×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Esthers dochter viel in handen van een loverboy

Esthers dochter viel in handen van een loverboy
09.02.2016 -

Esther (42) is getrouwd met Marcel (46) en is moeder van Naomi (15) en Lois (11). Bijna drie jaar geleden begon Naomi zich opstandig te gedragen en het werd steeds extremer. “Ineens viel bij mij het kwartje: dit moest om een loverboy gaan.”


Esther: “Veel mensen denken bij loverboys aan foute vriendjes die meiden inpalmen met mooie woorden en cadeaus, en aan meisjes uit ontwrichte gezinnen, zodat die mannen vrij spel hebben. Dat beeld wil ik wegnemen: loverboys zijn namelijk nietsontziende criminelen die ingenieus te werk gaan en zelfs onder de ogen van liefhebbende ouders het kind wegkapen. Zoals bij ons het geval was. Wij zijn altijd erg betrokken bij onze kinderen en hebben nooit eerder problemen gekend. Mijn man en ik hebben een goed huwelijk en we vormen met onze dochters een warm, hecht en normaal gezin.”

Toch werd ook hun dochter Naomi slachtoffer van een loverboy. Op weg van school naar huis werd ze door een jongen aangesproken. Hij complimenteerde haar met haar uiterlijk, zei dat hij haar al vaker had gezien, vroeg haar nummer en stuurde sms’jes. Naomi was een onzeker meisje en vond de aandacht spannend. Ze voelde zich gevleid. Maar dat was van korte duur. Want niet lang erna werd ze gedwongen seks met hem en andere mannen te hebben.

Stiekem
“We weten inmiddels dat het net voor Naomi’s dertiende verjaardag is begonnen. Dat was in maart 2013. Vlak daarna veranderde haar gedrag. Ineens haalde ze slechte cijfers op school. Ze at en sliep slecht en was brutaal. In eerste instantie dacht ik aan typische puber streken. Maar haar gedrag werd steeds extremer. Ze begon te liegen en als ik haar daarmee confronteerde, had ze altijd allerlei smoesjes klaar. De blauwe plek op haar been? Was tijdens gym gebeurd, of ze was met de fiets gevallen. Ze werd steeds opstandiger. Smeerde haar gezicht vol make up. Ook kwam ze vaak veel te laat thuis of ging ze stiekem de deur uit als ze huisarrest had en reageerde dan niet op mijn verontruste telefoontjes en appjes. Ik ben geregeld op mijn fiets gestapt om haar te zoeken. Als ze dan eindelijk binnenstapte en ik vroeg waar ze was geweest, schreeuwde ze dat ik me met mijn eigen zaken moest bemoeien. Ze zocht constant de confrontatie op met ons, kwam afspraken niet na en er hing een nare sfeer in huis." 

Lees het hele verhaal in Vriendin 6. 

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Geertje1969 zo 28 feb '16 13:41

    Hoi Esther. Ik zou graag in contact met je willen komen. Mijn dochter is nu 21 maar heet hetzelfde mee gemaakt. Ook zij is een vlinder geweest.
    Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!