×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Sylvia won veel geld in de Postcode Loterij

Sylvia won veel geld in de Postcode Loterij
23.12.2015 - Redactie Vriendin

‘Ik won een ton! Die prijs heeft ons gered’


Nadat hun strandtent tot de grond toe was afgebrand, waren Sylvia (56) en Kees (62) de wanhoop nabij. De uitkering van de verzekering was lang niet voldoende om uit de financiële zorgen te komen. Dus de ton die Sylvia won, kwam precies op het juiste moment.“Wat een opluchting!”

Sylvia: “Midden in de nacht ging de telefoon. ‘Jullie pand staat in lichterlaaie!’ riep de eigenaar van de strandtent naast de onze. We konden het nauwelijks geloven. ‘Hoe kan dat nou?’, zeiden we tegen elkaar. Het ging al een tijdje niet goed met mijn demen­ terende moeder, ik verwachtte dus wel een nachtelijk telefoontje van het verzorgings­ tehuis. Maar zoiets? We hadden dit bedrijf al zo lang en er was nog nooit iets gebeurd. Het Beachcenter aan het Oostvoornse Meer was ons leven. Mijn man is in 1984 als kleine ondernemer begonnen met een surfschool. Daar hebben wij elkaar ontmoet. In 1999 breidden we het bedrijf uit met een restaurant, later kwamen er vakantiehuisjes bij. We hebben veel mooie herinneringen aan dat pand. Mijn man heeft grote delen zelf gebouwd. Ik heb met veel zorg alles ingericht. Onze drie kinderen zijn er opgegroeid, mijn dochter is er zelfs getrouwd. De laatste jaren waren we voorzichtig afscheid aan het nemen. De surfschool hadden we een tijd geleden al verkocht en sinds 2013 hadden we een huurder die het restaurant voor ons wilde runnen. Wij werden immers ook een dagje ouder en waren het zware horeca­ leven een beetje beu. Ons plan was om ons met name te richten op de verhuur van de vakantiehuisjes, en dan voorzichtig af te bouwen naar ons pensioen. Maar dat liep helaas anders. Toen we bij het pand kwamen, was de brandweer al aan het blussen. Ik zag meteen dat het weinig zin had. Huizenhoge vlammen sloegen al uit het dak en vrijwel alles was van hout. Met een doffe klap stortte de bovenverdieping in, zo’n raar moment. Ik realiseerde me dat echt alles weg was, alles waar we jaren van ons leven aan hadden gegeven.

Lees het hele verhaal in Vriendin 52 van deze week of praat mee op het forum.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!