×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 46: Nooit gedacht: toch nog samen!

Vriendin 46: Nooit gedacht: toch nog samen!
11.11.2015 -

Deze stellen deden zichzelf en hun omgeving versteld staan. Want ondanks de nodige tegenslagen zijn ze nog steeds dolgelukkig met elkaar. “Wij gaan het gewoon redden, samen.”


Marieke & Faysal 
Zij overwonnen problemen met zijn ex.

Marieke (29, adjunct-hoofdredacteur en journalist) leerde Faysal (36, vrachtwagenchauffeur) vijf jaar geleden kennen. Ze is nu zwanger van een tweeling, Faysal heeft uit een eerdere relatie een dochtertje van 7.

“Los van het feit dat ik niet direct verliefd op hem was, kreeg ik helemaal een ‘laat-maargevoel’ toen ik op zijn telefoon een foto van een kindje zag staan. Hij had een dochtertje dus, en een ex. Toch heb ik hem op Hyves opgezocht. We raakten via de chat met elkaar aan de praat en drie maanden later kwam het tot een nieuwe ontmoeting."

Anouk & Sander 
Dat hij een kind had, was voor haar geen probleem.

Anouk (21, net afgestudeerd als tandartsassistente) heeft een relatie met Sander (26). Hij heeft uit een eerdere relatie een dochtertje van 7, Arwen.

“De volgende ochtend schoot het direct door mijn hoofd: hij heeft misschien al een kind! In het eerste appje dat ik van Sander kreeg, vertelde hij dat hij inderdaad een dochtertje van drieënhalf jaar had. Hij wilde dat absoluut niet voor mij achterhouden. Daar schrok ik natuurlijk wel van en ik liet dan ook even een stilte vallen voordat ik iets terugstuurde."

Lia & Guido 
Zij vergokte hun geld, hij blééf in haar geloven

Lia (36, assistent bedrijfsleider) is getrouwd met Guido (47, technisch ingenieur). Samen hebben ze een dochter, Ambre (14), en een zoon, Bryant (12).

“Guido’s ouders zagen onze relatie totaal niet zitten, vonden me veel te jong. Ook het snel zwanger worden verliep niet zoals gepland. Ik had maar één procent kans om spontaan zwanger te raken, omdat ik PCOS heb – cystes op mijn eierstokken – maar met behulp van medicijnen lukte het toch na anderhalf jaar."

Lees de 3 verhalen in Vriendin 46 van deze week of praat mee op het forum.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'

19.10.2017 - Er zijn van die dingen die je liever niet met een ander deelt. Acht lezeressen over wat ze van hun partner aan niemand mogen vertellen...

Lees meer!
 Tips voor een gezonde hoofdhuid

19.10.2017 - Een mooie bos haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Met deze tips stimuleer je de groei van gezonde, nieuwe en glanzende haren.

Lees meer!
Hoe ontvang je een compliment?

19.10.2017 - Een grappig filmpje, over hoeveel complimenten een mens kan hebben voordat het ongemakkelijk wordt, zie je hieronder. Ook interessant om hierin het verschil tussen mannen en vrouwen te zien.

Lees meer!
Oplossing puzzel 32: stratego

19.10.2017 - Winnaars van 2 vrijkaarten voor My Fair Lady in een theater naar keuze, t.w.v. € 95,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 42)

19.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |