×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bloemetje voor.. Christy

Bloemetje voor.. Christy
26.01.2016 -

Elke week zetten we een lezeres in het zonnetje. Deze week een bloemetje voor..


Christy (31, links)
Relatie: getrouwd met Mark (32)
Kinderen: Tijn (4) en Jip (10 maanden)
Werk: verpleegkundige op de spoedeisende hulp 

In Vriendin lees ik als eerste…
“de column van Robert ten Brink. Ik vind het leuk dat hij ondanks zijn bekendheid zo gewoon is gebleven. Hij schrijft met veel humor. Herkenbaar ook, zoals hij kan genieten van zijn gezin.”

Ik vind het belangrijk…
“om te genieten van elke dag. In mijn werk als verpleegkundige op de spoedeisende hulp zie ik hoe onvoorspelbaar het leven kan zijn en hoe belangrijk gezondheid is. Daarom vind ik het belangrijk om van elke dag een feestje te maken. Het kan namelijk zomaar de verkeerde kant op gaan.”

Op social media volg ik…
“via Facebook de laatste mode op het gebied van kinderkleding. Ik heb zelf twee jonge kinderen, dus ik vind het leuk om te weten wat er allemaal voor hippe en betaalbare kleding verkrijgbaar is.”

Andere mensen zouden mij omschrijven als…
“afwachtend, iemand die de kat uit de boom kijkt. Verder denk ik dat mensen mij erg zorgzaam vinden. Ik ben geïnteresseerd in anderen en probeer er zo veel mogelijk voor iedereen te zijn.” 

In het weekend…
“werk ik om de week in het ziekenhuis. Doordat mijn man Mark doordeweeks werkt, zijn we maar twee weekenden in de maand met z’n viertjes. De weekenden die ik vrij ben, zijn dan ook echt gereserveerd voor mijn gezin. Tijn is dol op de dierentuin, dus die bezoeken we zo veel mogelijk. Verder houden we er van om samen te fi etsen of lekker naar het bos te gaan.”

Het bloemetje is voor…
“mijn moeder, naast me op de foto. Sinds een knie-operatie, twee jaar geleden, heeft ze veel lichamelijke ongemakken. Desondanks helpt ze mij waar ze maar kan. Wanneer dat nodig is, wil ze altijd op de kinderen passen, ik kan haar elk moment van de dag bellen. Ze is de liefste moeder die er bestaat en ik wil haar op deze manier graag laten weten hoe bijzonder ik haar vind.”


Ook in Vriendin?
Elke week wordt een lezeres in het zonnetje gezet. Wil jij ook 
vertellen over jouw leven? Geef je dan op via het onderstaande formulier. Als jij wordt uitgekozen, krijg je een mooie bos bloemen Met dank aan www.topbloemen.nl toegestuurd ter waarde van € 25,-.

Aanmelden

  •  
  •  
Het volgende veld is alleen voor robots. Laat het veld leeg wanneer je een mens bent.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |