×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin eet oliebollen met actrice Pip Pellens

Vriendin eet oliebollen met actrice Pip Pellens
29.12.2015 -

Je kent haar als Wiet in Goede tijden, slechte tijden. Dit jaar toonde Pip Pellens (22) een heel andere kant van zichzelf toen ze met haar vriend Pim meedeed aan het programma Dance, dance, dance – en won.


“Of 2015 mijn jaar was? Dat zou ik eigenlijk niet weten...” Pip (22) reageert vooral bescheiden als ze hoort waarom we juist met haar het oudejaarsinterview doen. Als vast gezicht in Goede tijden, slechte tijden vierde ze het 25-jarig jubileum van de serie, met haar vriend Pim Wessels deed ze mee aan Dance, dance, dance waar ze voor miljoenen kijkers glans- rijk de finale wonnen en ze speelde ook een van de hoofdrollen in de film Fashion chicks. Prestaties om trots op te zijn, maar Pip blijft er nuchter onder. “Ik merkte wel dat ik het druk had, maar dat was ik altijd al. Alleen viel het nu misschien meer op.”

Hoe combineerde je al dat werk?
“Dat was af en toe wel een uitdaging, inderdaad! Ik heb mijn vaste baan bij GTST. Daarnaast spreek ik stemmen in voor bijvoorbeeld animatiefilms en series. Pim en ik waren eind vorig jaar al gevraagd om mee te doen aan Dance, dance, dance, maar pas later bleek hoeveel werk het zou zijn! We zouden maar liefst vijf maanden bezig zijn. De eerste drie maanden kregen we zestien uur per week danstraining en daarnaast nog eens acht uur personal training. Dat moest allemaal worden ingepland rond de opnameschema’s van Goede tijden. Daar draaien we van zeven uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds, in drukke periodes zelfs tot zeven uur. Daarna ging ik dan nog tot midder- nacht dansen. En toen kwamen ook de opnamen voor Fashion chicks er nog bij.” Pip denkt even na: “Nee, ik weet eigenlijk ook niet hoe ik dat allemaal heb gedaan. Wat hielp, was dat het allemaal zo leuk was. Ik ben gewoon maar begonnen en uiteindelijk is het gelukt!” 

Was het zwaar, al die training?
Lachend: “Ja! Ik ben totaal geen sporter. Als ik vroeger tien minuten naar school moest fietsen, vond ik dat de hel. De eerste week trainen was pittig, maar dan lijkt het nog leuk en denk je: dit houd ik wel vol. In de tweede week kwam de breakdown, zowel mentaal als lichamelijk. Mijn lichaam was het niet gewend en ging in protest. Dat was mijn huilmoment: ik was op, doodmoe, mijn rug deed pijn. Ik heb dan ook wel erg lange dagen gemaakt... Ik weet nog dat ik een keer in de auto zat en dacht: oké, nu echt even wakker worden, anders zit ik zo tegen een lantaarnpaal. Zo moe was ik.”

Lees het hele interview met Pip Pellens in Vriendin 53 van deze week.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is mijn grootste vakantiegeheim'

17.08.2017 - Zon, zee, zwijgen... Deze vrouwen deden in hun vakantie iets wat ze liever met niemand delen. "Door mijn leugen kon ik zelfs geen foto's van m'n reis op Facebook zetten."

Lees meer
Nadia: 'Zonder Laura's hulp was me de opvoeding niet gelukt'

17.08.2017 - Nadia (41) was nog maar net bevallen van haar zoontje, toen haar man omkwam bij een auto-ongeluk. Buurvrouw Laura (64) ving Nadia op. “Dankzij haar heb ik er nooit alleen voor gestaan.”

Lees meer
Ida: 'De moordenaar van mijn dochter woont nu om de hoek'

16.08.2017 - Ida’s negentienjarige dochter Célesta werd in 2012 om het leven gebracht door haar vriend. Ida was kapot van verdriet. Nu, vijf jaar later, blijkt de moordenaar van haar dochter bij haar in de buurt te wonen. “Ik ben bang. Niet voor hem, maar voor mezelf. Omdat ik zó boos ben.”

Lees meer
Corina: 'Tegen alle verwachtingen in kregen we deze twee wondertjes'

16.08.2017 - De arts vertelde Corina (39) en haar man Marko (42) dat ze waarschijnlijk nooit ouders zouden worden. Toch hielden ze hoop. Corina: “Ik ben zo blij dat we niet opgaven en twee prachtige gezonde zonen hebben mogen krijgen.”

Lees meer
Julia: 'Mijn trouwjurk werd nooit gedragen'

15.08.2017 - De trouwjurk van Julia (32) staat op Marktplaats. Ongedragen, want haar huwelijk werd last minute afgeblazen. "Diep van binnen wist ik dat het niet goed zat."

Lees meer
De zomer van... styliste Patty Zomer

15.08.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van styliste Patty Zomer (56): “Als er niemand is om mee te reizen, ga ik gerust in mijn eentje.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'

10.08.2017 - Je beste vriendin is die ene persoon in je leven met wie je echt álles bespreekt… of toch niet? Deze lezeressen vertellen over het geheim dat zij hebben voor hun hartsvriendin.

Lees meer
Hiermee is mijn kind beroemd op het internet

10.08.2017 - Het begon met een filmpje in hun kamer en nu hebben de kinderen van Ellen, Erna, Louis en Rita honderdduizenden fans. Deze week vertellen de moeders in Vriendin over hun beroemde dochters. Maar wat doen zij nou precies?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 189 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!