×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 5: Emmy's ex houdt nog steeds van haar

Vriendin 5: Emmy's ex houdt nog steeds van haar
03.02.2016 - Redactie Vriendin

'Ik vind het erg voor mijn kinderen, maar ik wil hun vader niet meer terug.'


Emmy's man verliet haar voor een veel jongere vrouw. Nu heeft hij spijt en wil met haar een nieuwe start maken. "De kinderen denken dat het weer goedkomt tussen ons, maar ik kies nu voor mezelf."

Emmy (42): “Eindelijk heb ik mijn leven weer op orde. ’s Morgens word ik niet meer verdrietig wakker en overdag heb ik geen huilbuien meer. De meiden en ik hebben het gezellig met z’n drieën. En ik ben inmiddels ook gewend aan de twee weekenden in de maand waarin Joyce, nu twaalf, en Natalie, nu tien jaar, bij hun vader zijn en ik alleen ben. Ik heb twee vriendinnen met wie ik geregeld op stap ga en ik kan mezelf ook goed vermaken. Dat was tot een half jaar geleden wel anders. Een jaar lang ben ik intens verdrietig geweest. Ik voelde me zo gekwetst... En ik kon maar niet wennen aan mijn nieuwe status als single. Het was destijds niet mijn keuze om uit elkaar te gaan. Ik was altijd erg gelukkig met mijn gezin. Na de geboorte van onze oudste, Joyce, stopte ik met werken. Ik ben heel verzorgend,
een echte moederkloek. Maar doordat ik geen baan meer had, werd mijn wereld wel een stuk kleiner. Mijn leven speelde zich voornamelijk thuis af. ’s Morgens om zes uur ging mijn wekker, zodat ik voor iedereen ontbijt kon maken. Als Arno naar zijn werk was en de kinderen naar school waren, poetste ik het huis, deed ik boodschappen en de was. Als Natalie en Joyce uit school kwamen, wachtte ik ze op met thee en beschuitjes. Ik maakte het avondeten klaar terwijl zij speelden. En als we dan als gezin om tafel zaten, genoot ik. Ik deed amper iets met vriendinnen, maar daar had ik ook geen behoefte aan. Ik was happy met mijn leven.”

Time-out nodig
“Arno’s mededeling dat hij niet meer gelukkig was, bijna twee jaar geleden, kwam voor mij volledig uit de lucht vallen. Ik had geen idee, had nooit een enkele aanwijzing gehad. We hadden ook nooit ruzie. Ik wist niet beter dan dat hij, net als ik, blij was met ons gezin en ons harmonieuze leven. Arno was een rustige man die niet veel meer nodig leek te hebben dan een biertje en zijn voetbalkanaal op tv. Vlak voordat we een weekend met mijn ouders naar een bungalowpark zouden gaan, zei hij op vrijdagochtend dat hij me die zondagavond ‘iets’ wilde vertellen. Ik voelde er niets voor om zo lang in spanning te zitten en stond erop dat hij me het meteen vertelde. Ik dacht eigenlijk dat er op zijn werk iets vervelends speelde. Dat zijn baan misschien wel op de tocht stond. Er zijn tegenwoordig zo veel mensen die hun baan verliezen… Arno aarzelde, stotterde wat en bleef herhalen dat hij liever wilde wachten tot zondag. Na aandringen van mijn kant, kwam hij er toch mee op de proppen: hij voelde zich al een tijdje niet meer gelukkig en wilde een time- out. Ik schrok enorm. Wat was er aan de hand?!

Lees het hele verhaal in Vriendin 5.

Heeft je partner jouw vertrouwen ook ernstig beschaamd? Of wil je meepraten over dit onderwerp? Praat mee op ons forum. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem wo 30 mrt '16 03:17

    My husband and I have been married for about 7 yrs now. We were happily married with two kids, a boy and a girl. 3 months ago, I started to notice some strange behavior from him and a few weeks later I found out that my husband is seeing someone. He started coming home late from work, he hardly care about me or the kids anymore, Sometimes he goes out and doesn't even come back home for about 2-3 days. I did all I could to rectify this problem but all to no avail. I became very worried and needed help. As I was browsing through the internet one day, I came across a website that suggested that Dr Unity can help solve marital problems, restore broken relationships and so on. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he did a spell for me. Three days later, my husband came to me and apologized for the wrongs he did and promise never to do it again. Ever since then, everything has returned back to normal. I and my family are living together happily again.. All thanks to Dr Unity . If you need a spell caster that can cast a spell that truly works, I suggest you contact him. He will not disappoint you. This is his E-mail: Unityspelltemple@gmail.com .
    Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!