×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De keuzes van Nick & Simon

De keuzes van Nick & Simon
14.10.2015 -

Met een recent album, een nieuw tv-programma en de kerstconcerten in december zijn Nick Schilder (31) en Simon Keizer (31) ouderwets druk. Vriendin legt het muzikale duo een aantal verrassende keuzes voor.


Kerst of Sinterklaas?
Simon: “Inmiddels Kerst. Mede om wat we doen, qua concerten. Het is gekenterd: vroeger was ik meer van Sinterklaas, nu krijg ik warmere gevoelens van Kerst.” Nick: “Ik ga voor Sinterklaas, omdat ik kleine kinderen heb. En nee, we zullen het maar niet over Zwarte Piet hebben nu! Het begint bij mijn kinderen meer te leven, dat maakt het steeds leuker. Maar het is ook waar wat Simon zegt: we hebben inmiddels een enorm kerstrepertoire opgebouwd. In die tijd worden we uitgenodigd bij allerlei programma’s en evenementen om kerstliedjes te komen zingen. Dat is superleuk, dan zitten we helemaal in die sfeer.” Simon: “Wist je dat ons album wordt getipt als een van de leukste cadeautjes dit jaar voor zowel Sinterklaas als Kerst? Heel veel mensen hebben dat vast nog niet…”

Succes in Nederland of het buitenland?
Simon: “Ik vind dat er zo veel voordelen aan Nederland zitten. Ten eerste slaap je altijd in je eigen bed en laten we eerlijk zijn: dat slaapt het lekkerst. Laatst sprak ik Arjen Robben, die is wereldwijd bekend en kan nergens gewoon even ongestoord op een terrasje zitten. Of neem Bono van U2, die heeft dat ook. Ik vind Nederland heerlijk klein. Het is te gek om hier groot te zijn, en op het moment dat ik over de grens ben, te kunnen verdwijnen in de anonimiteit. Dat vind ik het heerlijke van op reis gaan.” Nick: “Het was altijd een stille wens om in het buitenland iets gedaan te krijgen, en dat is het nog steeds wel, maar ik begin ook steeds meer onze positie te waarderen. Er is hier nog steeds ontzettend veel vraag naar ons. Dat is fijn. Ik ben wel zo realistisch dat ik denk: we moeten nog maar zien of we in het buitenland ooit zo’n positie kunnen opbouwen. Dat is zeer onwaarschijnlijk. En het Nederlandse publiek is heel leuk om voor te spelen. Heel dankbaar, maar in Vlaanderen ook, hoor.”

Trein of auto met chauffeur?
Nick: “De laatste. Die is onontbeerlijk in ons geval, vanwege de lange werkweken.” Simon: “Die auto met chauffeur vertrekt altijd wanneer jij wil, daar hangt geen schema aan. En de grap is: er is nog steeds geen station in Volendam. Alleen daarom al is de trein voor ons niet handig.”

Lees de andere vragen die we aan Nick en Simon stelde in Vriendin 42. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is mijn grootste vakantiegeheim'

17.08.2017 - Zon, zee, zwijgen... Deze vrouwen deden in hun vakantie iets wat ze liever met niemand delen. "Door mijn leugen kon ik zelfs geen foto's van m'n reis op Facebook zetten."

Lees meer
Nadia: 'Zonder Laura's hulp was me de opvoeding niet gelukt'

17.08.2017 - Nadia (41) was nog maar net bevallen van haar zoontje, toen haar man omkwam bij een auto-ongeluk. Buurvrouw Laura (64) ving Nadia op. “Dankzij haar heb ik er nooit alleen voor gestaan.”

Lees meer
Ida: 'De moordenaar van mijn dochter woont nu om de hoek'

16.08.2017 - Ida’s negentienjarige dochter Célesta werd in 2012 om het leven gebracht door haar vriend. Ida was kapot van verdriet. Nu, vijf jaar later, blijkt de moordenaar van haar dochter bij haar in de buurt te wonen. “Ik ben bang. Niet voor hem, maar voor mezelf. Omdat ik zó boos ben.”

Lees meer
Corina: 'Tegen alle verwachtingen in kregen we deze twee wondertjes'

16.08.2017 - De arts vertelde Corina (39) en haar man Marko (42) dat ze waarschijnlijk nooit ouders zouden worden. Toch hielden ze hoop. Corina: “Ik ben zo blij dat we niet opgaven en twee prachtige gezonde zonen hebben mogen krijgen.”

Lees meer
Julia: 'Mijn trouwjurk werd nooit gedragen'

15.08.2017 - De trouwjurk van Julia (32) staat op Marktplaats. Ongedragen, want haar huwelijk werd last minute afgeblazen. "Diep van binnen wist ik dat het niet goed zat."

Lees meer
De zomer van... styliste Patty Zomer

15.08.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van styliste Patty Zomer (56): “Als er niemand is om mee te reizen, ga ik gerust in mijn eentje.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'

10.08.2017 - Je beste vriendin is die ene persoon in je leven met wie je echt álles bespreekt… of toch niet? Deze lezeressen vertellen over het geheim dat zij hebben voor hun hartsvriendin.

Lees meer
Hiermee is mijn kind beroemd op het internet

10.08.2017 - Het begon met een filmpje in hun kamer en nu hebben de kinderen van Ellen, Erna, Louis en Rita honderdduizenden fans. Deze week vertellen de moeders in Vriendin over hun beroemde dochters. Maar wat doen zij nou precies?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 189 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!