×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 46: Nooit gedacht: toch nog samen!

Vriendin 46: Nooit gedacht: toch nog samen!
11.11.2015 -

Deze stellen deden zichzelf en hun omgeving versteld staan. Want ondanks de nodige tegenslagen zijn ze nog steeds dolgelukkig met elkaar. “Wij gaan het gewoon redden, samen.”


Marieke & Faysal 
Zij overwonnen problemen met zijn ex.

Marieke (29, adjunct-hoofdredacteur en journalist) leerde Faysal (36, vrachtwagenchauffeur) vijf jaar geleden kennen. Ze is nu zwanger van een tweeling, Faysal heeft uit een eerdere relatie een dochtertje van 7.

“Los van het feit dat ik niet direct verliefd op hem was, kreeg ik helemaal een ‘laat-maargevoel’ toen ik op zijn telefoon een foto van een kindje zag staan. Hij had een dochtertje dus, en een ex. Toch heb ik hem op Hyves opgezocht. We raakten via de chat met elkaar aan de praat en drie maanden later kwam het tot een nieuwe ontmoeting."

Anouk & Sander 
Dat hij een kind had, was voor haar geen probleem.

Anouk (21, net afgestudeerd als tandartsassistente) heeft een relatie met Sander (26). Hij heeft uit een eerdere relatie een dochtertje van 7, Arwen.

“De volgende ochtend schoot het direct door mijn hoofd: hij heeft misschien al een kind! In het eerste appje dat ik van Sander kreeg, vertelde hij dat hij inderdaad een dochtertje van drieënhalf jaar had. Hij wilde dat absoluut niet voor mij achterhouden. Daar schrok ik natuurlijk wel van en ik liet dan ook even een stilte vallen voordat ik iets terugstuurde."

Lia & Guido 
Zij vergokte hun geld, hij blééf in haar geloven

Lia (36, assistent bedrijfsleider) is getrouwd met Guido (47, technisch ingenieur). Samen hebben ze een dochter, Ambre (14), en een zoon, Bryant (12).

“Guido’s ouders zagen onze relatie totaal niet zitten, vonden me veel te jong. Ook het snel zwanger worden verliep niet zoals gepland. Ik had maar één procent kans om spontaan zwanger te raken, omdat ik PCOS heb – cystes op mijn eierstokken – maar met behulp van medicijnen lukte het toch na anderhalf jaar."

Lees de 3 verhalen in Vriendin 46 van deze week of praat mee op het forum.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is mijn grootste vakantiegeheim'

17.08.2017 - Zon, zee, zwijgen... Deze vrouwen deden in hun vakantie iets wat ze liever met niemand delen. "Door mijn leugen kon ik zelfs geen foto's van m'n reis op Facebook zetten."

Lees meer
Nadia: 'Zonder Laura's hulp was me de opvoeding niet gelukt'

17.08.2017 - Nadia (41) was nog maar net bevallen van haar zoontje, toen haar man omkwam bij een auto-ongeluk. Buurvrouw Laura (64) ving Nadia op. “Dankzij haar heb ik er nooit alleen voor gestaan.”

Lees meer
Ida: 'De moordenaar van mijn dochter woont nu om de hoek'

16.08.2017 - Ida’s negentienjarige dochter Célesta werd in 2012 om het leven gebracht door haar vriend. Ida was kapot van verdriet. Nu, vijf jaar later, blijkt de moordenaar van haar dochter bij haar in de buurt te wonen. “Ik ben bang. Niet voor hem, maar voor mezelf. Omdat ik zó boos ben.”

Lees meer
Corina: 'Tegen alle verwachtingen in kregen we deze twee wondertjes'

16.08.2017 - De arts vertelde Corina (39) en haar man Marko (42) dat ze waarschijnlijk nooit ouders zouden worden. Toch hielden ze hoop. Corina: “Ik ben zo blij dat we niet opgaven en twee prachtige gezonde zonen hebben mogen krijgen.”

Lees meer
Julia: 'Mijn trouwjurk werd nooit gedragen'

15.08.2017 - De trouwjurk van Julia (32) staat op Marktplaats. Ongedragen, want haar huwelijk werd last minute afgeblazen. "Diep van binnen wist ik dat het niet goed zat."

Lees meer
De zomer van... styliste Patty Zomer

15.08.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van styliste Patty Zomer (56): “Als er niemand is om mee te reizen, ga ik gerust in mijn eentje.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'

10.08.2017 - Je beste vriendin is die ene persoon in je leven met wie je echt álles bespreekt… of toch niet? Deze lezeressen vertellen over het geheim dat zij hebben voor hun hartsvriendin.

Lees meer
Hiermee is mijn kind beroemd op het internet

10.08.2017 - Het begon met een filmpje in hun kamer en nu hebben de kinderen van Ellen, Erna, Louis en Rita honderdduizenden fans. Deze week vertellen de moeders in Vriendin over hun beroemde dochters. Maar wat doen zij nou precies?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 189 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!