×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: Carolien is zo jaloers dat het haar leven bepaalt

Vriendin 43: Carolien is zo jaloers dat het haar leven bepaalt
21.10.2015 - Redactie Vriendin

"Ik raak hem kwijt door mijn overdreven jaloezie"


Als kind had Carolien (31) al jaloerse trekjes, maar toen ze een relatie kreeg met Mark sloeg ze door. Ze was zo jaloers dat ze hem steeds verder van haar afstootte. “Ik wilde niet langer dat hij met zijn vrienden uitging en eiste dat hij bij mij bleef.”

Carolien: “Twee jaar geleden was voor Mark de maat vol. Mijn jaloezie brak hem op en eerlijk gezegd mij ook wel. Ik was zo moe van mijn gepieker en mijn intense angst hem kwijt te raken, dat het bijna een opluchting was toen hij ging. Toch was ik kapot van verdriet. Ik was zo gek op hem... Ik leerde Mark kennen op een festival. Alles klopte die dag, het weer, de muziek, de mensen. Mark was met een groep vrienden en ik met een aantal vriendinnen. Al vroeg op de dag liepen we elkaar tegen het lijf en we zijn de rest van de dag met z’n allen bij elkaar gebleven. Ik vond Mark meteen al leuk, maar een van mijn vriendinnen zag hem ook zitten, merkte ik. Nog voordat ik ook maar een signaal van Mark had gekregen dat hij mij ook interessant vond, voelde ik de jaloezie al opkomen. Mijn vriendin kwam net uit een relatie! Ik vond het onbegrijpelijk dat ze zo flirterig deed. Op die manier praatte ik mijn nare gevoelens voor mezelf goed. Van binnen wist ik ook wel dat het gewoon weer die vervelende jaloezie van mij was die de kop opstak.”

Ontzettend chagrijnig
“Als kind was ik al ontzettend jaloers. Ik ben enig kind en heb nooit leren delen, misschien speelt dat een rol. Ik vierde vroeger Sinterklaas bij mijn opa en oma en dan waren mijn twee nichtjes er ook. Ik wilde altijd hebben wat zij kregen, hoe mooi mijn cadeaus ook waren. Later, in mijn puberteit, werd ik vooral jaloers op het uiterlijk van mijn vriendinnen. Of op hun kleding. Ik kon ontzettend chagrijnig worden als mijn beste vriendin een mooie winterjas had gekregen. Het lukte me niet om dan enthousiast te reageren, ik ging zo snel mogelijk over tot de orde van de dag.

Lees het hele verhaal in Vriendin 43 of praat mee op het forum. 
 

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!