×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 1: Mariekes computer mét pikante inhoud werd gehackt

Vriendin 1: Mariekes computer mét pikante inhoud werd gehackt
06.01.2016 - Redactie Vriendin

‘Straks staan al onze seksfilmpjes op internet...’


Tot hun grote schrik werd de computer van Marieke (37) en Tim (39) gehackt. Ze maken zich vooral zorgen over de erotische filmpjes die erop staan. "Ik krijg rillingen bij de gedachte dat iedereen die pikante filmpjes nu kan zien."

Marieke: “Bij hackers dacht ik altijd aan duistere personen die computers testen op veiligheid en zo inbraken in het Witte Huis of misstanden proberen aan te kaarten bij banken of multi- nationals. Niet aan huis-tuin-en-keukenlaptops die in een eenvoudige straat met rijtjeshuizen staan. Maar het is mijn man Tim en mij ook overkomen, gewoon op onze thuis-pc: een maand of drie geleden is onze laptop gekraakt door iemand van buitenaf. Heel stom, we hadden er geen wachtwoord op zitten. Ook al stonden er best pikante beelden en filmpjes van ons op, we waanden ons veilig. Onze elfjarige dochter Livia heeft haar eigen tablet, zij zit nooit op onze laptop en het ding ligt altijd in de tv-kast waar een slot op zit. Dus waarom zouden we dan moeilijk doen, dachten we. Wij, twee simpele zielen die weliswaar geen staatsgeheimen hebben, maar wel een aantal zeer gewaagde seksfilmpjes. En die liggen nu ineens op straat. Afschuwelijk en heel genant. Vooral omdat we ons blijven afvragen waardoor dit is gebeurd. En erger: wie heeft er allemaal toegang tot die beelden en in welke cloud zweven die nu?”

Spannend houden
“Tim en ik zijn al negentien jaar samen. We hebben het hartstikke goed samen, maar na al die jaren spatten de vonken er in bed natuurlijk niet meer zo af als in het begin. We doen bewust ons best om ons seksleven spannend te houden. Zo kijken we soms een pornofilmpje, hebben we de Kamasutrabeurs bezocht en wat leuke speeltjes aangeschaft. We zijn echt geen pervers of kinky stel, maar dit soort dingen helpt wel om ons seksleven leuk te houden. Toen we vorig jaar zomer een digitale videocamera kochten om de dansuitvoeringen van Livia te kunnen filmen, ontstond het idee om opnames van onszelf te maken terwijl we met elkaar bezig waren in bed. Het leek ons spannend om op een later tijdstip die film dan eens terug te kijken. Heel onschuldig bedacht. Zeker niet bestemd voor andermans ogen of om op een website te plaatsen. Gewoon voor onszelf als lekker opwarmertje voor een nieuwe vrijpartij. We hebben vreselijk lol gehad bij het maken. De eerste keer mislukte totaal. We zagen eigenlijk alleen maar veel huid van onze blote ruggen. En we waren ons allebei te veel bewust van de camera: we acteerden te veel. Het gekreun klonk niet echt. De tweede keer oefenden we eerst even droog, om de beste camerapositie te bepalen.

Lees het hele verhaal in Vriendin 1 van deze week of praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!