×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lies Visschedijk heeft zichzelf teruggevonden

Lies Visschedijk heeft zichzelf teruggevonden
22.12.2015 -

Na het overlijden van haar man maakte actrice Lies Visschedijk (41) een moeilijke periode door. Nu, twee jaar later, gaat het goed met haar. Ze speelt in de nieuwe film Hallo bungalow en heeft meer zelfvertrouwen gekregen.“Ik weet dat de dingen uiteindelijk allemaal goedkomen.”


Geregeld fietst Lies Visschedijk met haar zoons Ko (11) en Sjef (5) langs een grauwe flat in Amsterdam, waarvan één woning helemaal is versierd met lichtjes, rendieren en kerstmannetjes. En elke keer weer vraagt ze zich af waarom deze vrouw elke centimeter in haar huis opvult met kerstspullen. “Zoiets fascineert me mateloos”, zegt Lies. “Wij noemen de bewoonster van dit huis ‘het kerstvrouwtje’ en dit jaar zijn we vastbesloten een tekening bij haar in de bus te doen. Gewoon als bedankje voor al die mooie versiersels.” Lies vertelt enthousiast over haar voornemen, bestelt intussen een koffie verkeerd en kijkt nog even snel op haar telefoon waarop ze een timer heeft ingesteld. Anders vergeet ze dingen, zoals oudergesprekken en tandartsafspraken. Twee jaar geleden verloor Lies haar man Marc van Uchelen, die een einde maakte aan zijn leven. Sindsdien zorgt ze in haar eentje voor hun twee kinderen.

Hoe gaat dat?

“Best goed, al moet ik tegenwoordig nét even te veel ballen in de lucht houden om alles zelf te kunnen onthouden. Sinds ik die pieper op mijn telefoon heb, is het leven een stuk overzichtelijker. Hoewel, ik wist vanochtend toen ik de kinderen naar school bracht nog niet wie ze ging ophalen. Is inmiddels geregeld, hoor. En als ik niemand had kunnen vinden, had ik ze zelf opgehaald en hiernaar- toe meegenomen. Misschien niet het allerhandigst, maar ik ben ook wat makkelijker geworden.”

Je bent nu in de bioscoop te zien in de misdaadkomedie Hallo bungalow. Weer eens wat anders dan de zoveelste romantische speelfilm...
“Precies! Het was mijn droom om een keer in een actiefilm te spelen. Hallo bungalow doet denken aan de film Burn after reading, waarin twee sportschoolmedewerkers besluiten iemand te chanteren. Twee heel gewone mensen die een droom najagen en vervolgens iets in gang zetten wat ze niet kunnen overzien. Ik denk dat veel misdaad zo begint. Het script-idee komt voor een deel van Eva van der Gucht, Anne-Marie Jung en mij. We wilden alle drie actie met misverstanden, persoons- verwisseling, een koffer met geld, een bizarre geldoverdracht, de hele rataplan. Volgens mij is dat wel gelukt. Ik heb in elk geval smakelijk om de film én om mezelf zitten lachen. Dat terwijl het een loeizware draaiperiode voor mij was.”

Lees het hele interview met Lies Visschedijk in Vriendin 52 van deze week.

Plaats een reactie

2Reacties

Lezeressen vertellen: 'Dit is mijn grootste vakantiegeheim'

17.08.2017 - Zon, zee, zwijgen... Deze vrouwen deden in hun vakantie iets wat ze liever met niemand delen. "Door mijn leugen kon ik zelfs geen foto's van m'n reis op Facebook zetten."

Lees meer
Nadia: 'Zonder Laura's hulp was me de opvoeding niet gelukt'

17.08.2017 - Nadia (41) was nog maar net bevallen van haar zoontje, toen haar man omkwam bij een auto-ongeluk. Buurvrouw Laura (64) ving Nadia op. “Dankzij haar heb ik er nooit alleen voor gestaan.”

Lees meer
Ida: 'De moordenaar van mijn dochter woont nu om de hoek'

16.08.2017 - Ida’s negentienjarige dochter Célesta werd in 2012 om het leven gebracht door haar vriend. Ida was kapot van verdriet. Nu, vijf jaar later, blijkt de moordenaar van haar dochter bij haar in de buurt te wonen. “Ik ben bang. Niet voor hem, maar voor mezelf. Omdat ik zó boos ben.”

Lees meer
Corina: 'Tegen alle verwachtingen in kregen we deze twee wondertjes'

16.08.2017 - De arts vertelde Corina (39) en haar man Marko (42) dat ze waarschijnlijk nooit ouders zouden worden. Toch hielden ze hoop. Corina: “Ik ben zo blij dat we niet opgaven en twee prachtige gezonde zonen hebben mogen krijgen.”

Lees meer
Julia: 'Mijn trouwjurk werd nooit gedragen'

15.08.2017 - De trouwjurk van Julia (32) staat op Marktplaats. Ongedragen, want haar huwelijk werd last minute afgeblazen. "Diep van binnen wist ik dat het niet goed zat."

Lees meer
De zomer van... styliste Patty Zomer

15.08.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van styliste Patty Zomer (56): “Als er niemand is om mee te reizen, ga ik gerust in mijn eentje.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'

10.08.2017 - Je beste vriendin is die ene persoon in je leven met wie je echt álles bespreekt… of toch niet? Deze lezeressen vertellen over het geheim dat zij hebben voor hun hartsvriendin.

Lees meer
Hiermee is mijn kind beroemd op het internet

10.08.2017 - Het begon met een filmpje in hun kamer en nu hebben de kinderen van Ellen, Erna, Louis en Rita honderdduizenden fans. Deze week vertellen de moeders in Vriendin over hun beroemde dochters. Maar wat doen zij nou precies?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 189 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!