×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 44: Tamara vond opnieuw de liefde

Vriendin 44: Tamara vond opnieuw de liefde
28.10.2015 - Redactie Vriendin

‘Hij koos voor mij, ook al heb ik drie kleine kinderen.’


Een jaar na haar ingrijpende echtscheiding wilde Tamara (35), moeder van Jamie (10), Owen (8) en Faylin (5) niets liever dan het geluk opnieuw vinden. Dat kon weleens lastig worden: “Wie zit er nou op een vrouw met drie kleine kinderen te wachten?”

Tamara: “Mijn ex en ik waren twaalf jaar getrouwd, maar de koek was op. Ik had hem ontmoet tijdens het uitgaan en jarenlang hadden we het erg goed samen. Ook toen ik zwanger was van Faylin, was ik ook nog heel gelukkig met mijn gezin. Maar daarna ging het ineens snel bergafwaarts. We zaten in een roerige tijd, met de nodige problemen in onze beide families. Daarbij overleed mijn schoonvader, waar we allebei veel verdriet van hadden. Waar veel mensen in tijden van tegenslag naar elkaar toe groeien, raakten wij elkaar juist helemaal kwijt. Het liep niet meer tussen ons, we hadden steeds vaker ruzie en er waren veel onderhuidse spanningen. We hebben relatietherapie geprobeerd, maar de problemen bleven aanhouden. Het was op. De liefde was weg. In het begin negeerde ik dit gevoel. Ik was het aan de kinderen verplicht bij elkaar te blijven, vond ik. Ze waren nog zo klein en hadden recht op een vader én een moeder die samen voor ze zorgden. Maar de spanningen en ruzies tussen ons, hadden ook een enorme weerslag op de kinderen. Ik zag ze onrustiger worden. En ongelukkiger. Bij elkaar blijven was niet langer het beste voor ze. We besloten daarom samen uit elkaar te gaan om onszelf en de kinderen rust te geven. Niet alleen emotioneel, ook financieel kwam er in die periode veel op ons af. We moesten ons huis te koop zetten, wat midden in de crisis niet de beste vooruitzichten bood. Ik bleef in het huis wonen en mijn ex kwam om het weekend voor de kinderen zorgen. Ik logeerde dan bij mijn ouders. Het was een heftige tijd, maar ik voelde wel opluchting nu we de knoop hadden doorgehakt. Ik had mijn eigen leven weer terug."

“Natuurlijk dacht ik voordat de scheiding rond was weleens aan de toekomst. Hoe zou die er voor mij uitzien? Zou ik weer een andere leuke man vinden met wie ik gelukkig kon worden?"

Lees het hele verhaal in Vriendin 44 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!