×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dag lieve Roelien

De columns van Roelien gebundeld
11.11.2015 -

En toen kwam er in het weekend ineens het telefoontje. Roelien was overleden. Onze Roelien. Die ons drieënhalf jaar lang op de hoogte hield van haar leven, en later van haar ziekte. Die tot op bijna het allerlaatst heeft gevochten als een leeuw, niet alleen voor haarzelf, maar vooral voor haar twee kinderen.


En nu is ze er niet meer. Zelfs na de begrafenis is het voor ons op de redactie nog moeilijk te bevatten. We zullen haar enorm missen. En aan de reacties te zien die we op Facebook en via de post hebben gekregen jullie, haar trouwe lezeressen, ook. Wij wensen de familie van Roelien heel veel sterkte. Ze zal altijd in ons hart blijven.

Namens het hele team van Vriendin

Sandera Krol
Hoofdredacteur Vriendin 

Plaats een reactie

11Reacties

 • Dit is niet ok!

  Kingston wo 11 nov '15 19:59

  Lieve Roelien Ik heb met veel plezier jou altijd positieve verhalen gelezen. Vind het zo erg dat je er nu niet meer bent en wens jou kinderen en lieve vriend zussen en verdere familie heel veel sterkte met het verlies van zo 'n lieve moeder / vriendin/zus een toppertje dat was je
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sandy02 do 12 nov '15 00:08

  Lieve roelien. tjee wat voor een sterke vrouw ben jij. Verschrikkelijk dat de vreselijke rotziekte het dan toch nog onverwachts het van je gewonnen heeft. ik heb altijd met veel medeleven jou colums gelezen. En menig traantje weggepinkt. ik wens jou kinderen. Vriend. Ex man zussen en vrienden en familie en collega's veel kracht om dit te verwerken. ik zal jou colums missen. rust zacht.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  ria.venhovens do 12 nov '15 11:06

  Lieve familie vrienden en medewerkers ik wens jullie ontzettend veel sterkte met het overlijden van Roelien veel en veel te vroeg nog
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Fleurtje92 do 12 nov '15 18:46

  Via deze weg wil ik de familie en vrienden van Roelien heel veel sterkte en kracht toegewenst in deze hel van een tijd. In het bijzonder wil ik Julia en Lisa sterkte wensen. Ik was net als Julia 9 jaar toen mijn mama overleend aan kanker. Elke keer als ik de columns van Roelien las dacht ik aan hoe zwaar het voor deze lieve meisjes zal zijn en zal worden. Ik had de hoop dat deze lieve mama het wel zou overleven. Wel nog met haar dochters kon genieten van het leven. Haar dochters zien trouwen en haar dochters zelf mama zou zien worden. Dat dit niet zal gebeuren doet pijn. Herkenbaar veel pijn. Lieve meisjes, het is nu lastig en dat zal het altijd blijven. Denk aan jullie moeder zoals ze was. Koester de leuke momenten met haar en niet te veel de nare momenten. Jullie mama is een supervrouw!!! Ik denk aan jullie. Kus
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  M9933 di 17 nov '15 20:28

  Lieve Roelien & familie, heel veel sterkte (L). Ik miste je al deze week in het tijdschrift. Lieve redactie, laten jullie dit ook weten aan de lezers zonder internet dus misschien via het tijdschrift?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  BHelder wo 18 nov '15 20:03

  Sterkte voor hen die je zo enorm zullen missen. Zo erg, ook ik heb je columns trouw gelezen en hoe, met veel bewondering voor jou Roelien. Ik zal je colums ook gaan missen. Zo oneerlijk, veel te jong.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Regenboog59 za 21 nov '15 23:30

  Ik wens alle dierbaren van Roelien heel veel kracht doe om met dit gote verlies van een hele dappere vrouw te verwerken.
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   Regenboog59 za 21 nov '15 23:34

   Ik wens alle dierbaren van Roelien veel kracht toe om met dit grote verlies van een hele dappere vrouw om te gaan

 • Dit is niet ok!

  Regina1973 do 26 nov '15 09:21

  Wow, wat een schrik! Ik heb eigenlijk altijd geloofd dat Roelien er doorheen zou komen... dit uiteraard ook gehoopt! Rust zacht, meid...het is genoeg geweest! Heel veel sterkte voor de nabestaanden en iedereen die het wat doet!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wizz29 wo 13 jan '16 10:58

  als ik de vriendin zat te lezen ging ik altijd eerst naar de columm van Roelien toe, ik wens de fam sterkte toe met dit zware verlies en ook voor de dochters gr van mij
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  martinemm vr 31 mrt '17 16:05

  Nog altijd in liefdevolle gedachten <3
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!