×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Robert Schoemacher is een echte gezinsman

Robert Schoemacher is een echte gezinsman
17.11.2015 -

Hoera voor de herfst: we maken het weer gezellig binnen. En daarom kruipen we deze week op de bank met cosmetisch arts Robert Schoemacher. “Met wie ik het liefst op de bank zit? Met mijn gezin natuurlijk.”


Robert Schoemacher stuurt een half uur voor onze afspraak een berichtje. Zijn accu heeft het begeven en dus is hij wat later. Gelukkig kon hij de best oude auto van zijn moeder lenen. Dus arriveert de glamourarts in een koekblikje bij de Vriendin-studio. Aan niets is te merken dat zijn ochtend anders is begonnen: hij is de rust zelve tijdens het interview.

Wat fijn dat je de auto van je moeder kon gebruiken.
“Zeker. Mijn eigen auto gebruik ik niet veel, en dat is niet goed voor de accu. Ik ben namelijk veel bij mijn vrouw Claudia in Spanje.”

Zoiets lazen we al. Jullie zijn toch niet uit elkaar?
“Nee hoor, al willen de roddelbladen misschien anders doen geloven. Claudia en ik hadden het er al een jaar over om naar een warmer land te verhuizen, dat leek ons fijn. Claudia is nogal van het gewoon doen. Ze had een rustige plek nodig om te schrijven. Ze is met haar derde boek bezig, en dus wilde ze de knoop meteen doorhakken. Omdat haar vader in Zuid-Spanje woont, lag het voor de hand om daarheen te gaan. Voor mij is het op termijn redelijk makkelijk om in Spanje een cosmetische kliniek op te zetten: mijn diploma’s zijn daar gewoon geldig. Claudia woont sinds de zomer in Spanje, samen met onze dochter Livia van acht, die daar ook naar school gaat. En ik ga er uitein- delijk ook wonen, wanneer weet ik nog niet. Ik heb in 25 jaar een mooie clientèle opgebouwd en mijn bedrijf heeft in Nederland negen locaties. Vooralsnog vlieg ik er elke twee weken een lang weekend heen.”

Wil jij de bank op deze foto winnen? Houd dan Vriendin.nl morgen heel goed in de gaten. 

Lees het hele interview met Lieke in Vriendin 47. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |