×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 1: Mariekes computer mét pikante inhoud werd gehackt

Vriendin 1: Mariekes computer mét pikante inhoud werd gehackt
06.01.2016 - Redactie Vriendin

‘Straks staan al onze seksfilmpjes op internet...’


Tot hun grote schrik werd de computer van Marieke (37) en Tim (39) gehackt. Ze maken zich vooral zorgen over de erotische filmpjes die erop staan. "Ik krijg rillingen bij de gedachte dat iedereen die pikante filmpjes nu kan zien."

Marieke: “Bij hackers dacht ik altijd aan duistere personen die computers testen op veiligheid en zo inbraken in het Witte Huis of misstanden proberen aan te kaarten bij banken of multi- nationals. Niet aan huis-tuin-en-keukenlaptops die in een eenvoudige straat met rijtjeshuizen staan. Maar het is mijn man Tim en mij ook overkomen, gewoon op onze thuis-pc: een maand of drie geleden is onze laptop gekraakt door iemand van buitenaf. Heel stom, we hadden er geen wachtwoord op zitten. Ook al stonden er best pikante beelden en filmpjes van ons op, we waanden ons veilig. Onze elfjarige dochter Livia heeft haar eigen tablet, zij zit nooit op onze laptop en het ding ligt altijd in de tv-kast waar een slot op zit. Dus waarom zouden we dan moeilijk doen, dachten we. Wij, twee simpele zielen die weliswaar geen staatsgeheimen hebben, maar wel een aantal zeer gewaagde seksfilmpjes. En die liggen nu ineens op straat. Afschuwelijk en heel genant. Vooral omdat we ons blijven afvragen waardoor dit is gebeurd. En erger: wie heeft er allemaal toegang tot die beelden en in welke cloud zweven die nu?”

Spannend houden
“Tim en ik zijn al negentien jaar samen. We hebben het hartstikke goed samen, maar na al die jaren spatten de vonken er in bed natuurlijk niet meer zo af als in het begin. We doen bewust ons best om ons seksleven spannend te houden. Zo kijken we soms een pornofilmpje, hebben we de Kamasutrabeurs bezocht en wat leuke speeltjes aangeschaft. We zijn echt geen pervers of kinky stel, maar dit soort dingen helpt wel om ons seksleven leuk te houden. Toen we vorig jaar zomer een digitale videocamera kochten om de dansuitvoeringen van Livia te kunnen filmen, ontstond het idee om opnames van onszelf te maken terwijl we met elkaar bezig waren in bed. Het leek ons spannend om op een later tijdstip die film dan eens terug te kijken. Heel onschuldig bedacht. Zeker niet bestemd voor andermans ogen of om op een website te plaatsen. Gewoon voor onszelf als lekker opwarmertje voor een nieuwe vrijpartij. We hebben vreselijk lol gehad bij het maken. De eerste keer mislukte totaal. We zagen eigenlijk alleen maar veel huid van onze blote ruggen. En we waren ons allebei te veel bewust van de camera: we acteerden te veel. Het gekreun klonk niet echt. De tweede keer oefenden we eerst even droog, om de beste camerapositie te bepalen.

Lees het hele verhaal in Vriendin 1 van deze week of praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |