×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De keuzes van Nick & Simon

De keuzes van Nick & Simon
14.10.2015 -

Met een recent album, een nieuw tv-programma en de kerstconcerten in december zijn Nick Schilder (31) en Simon Keizer (31) ouderwets druk. Vriendin legt het muzikale duo een aantal verrassende keuzes voor.


Kerst of Sinterklaas?
Simon: “Inmiddels Kerst. Mede om wat we doen, qua concerten. Het is gekenterd: vroeger was ik meer van Sinterklaas, nu krijg ik warmere gevoelens van Kerst.” Nick: “Ik ga voor Sinterklaas, omdat ik kleine kinderen heb. En nee, we zullen het maar niet over Zwarte Piet hebben nu! Het begint bij mijn kinderen meer te leven, dat maakt het steeds leuker. Maar het is ook waar wat Simon zegt: we hebben inmiddels een enorm kerstrepertoire opgebouwd. In die tijd worden we uitgenodigd bij allerlei programma’s en evenementen om kerstliedjes te komen zingen. Dat is superleuk, dan zitten we helemaal in die sfeer.” Simon: “Wist je dat ons album wordt getipt als een van de leukste cadeautjes dit jaar voor zowel Sinterklaas als Kerst? Heel veel mensen hebben dat vast nog niet…”

Succes in Nederland of het buitenland?
Simon: “Ik vind dat er zo veel voordelen aan Nederland zitten. Ten eerste slaap je altijd in je eigen bed en laten we eerlijk zijn: dat slaapt het lekkerst. Laatst sprak ik Arjen Robben, die is wereldwijd bekend en kan nergens gewoon even ongestoord op een terrasje zitten. Of neem Bono van U2, die heeft dat ook. Ik vind Nederland heerlijk klein. Het is te gek om hier groot te zijn, en op het moment dat ik over de grens ben, te kunnen verdwijnen in de anonimiteit. Dat vind ik het heerlijke van op reis gaan.” Nick: “Het was altijd een stille wens om in het buitenland iets gedaan te krijgen, en dat is het nog steeds wel, maar ik begin ook steeds meer onze positie te waarderen. Er is hier nog steeds ontzettend veel vraag naar ons. Dat is fijn. Ik ben wel zo realistisch dat ik denk: we moeten nog maar zien of we in het buitenland ooit zo’n positie kunnen opbouwen. Dat is zeer onwaarschijnlijk. En het Nederlandse publiek is heel leuk om voor te spelen. Heel dankbaar, maar in Vlaanderen ook, hoor.”

Trein of auto met chauffeur?
Nick: “De laatste. Die is onontbeerlijk in ons geval, vanwege de lange werkweken.” Simon: “Die auto met chauffeur vertrekt altijd wanneer jij wil, daar hangt geen schema aan. En de grap is: er is nog steeds geen station in Volendam. Alleen daarom al is de trein voor ons niet handig.”

Lees de andere vragen die we aan Nick en Simon stelde in Vriendin 42. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'

19.10.2017 - Er zijn van die dingen die je liever niet met een ander deelt. Acht lezeressen over wat ze van hun partner aan niemand mogen vertellen...

Lees meer!
 Tips voor een gezonde hoofdhuid

19.10.2017 - Een mooie bos haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Met deze tips stimuleer je de groei van gezonde, nieuwe en glanzende haren.

Lees meer!
Hoe ontvang je een compliment?

19.10.2017 - Een grappig filmpje, over hoeveel complimenten een mens kan hebben voordat het ongemakkelijk wordt, zie je hieronder. Ook interessant om hierin het verschil tussen mannen en vrouwen te zien.

Lees meer!
Oplossing puzzel 32: stratego

19.10.2017 - Winnaars van 2 vrijkaarten voor My Fair Lady in een theater naar keuze, t.w.v. € 95,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 42)

19.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |