×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dag lieve Roelien

De columns van Roelien gebundeld
11.11.2015 -

En toen kwam er in het weekend ineens het telefoontje. Roelien was overleden. Onze Roelien. Die ons drieënhalf jaar lang op de hoogte hield van haar leven, en later van haar ziekte. Die tot op bijna het allerlaatst heeft gevochten als een leeuw, niet alleen voor haarzelf, maar vooral voor haar twee kinderen.


En nu is ze er niet meer. Zelfs na de begrafenis is het voor ons op de redactie nog moeilijk te bevatten. We zullen haar enorm missen. En aan de reacties te zien die we op Facebook en via de post hebben gekregen jullie, haar trouwe lezeressen, ook. Wij wensen de familie van Roelien heel veel sterkte. Ze zal altijd in ons hart blijven.

Namens het hele team van Vriendin

Sandera Krol
Hoofdredacteur Vriendin 

Plaats een reactie

11Reacties

 • Dit is niet ok!

  Kingston wo 11 nov '15 19:59

  Lieve Roelien Ik heb met veel plezier jou altijd positieve verhalen gelezen. Vind het zo erg dat je er nu niet meer bent en wens jou kinderen en lieve vriend zussen en verdere familie heel veel sterkte met het verlies van zo 'n lieve moeder / vriendin/zus een toppertje dat was je
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sandy02 do 12 nov '15 00:08

  Lieve roelien. tjee wat voor een sterke vrouw ben jij. Verschrikkelijk dat de vreselijke rotziekte het dan toch nog onverwachts het van je gewonnen heeft. ik heb altijd met veel medeleven jou colums gelezen. En menig traantje weggepinkt. ik wens jou kinderen. Vriend. Ex man zussen en vrienden en familie en collega's veel kracht om dit te verwerken. ik zal jou colums missen. rust zacht.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  ria.venhovens do 12 nov '15 11:06

  Lieve familie vrienden en medewerkers ik wens jullie ontzettend veel sterkte met het overlijden van Roelien veel en veel te vroeg nog
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Fleurtje92 do 12 nov '15 18:46

  Via deze weg wil ik de familie en vrienden van Roelien heel veel sterkte en kracht toegewenst in deze hel van een tijd. In het bijzonder wil ik Julia en Lisa sterkte wensen. Ik was net als Julia 9 jaar toen mijn mama overleend aan kanker. Elke keer als ik de columns van Roelien las dacht ik aan hoe zwaar het voor deze lieve meisjes zal zijn en zal worden. Ik had de hoop dat deze lieve mama het wel zou overleven. Wel nog met haar dochters kon genieten van het leven. Haar dochters zien trouwen en haar dochters zelf mama zou zien worden. Dat dit niet zal gebeuren doet pijn. Herkenbaar veel pijn. Lieve meisjes, het is nu lastig en dat zal het altijd blijven. Denk aan jullie moeder zoals ze was. Koester de leuke momenten met haar en niet te veel de nare momenten. Jullie mama is een supervrouw!!! Ik denk aan jullie. Kus
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  M9933 di 17 nov '15 20:28

  Lieve Roelien & familie, heel veel sterkte (L). Ik miste je al deze week in het tijdschrift. Lieve redactie, laten jullie dit ook weten aan de lezers zonder internet dus misschien via het tijdschrift?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  BHelder wo 18 nov '15 20:03

  Sterkte voor hen die je zo enorm zullen missen. Zo erg, ook ik heb je columns trouw gelezen en hoe, met veel bewondering voor jou Roelien. Ik zal je colums ook gaan missen. Zo oneerlijk, veel te jong.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Regenboog59 za 21 nov '15 23:30

  Ik wens alle dierbaren van Roelien heel veel kracht doe om met dit gote verlies van een hele dappere vrouw te verwerken.
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   Regenboog59 za 21 nov '15 23:34

   Ik wens alle dierbaren van Roelien veel kracht toe om met dit grote verlies van een hele dappere vrouw om te gaan

 • Dit is niet ok!

  Regina1973 do 26 nov '15 09:21

  Wow, wat een schrik! Ik heb eigenlijk altijd geloofd dat Roelien er doorheen zou komen... dit uiteraard ook gehoopt! Rust zacht, meid...het is genoeg geweest! Heel veel sterkte voor de nabestaanden en iedereen die het wat doet!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wizz29 wo 13 jan '16 10:58

  als ik de vriendin zat te lezen ging ik altijd eerst naar de columm van Roelien toe, ik wens de fam sterkte toe met dit zware verlies en ook voor de dochters gr van mij
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  martinemm vr 31 mrt '17 16:05

  Nog altijd in liefdevolle gedachten <3
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |