×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Robert Schoemacher is een echte gezinsman

Robert Schoemacher is een echte gezinsman
17.11.2015 -

Hoera voor de herfst: we maken het weer gezellig binnen. En daarom kruipen we deze week op de bank met cosmetisch arts Robert Schoemacher. “Met wie ik het liefst op de bank zit? Met mijn gezin natuurlijk.”


Robert Schoemacher stuurt een half uur voor onze afspraak een berichtje. Zijn accu heeft het begeven en dus is hij wat later. Gelukkig kon hij de best oude auto van zijn moeder lenen. Dus arriveert de glamourarts in een koekblikje bij de Vriendin-studio. Aan niets is te merken dat zijn ochtend anders is begonnen: hij is de rust zelve tijdens het interview.

Wat fijn dat je de auto van je moeder kon gebruiken.
“Zeker. Mijn eigen auto gebruik ik niet veel, en dat is niet goed voor de accu. Ik ben namelijk veel bij mijn vrouw Claudia in Spanje.”

Zoiets lazen we al. Jullie zijn toch niet uit elkaar?
“Nee hoor, al willen de roddelbladen misschien anders doen geloven. Claudia en ik hadden het er al een jaar over om naar een warmer land te verhuizen, dat leek ons fijn. Claudia is nogal van het gewoon doen. Ze had een rustige plek nodig om te schrijven. Ze is met haar derde boek bezig, en dus wilde ze de knoop meteen doorhakken. Omdat haar vader in Zuid-Spanje woont, lag het voor de hand om daarheen te gaan. Voor mij is het op termijn redelijk makkelijk om in Spanje een cosmetische kliniek op te zetten: mijn diploma’s zijn daar gewoon geldig. Claudia woont sinds de zomer in Spanje, samen met onze dochter Livia van acht, die daar ook naar school gaat. En ik ga er uitein- delijk ook wonen, wanneer weet ik nog niet. Ik heb in 25 jaar een mooie clientèle opgebouwd en mijn bedrijf heeft in Nederland negen locaties. Vooralsnog vlieg ik er elke twee weken een lang weekend heen.”

Wil jij de bank op deze foto winnen? Houd dan Vriendin.nl morgen heel goed in de gaten. 

Lees het hele interview met Lieke in Vriendin 47. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |