×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 1: Mariekes computer mét pikante inhoud werd gehackt

Vriendin 1: Mariekes computer mét pikante inhoud werd gehackt
06.01.2016 - Redactie Vriendin

‘Straks staan al onze seksfilmpjes op internet...’


Tot hun grote schrik werd de computer van Marieke (37) en Tim (39) gehackt. Ze maken zich vooral zorgen over de erotische filmpjes die erop staan. "Ik krijg rillingen bij de gedachte dat iedereen die pikante filmpjes nu kan zien."

Marieke: “Bij hackers dacht ik altijd aan duistere personen die computers testen op veiligheid en zo inbraken in het Witte Huis of misstanden proberen aan te kaarten bij banken of multi- nationals. Niet aan huis-tuin-en-keukenlaptops die in een eenvoudige straat met rijtjeshuizen staan. Maar het is mijn man Tim en mij ook overkomen, gewoon op onze thuis-pc: een maand of drie geleden is onze laptop gekraakt door iemand van buitenaf. Heel stom, we hadden er geen wachtwoord op zitten. Ook al stonden er best pikante beelden en filmpjes van ons op, we waanden ons veilig. Onze elfjarige dochter Livia heeft haar eigen tablet, zij zit nooit op onze laptop en het ding ligt altijd in de tv-kast waar een slot op zit. Dus waarom zouden we dan moeilijk doen, dachten we. Wij, twee simpele zielen die weliswaar geen staatsgeheimen hebben, maar wel een aantal zeer gewaagde seksfilmpjes. En die liggen nu ineens op straat. Afschuwelijk en heel genant. Vooral omdat we ons blijven afvragen waardoor dit is gebeurd. En erger: wie heeft er allemaal toegang tot die beelden en in welke cloud zweven die nu?”

Spannend houden
“Tim en ik zijn al negentien jaar samen. We hebben het hartstikke goed samen, maar na al die jaren spatten de vonken er in bed natuurlijk niet meer zo af als in het begin. We doen bewust ons best om ons seksleven spannend te houden. Zo kijken we soms een pornofilmpje, hebben we de Kamasutrabeurs bezocht en wat leuke speeltjes aangeschaft. We zijn echt geen pervers of kinky stel, maar dit soort dingen helpt wel om ons seksleven leuk te houden. Toen we vorig jaar zomer een digitale videocamera kochten om de dansuitvoeringen van Livia te kunnen filmen, ontstond het idee om opnames van onszelf te maken terwijl we met elkaar bezig waren in bed. Het leek ons spannend om op een later tijdstip die film dan eens terug te kijken. Heel onschuldig bedacht. Zeker niet bestemd voor andermans ogen of om op een website te plaatsen. Gewoon voor onszelf als lekker opwarmertje voor een nieuwe vrijpartij. We hebben vreselijk lol gehad bij het maken. De eerste keer mislukte totaal. We zagen eigenlijk alleen maar veel huid van onze blote ruggen. En we waren ons allebei te veel bewust van de camera: we acteerden te veel. Het gekreun klonk niet echt. De tweede keer oefenden we eerst even droog, om de beste camerapositie te bepalen.

Lees het hele verhaal in Vriendin 1 van deze week of praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |