×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 45: Natali verliet Rusland voor de Brabantse Twan

Vriendin 45: Natali verliet Rusland voor de Brabantse Twan
03.11.2015 -

Dolverliefd zijn ze: de Russische Natali (33) en Brabantse Twan (33). Maar politieke kwesties maken hun relatie soms ingewikkeld. “Toen de MH17 neerstortte, leek het wel of Twan antwoorden van mij wilde.”


Twan: “Natali en ik waren verliefd, we wilden bij elkaar zijn. Maar wat is het lastig om iets op te bouwen als je zo ver uit elkaar woont. Je moet niet alleen elkáár leren kennen, maar ook elkaars cultuur. En dat terwijl je de ander slechts eens in de twee, drie maanden ziet, en dan ook maar een paar dagen. Talloze keren hebben we gedacht: we stoppen ermee, dit is te lastig.”

Natali: “Gelukkig nam een van ons dan altijd weer de stap om opnieuw toenadering te zoeken en zijn we nog steeds samen.”

Twan: “We ontmoetten elkaar in november 2012, tijdens een vakantie in de Dominicaanse Republiek. Ik zat in een verdrietige periode: relatie uit, huis kwijt, financieel gedoe. Ik wilde even bijkomen en vloog met een vriend naar de zon. ’s Avonds laat zag ik Natali in de lobby van het hotel zitten. Ik sprak haar aan en we zijn niet meer gestopt met praten.”

Natali: “Ons gesprek begon om een uur of één ’s nachts. Toen het hotelpersoneel de volgende ochtend het ontbijt klaarzette, zaten we daar nog. Nooit eerder was ik in een eerste contact met iemand zo eerlijk geweest. Ook ik was gekwetst in de liefde en was op vakantie gegaan om mijn hoofd leeg te maken. Ik wilde nadenken over mijn toenmalige relatie, waarvan ik wist dat het niet goed zat. Toen ik Twan ontmoette, was ik niet op zoek naar een partner. In alle openheid vertelden we elkaar ons verhaal. Geen maskers, heel puur.”

Twan: “De dagen daarna trokken we samen op, maar toch was ik sceptisch over een gezamelijke toekomst toen zij naar huis ging. We spraken af om contact te houden, maar ik hield mezelf voor dat het waarschijnlijk bij een vakantieliefde zou blijven.”

Natali: “Ook ik geloofde niet dat het stand zou houden tussen Twan en mij. Ik dacht: ik zie wel. Maar we konden elkaar toch niet vergeten. Al snel kwam Twan naar Moskou om me op te zoeken en met Oud en Nieuw besloten we er echt samen voor te gaan.”

Vooroordelen
Twan: “Toen Natali en ik net samen waren, kreeg ik van sommige collega’s en kennissen de meest nare opmerkingen over onze relatie. Het leek wel of niemand er vertrouwen in had. Ze zou een golddigger zijn en uit zijn op een beter leven in Nederland. Mensen beweerden dat ik haar van een site geplukt had, op zoek naar iemand voor het huishouden en seks. Anderen voorspelden dat Natali vast vreemd zou gaan, want ik kon het door de afstand tussen ons toch niet controleren. Dat vond ik vervelend. Als je verliefd bent en allebei in een ander land woont, is dat al moeilijk genoeg. Op een dag dacht ik: nu is het genoeg. Ik vertrouw Natali. Iedereen denkt er maar lekker van wat ’ie wil, maar ik hoef het niet meer te horen. Ik weet zelf hoe het zit.”

Natali: “Mensen in mijn omgeving waren ook sceptisch, maar ik zei gewoon: ‘Stop maar met praten, bemoei je met je eigen zaken.’ Om zo’n relatie vol te houden, moet je de buitenwereld wel negeren. Omdat onze relatie zo ingewikkeld was, twijfelde ik regelmatig. Mijn hart zei dat ik met Twan verder wilde, maar mijn hoofd zei vaak: dit is te moeilijk.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 45 of praat mee op het forum.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |