×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dag lieve Roelien

De columns van Roelien gebundeld
11.11.2015 -

En toen kwam er in het weekend ineens het telefoontje. Roelien was overleden. Onze Roelien. Die ons drieënhalf jaar lang op de hoogte hield van haar leven, en later van haar ziekte. Die tot op bijna het allerlaatst heeft gevochten als een leeuw, niet alleen voor haarzelf, maar vooral voor haar twee kinderen.


En nu is ze er niet meer. Zelfs na de begrafenis is het voor ons op de redactie nog moeilijk te bevatten. We zullen haar enorm missen. En aan de reacties te zien die we op Facebook en via de post hebben gekregen jullie, haar trouwe lezeressen, ook. Wij wensen de familie van Roelien heel veel sterkte. Ze zal altijd in ons hart blijven.

Namens het hele team van Vriendin

Sandera Krol
Hoofdredacteur Vriendin 

Plaats een reactie

11Reacties

 • Dit is niet ok!

  Kingston wo 11 nov '15 19:59

  Lieve Roelien Ik heb met veel plezier jou altijd positieve verhalen gelezen. Vind het zo erg dat je er nu niet meer bent en wens jou kinderen en lieve vriend zussen en verdere familie heel veel sterkte met het verlies van zo 'n lieve moeder / vriendin/zus een toppertje dat was je
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sandy02 do 12 nov '15 00:08

  Lieve roelien. tjee wat voor een sterke vrouw ben jij. Verschrikkelijk dat de vreselijke rotziekte het dan toch nog onverwachts het van je gewonnen heeft. ik heb altijd met veel medeleven jou colums gelezen. En menig traantje weggepinkt. ik wens jou kinderen. Vriend. Ex man zussen en vrienden en familie en collega's veel kracht om dit te verwerken. ik zal jou colums missen. rust zacht.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  ria.venhovens do 12 nov '15 11:06

  Lieve familie vrienden en medewerkers ik wens jullie ontzettend veel sterkte met het overlijden van Roelien veel en veel te vroeg nog
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Fleurtje92 do 12 nov '15 18:46

  Via deze weg wil ik de familie en vrienden van Roelien heel veel sterkte en kracht toegewenst in deze hel van een tijd. In het bijzonder wil ik Julia en Lisa sterkte wensen. Ik was net als Julia 9 jaar toen mijn mama overleend aan kanker. Elke keer als ik de columns van Roelien las dacht ik aan hoe zwaar het voor deze lieve meisjes zal zijn en zal worden. Ik had de hoop dat deze lieve mama het wel zou overleven. Wel nog met haar dochters kon genieten van het leven. Haar dochters zien trouwen en haar dochters zelf mama zou zien worden. Dat dit niet zal gebeuren doet pijn. Herkenbaar veel pijn. Lieve meisjes, het is nu lastig en dat zal het altijd blijven. Denk aan jullie moeder zoals ze was. Koester de leuke momenten met haar en niet te veel de nare momenten. Jullie mama is een supervrouw!!! Ik denk aan jullie. Kus
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  M9933 di 17 nov '15 20:28

  Lieve Roelien & familie, heel veel sterkte (L). Ik miste je al deze week in het tijdschrift. Lieve redactie, laten jullie dit ook weten aan de lezers zonder internet dus misschien via het tijdschrift?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  BHelder wo 18 nov '15 20:03

  Sterkte voor hen die je zo enorm zullen missen. Zo erg, ook ik heb je columns trouw gelezen en hoe, met veel bewondering voor jou Roelien. Ik zal je colums ook gaan missen. Zo oneerlijk, veel te jong.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Regenboog59 za 21 nov '15 23:30

  Ik wens alle dierbaren van Roelien heel veel kracht doe om met dit gote verlies van een hele dappere vrouw te verwerken.
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   Regenboog59 za 21 nov '15 23:34

   Ik wens alle dierbaren van Roelien veel kracht toe om met dit grote verlies van een hele dappere vrouw om te gaan

 • Dit is niet ok!

  Regina1973 do 26 nov '15 09:21

  Wow, wat een schrik! Ik heb eigenlijk altijd geloofd dat Roelien er doorheen zou komen... dit uiteraard ook gehoopt! Rust zacht, meid...het is genoeg geweest! Heel veel sterkte voor de nabestaanden en iedereen die het wat doet!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wizz29 wo 13 jan '16 10:58

  als ik de vriendin zat te lezen ging ik altijd eerst naar de columm van Roelien toe, ik wens de fam sterkte toe met dit zware verlies en ook voor de dochters gr van mij
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  martinemm vr 31 mrt '17 16:05

  Nog altijd in liefdevolle gedachten <3
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |