×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Presentatrice Evelien de Bruijn is weer gelukkig in de liefde

Presentatrice Evelien de Bruijn is weer gelukkig in de liefde
02.02.2016 -

We zien haar elke week in Hart van Nederland, maar toch wisten we niet zo veel van presentatrice Evelien de Bruijn (41). Terwijl ze een mooi levensverhaal heeft: over haar liefde voor radio, haar man Paul (59) en hoe ze er een compleet gezin bij kreeg. “Onze kinderen zijn superleuk met elkaar.”


We zien je elke week bij Hart van Nederland, maar eigenlijk ben je meer een radiomens, toch? “Ja, ik ben echt een radiomeisje. Vroeger al, toen ik op vrijdagochtend op Radio 3 Rinkeldekinkel met Jeroen van Inkel luisterde. Al zijn jingles kan ik nu nog steeds woord voor woord meezingen, wed ik. Na de middelbare school moest ik van mijn moeder gaan werken. Ik ging naar het arbeidsbureau en dat bezorgde me een baantje bij Radio 3. Ik moest Buma-lijsten bijwerken: elke keer als er een liedje werd gedraaid, moest ik alle gegevens daarvan opschrijven. Zoals wie het geschreven had, want die kreeg dan geld. Telefoon aannemen tijdens de uitzending, mensen bellen voordat ze in de uitzending kwamen, dat soort dingen deed ik. Totdat mijn baas een keer zei: ‘Moet jij zelf niet op de radio?’ Nou, dat wilde ik wel!”

Door de radio heb je zelfs je man Paul leren kennen.
“Klopt! Toen ik bij 3FM kwam werken, was hij daar zendercoördinator. Toen was ik negentien jaar en was hij een getrouwde man. Er bestaat een filmpje waarop we naast elkaar zitten en je duidelijk ziet dat we elkaar nog niets te melden hadden, haha. Maar toen ik bij Radio M Utrecht kwam, zat Paul daar inmiddels. Vlak nadat hij overstapte, werd zijn vrouw Nicolien ziek. Ze had kanker en heeft keihard geknokt: hoewel ze te horen kreeg dat ze nog een half jaar had, heeft ze uiteindelijk nog zes jaar geleefd. Met veel wilskracht – ze had drie opgroeiende kinderen bij wie ze natuurlijk niet weg wilde, en chemo die vooral in het begin goed aansloeg.”

Kende jij haar?
“Ik heb haar een paar keer ontmoet. Maar de reden dat Paul en ik naar elkaar toe zijn gegroeid, is omdat ik zelf een dierbare verloor. Mijn broer stierf op 34-jarige leeftijd aan een hersenbloeding en ik ervaarde hoe fijn het was om af en toe even te horen: ‘Hé, hoe gaat het nu met je?’ Dat ging ik bij Paul doen, besloot ik. Dus gingen we af en toe even een rondje lopen zodat hij kon praten. Toen Nicolien overleed, was ik op de begrafenis. Zo goed was onze band inmiddels wel.”

Lees het hele interview in Vriendin 5. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!