×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Hoe zag 2015 er voor jou uit?

Hoe zag 2015 er voor jou uit?
21.12.2015 -

In een jaar kan ontzettend veel gebeuren. Dat blijkt ook uit de verhalen uit nummer 51 (ons extra dikke en mooie kerstnummer), waarin bekende en onbekende Nederlanders vertellen over hun jaar.


Hoofdredacteur Sandera Krol: 'Kerst gaat natuurlijk vooral over samen zijn met de mensen van wie je houdt, maar vaak mijmeren we in deze periode ook een beetje over het afgelopen jaar. Waar kijken we met dankbaarheid op terug? En welke gebeurtenissen zouden we liever hebben overgeslagen? Wat waren jouw goede en slechte momenten?

Hoe zag 2015 er voor jou uit en wat waren jouw goede en slechte momenten? Laat het ons hieronder in het reactieveld weten.

Foto: Brenda van Leeuwen

Plaats een reactie

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  anja.vandennieuwendijk za 19 dec '15 20:33

  Het was een jaar met veel ups en downs. Heb 2014 afgesloten met heftig incident op mijn werk, waarbij een patiënte mij heeft geprobeerd te wurgen met een riem. Hierna ben ik met PTSS in de ziektewet beland. Ben behandeld hiervoor met EMDR therapie. Door dit incident zijn er ook veel dingen uit het verleden naar boven gekomen, waaronder incest. Ook hiervoor behandeld. In oktober heb ik een upper body lift ondergaan, nadat ik ruim 90 kg was afgevallen. Ben nu weer langzaam aan het opkrabbelen, krijg nog steeds Hulp hiervoor van mijn psychologe.
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   pvde72 ma 21 dec '15 18:08

   Hoop dat 2016 een mooi jaar wordt

 • Dit is niet ok!

  lisette551 za 19 dec '15 21:57

  In 2015 ben ik 23 kg afgevallen. Zonder operatie of het gebruik van pillen of shakes. Puur mijn eetgewoonten veranderd en heel veel wandelen! Het heeft mijn leven écht verandert. Ik wil nog 9 kg afvallen en daar ga ik in 2016 voor!!! Kortom voor mij was het een súper jaar!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 za 26 dec '15 21:17

  2015 had een heel mooi jaar moeten worden maar nu eind van het jaar voelt het niet zo. Maar 2016 wordt mijn jaar. Contacten die niks meer toevoegen in mijn leven schrap ik , kost te veel energie. Verder ga ik het eens wat rustiger aan doen. Meer relaxen en meer genieten van mijn leven.
  Reageer!

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |