×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Presentatrice Evelien de Bruijn is weer gelukkig in de liefde

Presentatrice Evelien de Bruijn is weer gelukkig in de liefde
02.02.2016 -

We zien haar elke week in Hart van Nederland, maar toch wisten we niet zo veel van presentatrice Evelien de Bruijn (41). Terwijl ze een mooi levensverhaal heeft: over haar liefde voor radio, haar man Paul (59) en hoe ze er een compleet gezin bij kreeg. “Onze kinderen zijn superleuk met elkaar.”


We zien je elke week bij Hart van Nederland, maar eigenlijk ben je meer een radiomens, toch? “Ja, ik ben echt een radiomeisje. Vroeger al, toen ik op vrijdagochtend op Radio 3 Rinkeldekinkel met Jeroen van Inkel luisterde. Al zijn jingles kan ik nu nog steeds woord voor woord meezingen, wed ik. Na de middelbare school moest ik van mijn moeder gaan werken. Ik ging naar het arbeidsbureau en dat bezorgde me een baantje bij Radio 3. Ik moest Buma-lijsten bijwerken: elke keer als er een liedje werd gedraaid, moest ik alle gegevens daarvan opschrijven. Zoals wie het geschreven had, want die kreeg dan geld. Telefoon aannemen tijdens de uitzending, mensen bellen voordat ze in de uitzending kwamen, dat soort dingen deed ik. Totdat mijn baas een keer zei: ‘Moet jij zelf niet op de radio?’ Nou, dat wilde ik wel!”

Door de radio heb je zelfs je man Paul leren kennen.
“Klopt! Toen ik bij 3FM kwam werken, was hij daar zendercoördinator. Toen was ik negentien jaar en was hij een getrouwde man. Er bestaat een filmpje waarop we naast elkaar zitten en je duidelijk ziet dat we elkaar nog niets te melden hadden, haha. Maar toen ik bij Radio M Utrecht kwam, zat Paul daar inmiddels. Vlak nadat hij overstapte, werd zijn vrouw Nicolien ziek. Ze had kanker en heeft keihard geknokt: hoewel ze te horen kreeg dat ze nog een half jaar had, heeft ze uiteindelijk nog zes jaar geleefd. Met veel wilskracht – ze had drie opgroeiende kinderen bij wie ze natuurlijk niet weg wilde, en chemo die vooral in het begin goed aansloeg.”

Kende jij haar?
“Ik heb haar een paar keer ontmoet. Maar de reden dat Paul en ik naar elkaar toe zijn gegroeid, is omdat ik zelf een dierbare verloor. Mijn broer stierf op 34-jarige leeftijd aan een hersenbloeding en ik ervaarde hoe fijn het was om af en toe even te horen: ‘Hé, hoe gaat het nu met je?’ Dat ging ik bij Paul doen, besloot ik. Dus gingen we af en toe even een rondje lopen zodat hij kon praten. Toen Nicolien overleed, was ik op de begrafenis. Zo goed was onze band inmiddels wel.”

Lees het hele interview in Vriendin 5. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |