×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: Carolien is zo jaloers dat het haar leven bepaalt

Vriendin 43: Carolien is zo jaloers dat het haar leven bepaalt
21.10.2015 - Redactie Vriendin

"Ik raak hem kwijt door mijn overdreven jaloezie"


Als kind had Carolien (31) al jaloerse trekjes, maar toen ze een relatie kreeg met Mark sloeg ze door. Ze was zo jaloers dat ze hem steeds verder van haar afstootte. “Ik wilde niet langer dat hij met zijn vrienden uitging en eiste dat hij bij mij bleef.”

Carolien: “Twee jaar geleden was voor Mark de maat vol. Mijn jaloezie brak hem op en eerlijk gezegd mij ook wel. Ik was zo moe van mijn gepieker en mijn intense angst hem kwijt te raken, dat het bijna een opluchting was toen hij ging. Toch was ik kapot van verdriet. Ik was zo gek op hem... Ik leerde Mark kennen op een festival. Alles klopte die dag, het weer, de muziek, de mensen. Mark was met een groep vrienden en ik met een aantal vriendinnen. Al vroeg op de dag liepen we elkaar tegen het lijf en we zijn de rest van de dag met z’n allen bij elkaar gebleven. Ik vond Mark meteen al leuk, maar een van mijn vriendinnen zag hem ook zitten, merkte ik. Nog voordat ik ook maar een signaal van Mark had gekregen dat hij mij ook interessant vond, voelde ik de jaloezie al opkomen. Mijn vriendin kwam net uit een relatie! Ik vond het onbegrijpelijk dat ze zo flirterig deed. Op die manier praatte ik mijn nare gevoelens voor mezelf goed. Van binnen wist ik ook wel dat het gewoon weer die vervelende jaloezie van mij was die de kop opstak.”

Ontzettend chagrijnig
“Als kind was ik al ontzettend jaloers. Ik ben enig kind en heb nooit leren delen, misschien speelt dat een rol. Ik vierde vroeger Sinterklaas bij mijn opa en oma en dan waren mijn twee nichtjes er ook. Ik wilde altijd hebben wat zij kregen, hoe mooi mijn cadeaus ook waren. Later, in mijn puberteit, werd ik vooral jaloers op het uiterlijk van mijn vriendinnen. Of op hun kleding. Ik kon ontzettend chagrijnig worden als mijn beste vriendin een mooie winterjas had gekregen. Het lukte me niet om dan enthousiast te reageren, ik ging zo snel mogelijk over tot de orde van de dag.

Lees het hele verhaal in Vriendin 43 of praat mee op het forum. 
 

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |