×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Hoe zag 2015 er voor jou uit?

Hoe zag 2015 er voor jou uit?
21.12.2015 -

In een jaar kan ontzettend veel gebeuren. Dat blijkt ook uit de verhalen uit nummer 51 (ons extra dikke en mooie kerstnummer), waarin bekende en onbekende Nederlanders vertellen over hun jaar.


Hoofdredacteur Sandera Krol: 'Kerst gaat natuurlijk vooral over samen zijn met de mensen van wie je houdt, maar vaak mijmeren we in deze periode ook een beetje over het afgelopen jaar. Waar kijken we met dankbaarheid op terug? En welke gebeurtenissen zouden we liever hebben overgeslagen? Wat waren jouw goede en slechte momenten?

Hoe zag 2015 er voor jou uit en wat waren jouw goede en slechte momenten? Laat het ons hieronder in het reactieveld weten.

Foto: Brenda van Leeuwen

Plaats een reactie

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  anja.vandennieuwendijk za 19 dec '15 20:33

  Het was een jaar met veel ups en downs. Heb 2014 afgesloten met heftig incident op mijn werk, waarbij een patiënte mij heeft geprobeerd te wurgen met een riem. Hierna ben ik met PTSS in de ziektewet beland. Ben behandeld hiervoor met EMDR therapie. Door dit incident zijn er ook veel dingen uit het verleden naar boven gekomen, waaronder incest. Ook hiervoor behandeld. In oktober heb ik een upper body lift ondergaan, nadat ik ruim 90 kg was afgevallen. Ben nu weer langzaam aan het opkrabbelen, krijg nog steeds Hulp hiervoor van mijn psychologe.
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   pvde72 ma 21 dec '15 18:08

   Hoop dat 2016 een mooi jaar wordt

 • Dit is niet ok!

  lisette551 za 19 dec '15 21:57

  In 2015 ben ik 23 kg afgevallen. Zonder operatie of het gebruik van pillen of shakes. Puur mijn eetgewoonten veranderd en heel veel wandelen! Het heeft mijn leven écht verandert. Ik wil nog 9 kg afvallen en daar ga ik in 2016 voor!!! Kortom voor mij was het een súper jaar!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 za 26 dec '15 21:17

  2015 had een heel mooi jaar moeten worden maar nu eind van het jaar voelt het niet zo. Maar 2016 wordt mijn jaar. Contacten die niks meer toevoegen in mijn leven schrap ik , kost te veel energie. Verder ga ik het eens wat rustiger aan doen. Meer relaxen en meer genieten van mijn leven.
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |