×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 45: Natali verliet Rusland voor de Brabantse Twan

Vriendin 45: Natali verliet Rusland voor de Brabantse Twan
03.11.2015 -

Dolverliefd zijn ze: de Russische Natali (33) en Brabantse Twan (33). Maar politieke kwesties maken hun relatie soms ingewikkeld. “Toen de MH17 neerstortte, leek het wel of Twan antwoorden van mij wilde.”


Twan: “Natali en ik waren verliefd, we wilden bij elkaar zijn. Maar wat is het lastig om iets op te bouwen als je zo ver uit elkaar woont. Je moet niet alleen elkáár leren kennen, maar ook elkaars cultuur. En dat terwijl je de ander slechts eens in de twee, drie maanden ziet, en dan ook maar een paar dagen. Talloze keren hebben we gedacht: we stoppen ermee, dit is te lastig.”

Natali: “Gelukkig nam een van ons dan altijd weer de stap om opnieuw toenadering te zoeken en zijn we nog steeds samen.”

Twan: “We ontmoetten elkaar in november 2012, tijdens een vakantie in de Dominicaanse Republiek. Ik zat in een verdrietige periode: relatie uit, huis kwijt, financieel gedoe. Ik wilde even bijkomen en vloog met een vriend naar de zon. ’s Avonds laat zag ik Natali in de lobby van het hotel zitten. Ik sprak haar aan en we zijn niet meer gestopt met praten.”

Natali: “Ons gesprek begon om een uur of één ’s nachts. Toen het hotelpersoneel de volgende ochtend het ontbijt klaarzette, zaten we daar nog. Nooit eerder was ik in een eerste contact met iemand zo eerlijk geweest. Ook ik was gekwetst in de liefde en was op vakantie gegaan om mijn hoofd leeg te maken. Ik wilde nadenken over mijn toenmalige relatie, waarvan ik wist dat het niet goed zat. Toen ik Twan ontmoette, was ik niet op zoek naar een partner. In alle openheid vertelden we elkaar ons verhaal. Geen maskers, heel puur.”

Twan: “De dagen daarna trokken we samen op, maar toch was ik sceptisch over een gezamelijke toekomst toen zij naar huis ging. We spraken af om contact te houden, maar ik hield mezelf voor dat het waarschijnlijk bij een vakantieliefde zou blijven.”

Natali: “Ook ik geloofde niet dat het stand zou houden tussen Twan en mij. Ik dacht: ik zie wel. Maar we konden elkaar toch niet vergeten. Al snel kwam Twan naar Moskou om me op te zoeken en met Oud en Nieuw besloten we er echt samen voor te gaan.”

Vooroordelen
Twan: “Toen Natali en ik net samen waren, kreeg ik van sommige collega’s en kennissen de meest nare opmerkingen over onze relatie. Het leek wel of niemand er vertrouwen in had. Ze zou een golddigger zijn en uit zijn op een beter leven in Nederland. Mensen beweerden dat ik haar van een site geplukt had, op zoek naar iemand voor het huishouden en seks. Anderen voorspelden dat Natali vast vreemd zou gaan, want ik kon het door de afstand tussen ons toch niet controleren. Dat vond ik vervelend. Als je verliefd bent en allebei in een ander land woont, is dat al moeilijk genoeg. Op een dag dacht ik: nu is het genoeg. Ik vertrouw Natali. Iedereen denkt er maar lekker van wat ’ie wil, maar ik hoef het niet meer te horen. Ik weet zelf hoe het zit.”

Natali: “Mensen in mijn omgeving waren ook sceptisch, maar ik zei gewoon: ‘Stop maar met praten, bemoei je met je eigen zaken.’ Om zo’n relatie vol te houden, moet je de buitenwereld wel negeren. Omdat onze relatie zo ingewikkeld was, twijfelde ik regelmatig. Mijn hart zei dat ik met Twan verder wilde, maar mijn hoofd zei vaak: dit is te moeilijk.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 45 of praat mee op het forum.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |