×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Robert Schoemacher is een echte gezinsman

Robert Schoemacher is een echte gezinsman
17.11.2015 -

Hoera voor de herfst: we maken het weer gezellig binnen. En daarom kruipen we deze week op de bank met cosmetisch arts Robert Schoemacher. “Met wie ik het liefst op de bank zit? Met mijn gezin natuurlijk.”


Robert Schoemacher stuurt een half uur voor onze afspraak een berichtje. Zijn accu heeft het begeven en dus is hij wat later. Gelukkig kon hij de best oude auto van zijn moeder lenen. Dus arriveert de glamourarts in een koekblikje bij de Vriendin-studio. Aan niets is te merken dat zijn ochtend anders is begonnen: hij is de rust zelve tijdens het interview.

Wat fijn dat je de auto van je moeder kon gebruiken.
“Zeker. Mijn eigen auto gebruik ik niet veel, en dat is niet goed voor de accu. Ik ben namelijk veel bij mijn vrouw Claudia in Spanje.”

Zoiets lazen we al. Jullie zijn toch niet uit elkaar?
“Nee hoor, al willen de roddelbladen misschien anders doen geloven. Claudia en ik hadden het er al een jaar over om naar een warmer land te verhuizen, dat leek ons fijn. Claudia is nogal van het gewoon doen. Ze had een rustige plek nodig om te schrijven. Ze is met haar derde boek bezig, en dus wilde ze de knoop meteen doorhakken. Omdat haar vader in Zuid-Spanje woont, lag het voor de hand om daarheen te gaan. Voor mij is het op termijn redelijk makkelijk om in Spanje een cosmetische kliniek op te zetten: mijn diploma’s zijn daar gewoon geldig. Claudia woont sinds de zomer in Spanje, samen met onze dochter Livia van acht, die daar ook naar school gaat. En ik ga er uitein- delijk ook wonen, wanneer weet ik nog niet. Ik heb in 25 jaar een mooie clientèle opgebouwd en mijn bedrijf heeft in Nederland negen locaties. Vooralsnog vlieg ik er elke twee weken een lang weekend heen.”

Wil jij de bank op deze foto winnen? Houd dan Vriendin.nl morgen heel goed in de gaten. 

Lees het hele interview met Lieke in Vriendin 47. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!