×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin eet oliebollen met actrice Pip Pellens

Vriendin eet oliebollen met actrice Pip Pellens
29.12.2015 -

Je kent haar als Wiet in Goede tijden, slechte tijden. Dit jaar toonde Pip Pellens (22) een heel andere kant van zichzelf toen ze met haar vriend Pim meedeed aan het programma Dance, dance, dance – en won.


“Of 2015 mijn jaar was? Dat zou ik eigenlijk niet weten...” Pip (22) reageert vooral bescheiden als ze hoort waarom we juist met haar het oudejaarsinterview doen. Als vast gezicht in Goede tijden, slechte tijden vierde ze het 25-jarig jubileum van de serie, met haar vriend Pim Wessels deed ze mee aan Dance, dance, dance waar ze voor miljoenen kijkers glans- rijk de finale wonnen en ze speelde ook een van de hoofdrollen in de film Fashion chicks. Prestaties om trots op te zijn, maar Pip blijft er nuchter onder. “Ik merkte wel dat ik het druk had, maar dat was ik altijd al. Alleen viel het nu misschien meer op.”

Hoe combineerde je al dat werk?
“Dat was af en toe wel een uitdaging, inderdaad! Ik heb mijn vaste baan bij GTST. Daarnaast spreek ik stemmen in voor bijvoorbeeld animatiefilms en series. Pim en ik waren eind vorig jaar al gevraagd om mee te doen aan Dance, dance, dance, maar pas later bleek hoeveel werk het zou zijn! We zouden maar liefst vijf maanden bezig zijn. De eerste drie maanden kregen we zestien uur per week danstraining en daarnaast nog eens acht uur personal training. Dat moest allemaal worden ingepland rond de opnameschema’s van Goede tijden. Daar draaien we van zeven uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds, in drukke periodes zelfs tot zeven uur. Daarna ging ik dan nog tot midder- nacht dansen. En toen kwamen ook de opnamen voor Fashion chicks er nog bij.” Pip denkt even na: “Nee, ik weet eigenlijk ook niet hoe ik dat allemaal heb gedaan. Wat hielp, was dat het allemaal zo leuk was. Ik ben gewoon maar begonnen en uiteindelijk is het gelukt!” 

Was het zwaar, al die training?
Lachend: “Ja! Ik ben totaal geen sporter. Als ik vroeger tien minuten naar school moest fietsen, vond ik dat de hel. De eerste week trainen was pittig, maar dan lijkt het nog leuk en denk je: dit houd ik wel vol. In de tweede week kwam de breakdown, zowel mentaal als lichamelijk. Mijn lichaam was het niet gewend en ging in protest. Dat was mijn huilmoment: ik was op, doodmoe, mijn rug deed pijn. Ik heb dan ook wel erg lange dagen gemaakt... Ik weet nog dat ik een keer in de auto zat en dacht: oké, nu echt even wakker worden, anders zit ik zo tegen een lantaarnpaal. Zo moe was ik.”

Lees het hele interview met Pip Pellens in Vriendin 53 van deze week.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'

19.10.2017 - Er zijn van die dingen die je liever niet met een ander deelt. Acht lezeressen over wat ze van hun partner aan niemand mogen vertellen...

Lees meer!
 Tips voor een gezonde hoofdhuid

19.10.2017 - Een mooie bos haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Met deze tips stimuleer je de groei van gezonde, nieuwe en glanzende haren.

Lees meer!
Hoe ontvang je een compliment?

19.10.2017 - Een grappig filmpje, over hoeveel complimenten een mens kan hebben voordat het ongemakkelijk wordt, zie je hieronder. Ook interessant om hierin het verschil tussen mannen en vrouwen te zien.

Lees meer!
Oplossing puzzel 32: stratego

19.10.2017 - Winnaars van 2 vrijkaarten voor My Fair Lady in een theater naar keuze, t.w.v. € 95,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 42)

19.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |