×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 42: Caroline heeft een kind van de broer van haar man

Vriendin 42: Caroline heeft een kind van de broer van haar man
13.10.2015 - Redactie Vriendin

'Mijn zwager weet nog steeds niet dat het zijn kind is.'


Caroline (34) is al jarenlang getrouwd met Lex. Ze hebben drie kinderen die sprekend op elkaar lijken. Maar Caroline worstelt al vier jaar met een groot geheim. “Wat niemand weet, is dat mijn zoon niet van mijn man is, maar van zijn broer.”

“Martijn heeft net zo’n recht neusje als mijn andere twee kinderen. Hij heeft dezelfde reebruine ogen. Net als mijn man Lex. Laatst zei mijn schoonmoeder nog: ‘Wat lijkt Martijn toch op Lex toen hij nog een kind was. Echt een kopietje.’ Ze heeft me geregeld oude foto’s laten zien waaruit blijkt dat dit klopt. Maar waar zij en niemand anders bij stilstaat, is dat er nóg iemand is op wie Martijn sprekend lijkt. Namelijk de broer van Lex, Leonard. Leonard is drie jaar jonger dan Lex en overtuigd vrijgezel. Kinderen zijn niets voor hem. Hij roept altijd vol overtuiging: ‘Daar moet ik niet aan denken!’ Hij zou eens moeten weten dat hij wel degelijk een zoon heeft. Een zoon die als koekoeksjong opgroeit bij Leonards broer. Die twee hadden vroeger al door lopend ruzie en het botert nog altijd niet. Leonard zou gek worden! En niet alleen hij. Ook Lex en de hele familie.”

Sprookjesachtig huwelijk
“Ik geef toe, het is een bizar verhaal. Trots ben ik er niet op, maar soms gebeuren er dingen die je niet had kunnen voorzien. Lex heb ik ontmoet tijdens carnaval, tien jaar geleden. Vaak zijn romances die tijdens carnaval opbloeien vluchtig, maar tussen ons voelde het anders. De avond erna zagen we elkaar opnieuw in dezelfde kroeg en weer konden we niet van elkaar afblijven. Anderhalve maand later trok hij bij me in. Vriendinnen waren jaloers. Lex was een goede vangst, knap en sexy. Daarnaast komt hij uit een bekende, rijke familie in ons dorp. Zijn ouders hebben een groot bedrijf, waar Lex ook werkt. Na een half jaar samenwonen in mijn huurhuis kocht Lex een mooi, vrijstaand huis voor ons. Nog een half jaar later was ik zwanger en planden we onze bruiloft. Het leek wel een sprookje. Helaas is mijn huwelijk met Lex nu niet zo sprookjesachtig meer. Toen we eenmaal getrouwd waren, veranderde hij van een attente, gevoelige en spraakzame man in iemand die vooral zijn eigen gang ging. Alsof hij dacht: de buit is binnen, ik hoef geen moeite meer te doen.

In tranen
“Tot die ene avond, toen enorm noodweer losbrak. Rijden werd ten strengste afgeraden. Lex, die voor zijn werk in het zuiden van het land was, belde me op en zei dat hij daar een hotel zou nemen. Niet lang daarna ging de telefoon opnieuw. Het was Leonard. Hij was in de buurt en wilde niet meer naar huis rijden. Kon hij bij ons overnachten? Ik aarzelde geen moment. Natuurlijk. Ik zou een logeerbed voor hem opmaken, hij was van harte welkom.

Lees het hele verhaal in Vriendin 42 en praat mee op het forum. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!