers dochter viel in handen van een loverboy
09.02.2016 -

Esther (42) is getrouwd met Marcel (46) en is moeder van Naomi (15) en Lois (11). Bijna drie jaar geleden begon Naomi zich opstandig te gedragen en het werd steeds extremer. “Ineens viel bij mij het kwartje: dit moest om een loverboy gaan.”


Esther: “Veel mensen denken bij loverboys aan foute vriendjes die meiden inpalmen met mooie woorden en cadeaus, en aan meisjes uit ontwrichte gezinnen, zodat die mannen vrij spel hebben. Dat beeld wil ik wegnemen: loverboys zijn namelijk nietsontziende criminelen die ingenieus te werk gaan en zelfs onder de ogen van liefhebbende ouders het kind wegkapen. Zoals bij ons het geval was. Wij zijn altijd erg betrokken bij onze kinderen en hebben nooit eerder problemen gekend. Mijn man en ik hebben een goed huwelijk en we vormen met onze dochters een warm, hecht en normaal gezin.”

Toch werd ook hun dochter Naomi slachtoffer van een loverboy. Op weg van school naar huis werd ze door een jongen aangesproken. Hij complimenteerde haar met haar uiterlijk, zei dat hij haar al vaker had gezien, vroeg haar nummer en stuurde sms’jes. Naomi was een onzeker meisje en vond de aandacht spannend. Ze voelde zich gevleid. Maar dat was van korte duur. Want niet lang erna werd ze gedwongen seks met hem en andere mannen te hebben.

Stiekem
“We weten inmiddels dat het net voor Naomi’s dertiende verjaardag is begonnen. Dat was in maart 2013. Vlak daarna veranderde haar gedrag. Ineens haalde ze slechte cijfers op school. Ze at en sliep slecht en was brutaal. In eerste instantie dacht ik aan typische puber streken. Maar haar gedrag werd steeds extremer. Ze begon te liegen en als ik haar daarmee confronteerde, had ze altijd allerlei smoesjes klaar. De blauwe plek op haar been? Was tijdens gym gebeurd, of ze was met de fiets gevallen. Ze werd steeds opstandiger. Smeerde haar gezicht vol make up. Ook kwam ze vaak veel te laat thuis of ging ze stiekem de deur uit als ze huisarrest had en reageerde dan niet op mijn verontruste telefoontjes en appjes. Ik ben geregeld op mijn fiets gestapt om haar te zoeken. Als ze dan eindelijk binnenstapte en ik vroeg waar ze was geweest, schreeuwde ze dat ik me met mijn eigen zaken moest bemoeien. Ze zocht constant de confrontatie op met ons, kwam afspraken niet na en er hing een nare sfeer in huis." 

Lees het hele verhaal in Vriendin 6. 

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Geertje1969 zo 28 feb '16 13:41

    Hoi Esther. Ik zou graag in contact met je willen komen. Mijn dochter is nu 21 maar heet hetzelfde mee gemaakt. Ook zij is een vlinder geweest.
    Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |