×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 46: Nooit gedacht: toch nog samen!

Vriendin 46: Nooit gedacht: toch nog samen!
11.11.2015 -

Deze stellen deden zichzelf en hun omgeving versteld staan. Want ondanks de nodige tegenslagen zijn ze nog steeds dolgelukkig met elkaar. “Wij gaan het gewoon redden, samen.”


Marieke & Faysal 
Zij overwonnen problemen met zijn ex.

Marieke (29, adjunct-hoofdredacteur en journalist) leerde Faysal (36, vrachtwagenchauffeur) vijf jaar geleden kennen. Ze is nu zwanger van een tweeling, Faysal heeft uit een eerdere relatie een dochtertje van 7.

“Los van het feit dat ik niet direct verliefd op hem was, kreeg ik helemaal een ‘laat-maargevoel’ toen ik op zijn telefoon een foto van een kindje zag staan. Hij had een dochtertje dus, en een ex. Toch heb ik hem op Hyves opgezocht. We raakten via de chat met elkaar aan de praat en drie maanden later kwam het tot een nieuwe ontmoeting."

Anouk & Sander 
Dat hij een kind had, was voor haar geen probleem.

Anouk (21, net afgestudeerd als tandartsassistente) heeft een relatie met Sander (26). Hij heeft uit een eerdere relatie een dochtertje van 7, Arwen.

“De volgende ochtend schoot het direct door mijn hoofd: hij heeft misschien al een kind! In het eerste appje dat ik van Sander kreeg, vertelde hij dat hij inderdaad een dochtertje van drieënhalf jaar had. Hij wilde dat absoluut niet voor mij achterhouden. Daar schrok ik natuurlijk wel van en ik liet dan ook even een stilte vallen voordat ik iets terugstuurde."

Lia & Guido 
Zij vergokte hun geld, hij blééf in haar geloven

Lia (36, assistent bedrijfsleider) is getrouwd met Guido (47, technisch ingenieur). Samen hebben ze een dochter, Ambre (14), en een zoon, Bryant (12).

“Guido’s ouders zagen onze relatie totaal niet zitten, vonden me veel te jong. Ook het snel zwanger worden verliep niet zoals gepland. Ik had maar één procent kans om spontaan zwanger te raken, omdat ik PCOS heb – cystes op mijn eierstokken – maar met behulp van medicijnen lukte het toch na anderhalf jaar."

Lees de 3 verhalen in Vriendin 46 van deze week of praat mee op het forum.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |