×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bloemetje voor.. Christy

Bloemetje voor.. Christy
26.01.2016 -

Elke week zetten we een lezeres in het zonnetje. Deze week een bloemetje voor..


Christy (31, links)
Relatie: getrouwd met Mark (32)
Kinderen: Tijn (4) en Jip (10 maanden)
Werk: verpleegkundige op de spoedeisende hulp 

In Vriendin lees ik als eerste…
“de column van Robert ten Brink. Ik vind het leuk dat hij ondanks zijn bekendheid zo gewoon is gebleven. Hij schrijft met veel humor. Herkenbaar ook, zoals hij kan genieten van zijn gezin.”

Ik vind het belangrijk…
“om te genieten van elke dag. In mijn werk als verpleegkundige op de spoedeisende hulp zie ik hoe onvoorspelbaar het leven kan zijn en hoe belangrijk gezondheid is. Daarom vind ik het belangrijk om van elke dag een feestje te maken. Het kan namelijk zomaar de verkeerde kant op gaan.”

Op social media volg ik…
“via Facebook de laatste mode op het gebied van kinderkleding. Ik heb zelf twee jonge kinderen, dus ik vind het leuk om te weten wat er allemaal voor hippe en betaalbare kleding verkrijgbaar is.”

Andere mensen zouden mij omschrijven als…
“afwachtend, iemand die de kat uit de boom kijkt. Verder denk ik dat mensen mij erg zorgzaam vinden. Ik ben geïnteresseerd in anderen en probeer er zo veel mogelijk voor iedereen te zijn.” 

In het weekend…
“werk ik om de week in het ziekenhuis. Doordat mijn man Mark doordeweeks werkt, zijn we maar twee weekenden in de maand met z’n viertjes. De weekenden die ik vrij ben, zijn dan ook echt gereserveerd voor mijn gezin. Tijn is dol op de dierentuin, dus die bezoeken we zo veel mogelijk. Verder houden we er van om samen te fi etsen of lekker naar het bos te gaan.”

Het bloemetje is voor…
“mijn moeder, naast me op de foto. Sinds een knie-operatie, twee jaar geleden, heeft ze veel lichamelijke ongemakken. Desondanks helpt ze mij waar ze maar kan. Wanneer dat nodig is, wil ze altijd op de kinderen passen, ik kan haar elk moment van de dag bellen. Ze is de liefste moeder die er bestaat en ik wil haar op deze manier graag laten weten hoe bijzonder ik haar vind.”


Ook in Vriendin?
Elke week wordt een lezeres in het zonnetje gezet. Wil jij ook 
vertellen over jouw leven? Geef je dan op via het onderstaande formulier. Als jij wordt uitgekozen, krijg je een mooie bos bloemen Met dank aan www.topbloemen.nl toegestuurd ter waarde van € 25,-.

Aanmelden

  •  
  •  
Het volgende veld is alleen voor robots. Laat het veld leeg wanneer je een mens bent.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |