×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Het jaar van... Gordon

Het jaar van... Gordon
17.12.2015 -

Hoe was 2015 voor jou? Bekende én onbekende Nederlanders vertellen.Gordon: 'Ik had ook nooit meer wakker kunnen worden.'


Een nieuwe koffiebar, flinke ruzies die in de pers werden uitgevochten, een stapel tv-programma’s en een ongeluk dat hem bijna fataal werd. Gordon maakte dit jaar weer veel diepte- maar ook hoogtepunten mee.
 

“Het was weer een bewogen jaar”, verzucht Gordon, als hij aan de keukentafel zijn verhaal doet onder het genot van een cappuccino. En dan, lachend: “Maar ja, zijn ze dat bij mij niet altijd?” Daar heeft hij een punt. Een ritje in de achtbaan is niets vergeleken bij het leven van de presentator. Op zijn Facebookpagina schreef Gordon in oktober een ontroerende boodschap aan zijn overleden moeder: ‘Was jij dat in Griekenland die me redde?’ Nu zegt hij daarover: “Ik heb wel gedacht dat er een engel was die me heeft beschermd. Ik geloof echt dat er een spirituele kracht was die mij erdoorheen heeft getrokken, of dat nu mijn moeder was of iemand anders.”

Dieptepunt: heftig ongeluk
Natuurlijk heeft hij het over zijn ‘absolute dieptepunt van dit jaar’ en ‘levensveranderende ervaring’: de aanrijding op Mykonos, afgelopen september. Als Gordon erover praat, raakt hij zo geëmotioneerd dat hij even moet stoppen om zich te herpakken. Dan concludeert hij: “Lichamelijk ben ik genezen, maar je merkt: mentaal ben ik er nog niet helemaal.” Het was dan ook een heftig ongeluk, zo vertelt hij. “Enthousiast ging ik naar Mykonos, klaar voor een heerlijke vakantie. De eerste avond ging ik uit eten met een goede vriendin en haar vriendinnen. Het was een gezellige avond en aan het eind besloot ik mijn gehuurde scooter te laten staan en terug te lopen naar mijn hotel. Dat is wat ik nog weet. Het volgende moment werd ik wakker op een traumakamer. Een voertuig, waarschijnlijk een vrachtauto of een bus, had me van achteren aangereden en me voor dood achtergelaten. Mijn schouderblad, schouder, sleutelbeen en zes ribben waren gebroken. Ook had ik een gekneusde kaak en een kapot gezicht. Mijn linkerbeen kon ik de eerste uren niet bewegen en ik had nog een week lang een piep in mijn oor, dus ik moet hard gevallen zijn.” Na enkele uren werd hij overgebracht naar een ziekenhuis in Athene. Zes dagen later was hij terug in Nederland, waar hij nog een maand thuis in bed lag. Zijn breuken zijn inmiddels geheeld, maar geestelijk heeft Gordon er een klap van opgelopen. “Ik had ook niet meer wakker kunnen worden, en dan had niemand het geweten. Het besef dat het zomaar afgelopen had kunnen zijn, is heftig.” 

Lees meer over het jaar van Gordon in ons extra dikke kerstnummer (nummer 51). 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!