×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bloemetje voor.. Christy

Bloemetje voor.. Christy
26.01.2016 -

Elke week zetten we een lezeres in het zonnetje. Deze week een bloemetje voor..


Christy (31, links)
Relatie: getrouwd met Mark (32)
Kinderen: Tijn (4) en Jip (10 maanden)
Werk: verpleegkundige op de spoedeisende hulp 

In Vriendin lees ik als eerste…
“de column van Robert ten Brink. Ik vind het leuk dat hij ondanks zijn bekendheid zo gewoon is gebleven. Hij schrijft met veel humor. Herkenbaar ook, zoals hij kan genieten van zijn gezin.”

Ik vind het belangrijk…
“om te genieten van elke dag. In mijn werk als verpleegkundige op de spoedeisende hulp zie ik hoe onvoorspelbaar het leven kan zijn en hoe belangrijk gezondheid is. Daarom vind ik het belangrijk om van elke dag een feestje te maken. Het kan namelijk zomaar de verkeerde kant op gaan.”

Op social media volg ik…
“via Facebook de laatste mode op het gebied van kinderkleding. Ik heb zelf twee jonge kinderen, dus ik vind het leuk om te weten wat er allemaal voor hippe en betaalbare kleding verkrijgbaar is.”

Andere mensen zouden mij omschrijven als…
“afwachtend, iemand die de kat uit de boom kijkt. Verder denk ik dat mensen mij erg zorgzaam vinden. Ik ben geïnteresseerd in anderen en probeer er zo veel mogelijk voor iedereen te zijn.” 

In het weekend…
“werk ik om de week in het ziekenhuis. Doordat mijn man Mark doordeweeks werkt, zijn we maar twee weekenden in de maand met z’n viertjes. De weekenden die ik vrij ben, zijn dan ook echt gereserveerd voor mijn gezin. Tijn is dol op de dierentuin, dus die bezoeken we zo veel mogelijk. Verder houden we er van om samen te fi etsen of lekker naar het bos te gaan.”

Het bloemetje is voor…
“mijn moeder, naast me op de foto. Sinds een knie-operatie, twee jaar geleden, heeft ze veel lichamelijke ongemakken. Desondanks helpt ze mij waar ze maar kan. Wanneer dat nodig is, wil ze altijd op de kinderen passen, ik kan haar elk moment van de dag bellen. Ze is de liefste moeder die er bestaat en ik wil haar op deze manier graag laten weten hoe bijzonder ik haar vind.”


Ook in Vriendin?
Elke week wordt een lezeres in het zonnetje gezet. Wil jij ook 
vertellen over jouw leven? Geef je dan op via het onderstaande formulier. Als jij wordt uitgekozen, krijg je een mooie bos bloemen Met dank aan www.topbloemen.nl toegestuurd ter waarde van € 25,-.

Aanmelden

  •  
  •  
Het volgende veld is alleen voor robots. Laat het veld leeg wanneer je een mens bent.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!