×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Hoe zag 2015 er voor jou uit?

Hoe zag 2015 er voor jou uit?
21.12.2015 -

In een jaar kan ontzettend veel gebeuren. Dat blijkt ook uit de verhalen uit nummer 51 (ons extra dikke en mooie kerstnummer), waarin bekende en onbekende Nederlanders vertellen over hun jaar.


Hoofdredacteur Sandera Krol: 'Kerst gaat natuurlijk vooral over samen zijn met de mensen van wie je houdt, maar vaak mijmeren we in deze periode ook een beetje over het afgelopen jaar. Waar kijken we met dankbaarheid op terug? En welke gebeurtenissen zouden we liever hebben overgeslagen? Wat waren jouw goede en slechte momenten?

Hoe zag 2015 er voor jou uit en wat waren jouw goede en slechte momenten? Laat het ons hieronder in het reactieveld weten.

Foto: Brenda van Leeuwen

Plaats een reactie

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  anja.vandennieuwendijk za 19 dec '15 20:33

  Het was een jaar met veel ups en downs. Heb 2014 afgesloten met heftig incident op mijn werk, waarbij een patiënte mij heeft geprobeerd te wurgen met een riem. Hierna ben ik met PTSS in de ziektewet beland. Ben behandeld hiervoor met EMDR therapie. Door dit incident zijn er ook veel dingen uit het verleden naar boven gekomen, waaronder incest. Ook hiervoor behandeld. In oktober heb ik een upper body lift ondergaan, nadat ik ruim 90 kg was afgevallen. Ben nu weer langzaam aan het opkrabbelen, krijg nog steeds Hulp hiervoor van mijn psychologe.
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   pvde72 ma 21 dec '15 18:08

   Hoop dat 2016 een mooi jaar wordt

 • Dit is niet ok!

  lisette551 za 19 dec '15 21:57

  In 2015 ben ik 23 kg afgevallen. Zonder operatie of het gebruik van pillen of shakes. Puur mijn eetgewoonten veranderd en heel veel wandelen! Het heeft mijn leven écht verandert. Ik wil nog 9 kg afvallen en daar ga ik in 2016 voor!!! Kortom voor mij was het een súper jaar!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 za 26 dec '15 21:17

  2015 had een heel mooi jaar moeten worden maar nu eind van het jaar voelt het niet zo. Maar 2016 wordt mijn jaar. Contacten die niks meer toevoegen in mijn leven schrap ik , kost te veel energie. Verder ga ik het eens wat rustiger aan doen. Meer relaxen en meer genieten van mijn leven.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!