×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 42: Caroline heeft een kind van de broer van haar man

Vriendin 42: Caroline heeft een kind van de broer van haar man
13.10.2015 - Redactie Vriendin

'Mijn zwager weet nog steeds niet dat het zijn kind is.'


Caroline (34) is al jarenlang getrouwd met Lex. Ze hebben drie kinderen die sprekend op elkaar lijken. Maar Caroline worstelt al vier jaar met een groot geheim. “Wat niemand weet, is dat mijn zoon niet van mijn man is, maar van zijn broer.”

“Martijn heeft net zo’n recht neusje als mijn andere twee kinderen. Hij heeft dezelfde reebruine ogen. Net als mijn man Lex. Laatst zei mijn schoonmoeder nog: ‘Wat lijkt Martijn toch op Lex toen hij nog een kind was. Echt een kopietje.’ Ze heeft me geregeld oude foto’s laten zien waaruit blijkt dat dit klopt. Maar waar zij en niemand anders bij stilstaat, is dat er nóg iemand is op wie Martijn sprekend lijkt. Namelijk de broer van Lex, Leonard. Leonard is drie jaar jonger dan Lex en overtuigd vrijgezel. Kinderen zijn niets voor hem. Hij roept altijd vol overtuiging: ‘Daar moet ik niet aan denken!’ Hij zou eens moeten weten dat hij wel degelijk een zoon heeft. Een zoon die als koekoeksjong opgroeit bij Leonards broer. Die twee hadden vroeger al door lopend ruzie en het botert nog altijd niet. Leonard zou gek worden! En niet alleen hij. Ook Lex en de hele familie.”

Sprookjesachtig huwelijk
“Ik geef toe, het is een bizar verhaal. Trots ben ik er niet op, maar soms gebeuren er dingen die je niet had kunnen voorzien. Lex heb ik ontmoet tijdens carnaval, tien jaar geleden. Vaak zijn romances die tijdens carnaval opbloeien vluchtig, maar tussen ons voelde het anders. De avond erna zagen we elkaar opnieuw in dezelfde kroeg en weer konden we niet van elkaar afblijven. Anderhalve maand later trok hij bij me in. Vriendinnen waren jaloers. Lex was een goede vangst, knap en sexy. Daarnaast komt hij uit een bekende, rijke familie in ons dorp. Zijn ouders hebben een groot bedrijf, waar Lex ook werkt. Na een half jaar samenwonen in mijn huurhuis kocht Lex een mooi, vrijstaand huis voor ons. Nog een half jaar later was ik zwanger en planden we onze bruiloft. Het leek wel een sprookje. Helaas is mijn huwelijk met Lex nu niet zo sprookjesachtig meer. Toen we eenmaal getrouwd waren, veranderde hij van een attente, gevoelige en spraakzame man in iemand die vooral zijn eigen gang ging. Alsof hij dacht: de buit is binnen, ik hoef geen moeite meer te doen.

In tranen
“Tot die ene avond, toen enorm noodweer losbrak. Rijden werd ten strengste afgeraden. Lex, die voor zijn werk in het zuiden van het land was, belde me op en zei dat hij daar een hotel zou nemen. Niet lang daarna ging de telefoon opnieuw. Het was Leonard. Hij was in de buurt en wilde niet meer naar huis rijden. Kon hij bij ons overnachten? Ik aarzelde geen moment. Natuurlijk. Ik zou een logeerbed voor hem opmaken, hij was van harte welkom.

Lees het hele verhaal in Vriendin 42 en praat mee op het forum. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |