×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin eet oliebollen met actrice Pip Pellens

Vriendin eet oliebollen met actrice Pip Pellens
29.12.2015 -

Je kent haar als Wiet in Goede tijden, slechte tijden. Dit jaar toonde Pip Pellens (22) een heel andere kant van zichzelf toen ze met haar vriend Pim meedeed aan het programma Dance, dance, dance – en won.


“Of 2015 mijn jaar was? Dat zou ik eigenlijk niet weten...” Pip (22) reageert vooral bescheiden als ze hoort waarom we juist met haar het oudejaarsinterview doen. Als vast gezicht in Goede tijden, slechte tijden vierde ze het 25-jarig jubileum van de serie, met haar vriend Pim Wessels deed ze mee aan Dance, dance, dance waar ze voor miljoenen kijkers glans- rijk de finale wonnen en ze speelde ook een van de hoofdrollen in de film Fashion chicks. Prestaties om trots op te zijn, maar Pip blijft er nuchter onder. “Ik merkte wel dat ik het druk had, maar dat was ik altijd al. Alleen viel het nu misschien meer op.”

Hoe combineerde je al dat werk?
“Dat was af en toe wel een uitdaging, inderdaad! Ik heb mijn vaste baan bij GTST. Daarnaast spreek ik stemmen in voor bijvoorbeeld animatiefilms en series. Pim en ik waren eind vorig jaar al gevraagd om mee te doen aan Dance, dance, dance, maar pas later bleek hoeveel werk het zou zijn! We zouden maar liefst vijf maanden bezig zijn. De eerste drie maanden kregen we zestien uur per week danstraining en daarnaast nog eens acht uur personal training. Dat moest allemaal worden ingepland rond de opnameschema’s van Goede tijden. Daar draaien we van zeven uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds, in drukke periodes zelfs tot zeven uur. Daarna ging ik dan nog tot midder- nacht dansen. En toen kwamen ook de opnamen voor Fashion chicks er nog bij.” Pip denkt even na: “Nee, ik weet eigenlijk ook niet hoe ik dat allemaal heb gedaan. Wat hielp, was dat het allemaal zo leuk was. Ik ben gewoon maar begonnen en uiteindelijk is het gelukt!” 

Was het zwaar, al die training?
Lachend: “Ja! Ik ben totaal geen sporter. Als ik vroeger tien minuten naar school moest fietsen, vond ik dat de hel. De eerste week trainen was pittig, maar dan lijkt het nog leuk en denk je: dit houd ik wel vol. In de tweede week kwam de breakdown, zowel mentaal als lichamelijk. Mijn lichaam was het niet gewend en ging in protest. Dat was mijn huilmoment: ik was op, doodmoe, mijn rug deed pijn. Ik heb dan ook wel erg lange dagen gemaakt... Ik weet nog dat ik een keer in de auto zat en dacht: oké, nu echt even wakker worden, anders zit ik zo tegen een lantaarnpaal. Zo moe was ik.”

Lees het hele interview met Pip Pellens in Vriendin 53 van deze week.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |