×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 50: Evelines ex-man kijkt niet meer om naar zijn vorige gezin

Vriendin 50: Evelines ex-man kijkt niet meer om naar zijn vorige gezin
09.12.2015 - Redactie Vriendin

"Mijn man begon een tweede leven, met een veel jongere vrouw"


Bijna veertig jaar lang was Eveline gelukkig met haar man Johan (60). Tot ze ontdekte dat hij een verhouding had met een andere vrouw. Een vrouw van 35 jaar... “Hij is er gewoon tussenuit gepiept.”

Eveline (59): “Misschien had ik gewaarschuwd moeten zijn. Ik herinner mij verschillende momenten uit ons leven toen we nog gelukkig waren samen, dat mijn man en ik naar twee oudjes keken, die op een terras knus een kopje koffie dronken of een ijsje aten. Mij vertederde zo’n beeld. ‘Kijk eens, wat leuk’, zei ik dan tegen hem. ‘Vreselijk!’ vond Johan. ‘Daar moet je toch niet aan denken, zo wil ik nooit worden, hoor.’ Ik begreep het toen niet, maar stond er verder niet bij stil. Ik dacht dat hij er misschien tegenop zag om oud te worden. Maar hij bedoelde het vooral persoonlijk, weet ik nu. Samen met mij als bejaard stel over straat schuifelen, dat was niet wat hij wilde. Liever begon hij aan een nieuw leven, een tweede leven, vermoed ik achteraf. Wat heb ik me belazerd gevoeld. Dan denk je iemand te kennen en volledig op hem te kunnen bouwen. Maar blijkbaar niet voor altijd.”

Geen ruzies
“Ik ontmoette Johan toen ik zestien was. Hij was niet mijn eerste vriendje, wel iemand met wie ik een bijzondere klik had. En we bleven samen. Na een paar jaar trouwden we en daarna kwamen er twee kinderen. Dat ging niet makkelijk, maar we knokten ons samen door die periode heen en waren heel blij toen we een dochter en zoon kregen (nu 33 en 31 jaar). We vormden een leuk gezin, gezellig, warm. Heel sportief ook; mijn dochter deed aan synchroonzwemmen, ik was actief in haar zwembad, werd trainster en jurylid. Onze zoon voetbalde en daar was Johan erg bij betrokken. Hij had alles voor onze kinderen over, stond altijd voor ze klaar. En voor mij. Echt, ik heb niets aan te merken op al die jaren. Natuurlijk, de hevige verliefdheid van vroeger, die was er niet meer, ook de seks was minder, en minder spannend geworden, maar zo gaat dat in een langdurig huwelijk. Maar er waren geen ruzies, geen grote botsingen. Wij waren zo’n stel dat iedereen als ideaal beschouwde. Johan gedroeg zich altijd lief naar mij toe. Hij was een joviale man die vol grapjes zat. Iemand die ik totaal vertrouwde. Ik twijfelde er geen moment aan dat wij ons leven lang samen zouden blijven.

Lees het hele verhaal in Vriendin 50 van deze week of praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!