×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 45: Natali verliet Rusland voor de Brabantse Twan

Vriendin 45: Natali verliet Rusland voor de Brabantse Twan
03.11.2015 -

Dolverliefd zijn ze: de Russische Natali (33) en Brabantse Twan (33). Maar politieke kwesties maken hun relatie soms ingewikkeld. “Toen de MH17 neerstortte, leek het wel of Twan antwoorden van mij wilde.”


Twan: “Natali en ik waren verliefd, we wilden bij elkaar zijn. Maar wat is het lastig om iets op te bouwen als je zo ver uit elkaar woont. Je moet niet alleen elkáár leren kennen, maar ook elkaars cultuur. En dat terwijl je de ander slechts eens in de twee, drie maanden ziet, en dan ook maar een paar dagen. Talloze keren hebben we gedacht: we stoppen ermee, dit is te lastig.”

Natali: “Gelukkig nam een van ons dan altijd weer de stap om opnieuw toenadering te zoeken en zijn we nog steeds samen.”

Twan: “We ontmoetten elkaar in november 2012, tijdens een vakantie in de Dominicaanse Republiek. Ik zat in een verdrietige periode: relatie uit, huis kwijt, financieel gedoe. Ik wilde even bijkomen en vloog met een vriend naar de zon. ’s Avonds laat zag ik Natali in de lobby van het hotel zitten. Ik sprak haar aan en we zijn niet meer gestopt met praten.”

Natali: “Ons gesprek begon om een uur of één ’s nachts. Toen het hotelpersoneel de volgende ochtend het ontbijt klaarzette, zaten we daar nog. Nooit eerder was ik in een eerste contact met iemand zo eerlijk geweest. Ook ik was gekwetst in de liefde en was op vakantie gegaan om mijn hoofd leeg te maken. Ik wilde nadenken over mijn toenmalige relatie, waarvan ik wist dat het niet goed zat. Toen ik Twan ontmoette, was ik niet op zoek naar een partner. In alle openheid vertelden we elkaar ons verhaal. Geen maskers, heel puur.”

Twan: “De dagen daarna trokken we samen op, maar toch was ik sceptisch over een gezamelijke toekomst toen zij naar huis ging. We spraken af om contact te houden, maar ik hield mezelf voor dat het waarschijnlijk bij een vakantieliefde zou blijven.”

Natali: “Ook ik geloofde niet dat het stand zou houden tussen Twan en mij. Ik dacht: ik zie wel. Maar we konden elkaar toch niet vergeten. Al snel kwam Twan naar Moskou om me op te zoeken en met Oud en Nieuw besloten we er echt samen voor te gaan.”

Vooroordelen
Twan: “Toen Natali en ik net samen waren, kreeg ik van sommige collega’s en kennissen de meest nare opmerkingen over onze relatie. Het leek wel of niemand er vertrouwen in had. Ze zou een golddigger zijn en uit zijn op een beter leven in Nederland. Mensen beweerden dat ik haar van een site geplukt had, op zoek naar iemand voor het huishouden en seks. Anderen voorspelden dat Natali vast vreemd zou gaan, want ik kon het door de afstand tussen ons toch niet controleren. Dat vond ik vervelend. Als je verliefd bent en allebei in een ander land woont, is dat al moeilijk genoeg. Op een dag dacht ik: nu is het genoeg. Ik vertrouw Natali. Iedereen denkt er maar lekker van wat ’ie wil, maar ik hoef het niet meer te horen. Ik weet zelf hoe het zit.”

Natali: “Mensen in mijn omgeving waren ook sceptisch, maar ik zei gewoon: ‘Stop maar met praten, bemoei je met je eigen zaken.’ Om zo’n relatie vol te houden, moet je de buitenwereld wel negeren. Omdat onze relatie zo ingewikkeld was, twijfelde ik regelmatig. Mijn hart zei dat ik met Twan verder wilde, maar mijn hoofd zei vaak: dit is te moeilijk.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 45 of praat mee op het forum.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!