×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Presentatrice Evelien de Bruijn is weer gelukkig in de liefde

Presentatrice Evelien de Bruijn is weer gelukkig in de liefde
02.02.2016 -

We zien haar elke week in Hart van Nederland, maar toch wisten we niet zo veel van presentatrice Evelien de Bruijn (41). Terwijl ze een mooi levensverhaal heeft: over haar liefde voor radio, haar man Paul (59) en hoe ze er een compleet gezin bij kreeg. “Onze kinderen zijn superleuk met elkaar.”


We zien je elke week bij Hart van Nederland, maar eigenlijk ben je meer een radiomens, toch? “Ja, ik ben echt een radiomeisje. Vroeger al, toen ik op vrijdagochtend op Radio 3 Rinkeldekinkel met Jeroen van Inkel luisterde. Al zijn jingles kan ik nu nog steeds woord voor woord meezingen, wed ik. Na de middelbare school moest ik van mijn moeder gaan werken. Ik ging naar het arbeidsbureau en dat bezorgde me een baantje bij Radio 3. Ik moest Buma-lijsten bijwerken: elke keer als er een liedje werd gedraaid, moest ik alle gegevens daarvan opschrijven. Zoals wie het geschreven had, want die kreeg dan geld. Telefoon aannemen tijdens de uitzending, mensen bellen voordat ze in de uitzending kwamen, dat soort dingen deed ik. Totdat mijn baas een keer zei: ‘Moet jij zelf niet op de radio?’ Nou, dat wilde ik wel!”

Door de radio heb je zelfs je man Paul leren kennen.
“Klopt! Toen ik bij 3FM kwam werken, was hij daar zendercoördinator. Toen was ik negentien jaar en was hij een getrouwde man. Er bestaat een filmpje waarop we naast elkaar zitten en je duidelijk ziet dat we elkaar nog niets te melden hadden, haha. Maar toen ik bij Radio M Utrecht kwam, zat Paul daar inmiddels. Vlak nadat hij overstapte, werd zijn vrouw Nicolien ziek. Ze had kanker en heeft keihard geknokt: hoewel ze te horen kreeg dat ze nog een half jaar had, heeft ze uiteindelijk nog zes jaar geleefd. Met veel wilskracht – ze had drie opgroeiende kinderen bij wie ze natuurlijk niet weg wilde, en chemo die vooral in het begin goed aansloeg.”

Kende jij haar?
“Ik heb haar een paar keer ontmoet. Maar de reden dat Paul en ik naar elkaar toe zijn gegroeid, is omdat ik zelf een dierbare verloor. Mijn broer stierf op 34-jarige leeftijd aan een hersenbloeding en ik ervaarde hoe fijn het was om af en toe even te horen: ‘Hé, hoe gaat het nu met je?’ Dat ging ik bij Paul doen, besloot ik. Dus gingen we af en toe even een rondje lopen zodat hij kon praten. Toen Nicolien overleed, was ik op de begrafenis. Zo goed was onze band inmiddels wel.”

Lees het hele interview in Vriendin 5. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |