×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De keuzes van Nick & Simon

De keuzes van Nick & Simon
14.10.2015 -

Met een recent album, een nieuw tv-programma en de kerstconcerten in december zijn Nick Schilder (31) en Simon Keizer (31) ouderwets druk. Vriendin legt het muzikale duo een aantal verrassende keuzes voor.


Kerst of Sinterklaas?
Simon: “Inmiddels Kerst. Mede om wat we doen, qua concerten. Het is gekenterd: vroeger was ik meer van Sinterklaas, nu krijg ik warmere gevoelens van Kerst.” Nick: “Ik ga voor Sinterklaas, omdat ik kleine kinderen heb. En nee, we zullen het maar niet over Zwarte Piet hebben nu! Het begint bij mijn kinderen meer te leven, dat maakt het steeds leuker. Maar het is ook waar wat Simon zegt: we hebben inmiddels een enorm kerstrepertoire opgebouwd. In die tijd worden we uitgenodigd bij allerlei programma’s en evenementen om kerstliedjes te komen zingen. Dat is superleuk, dan zitten we helemaal in die sfeer.” Simon: “Wist je dat ons album wordt getipt als een van de leukste cadeautjes dit jaar voor zowel Sinterklaas als Kerst? Heel veel mensen hebben dat vast nog niet…”

Succes in Nederland of het buitenland?
Simon: “Ik vind dat er zo veel voordelen aan Nederland zitten. Ten eerste slaap je altijd in je eigen bed en laten we eerlijk zijn: dat slaapt het lekkerst. Laatst sprak ik Arjen Robben, die is wereldwijd bekend en kan nergens gewoon even ongestoord op een terrasje zitten. Of neem Bono van U2, die heeft dat ook. Ik vind Nederland heerlijk klein. Het is te gek om hier groot te zijn, en op het moment dat ik over de grens ben, te kunnen verdwijnen in de anonimiteit. Dat vind ik het heerlijke van op reis gaan.” Nick: “Het was altijd een stille wens om in het buitenland iets gedaan te krijgen, en dat is het nog steeds wel, maar ik begin ook steeds meer onze positie te waarderen. Er is hier nog steeds ontzettend veel vraag naar ons. Dat is fijn. Ik ben wel zo realistisch dat ik denk: we moeten nog maar zien of we in het buitenland ooit zo’n positie kunnen opbouwen. Dat is zeer onwaarschijnlijk. En het Nederlandse publiek is heel leuk om voor te spelen. Heel dankbaar, maar in Vlaanderen ook, hoor.”

Trein of auto met chauffeur?
Nick: “De laatste. Die is onontbeerlijk in ons geval, vanwege de lange werkweken.” Simon: “Die auto met chauffeur vertrekt altijd wanneer jij wil, daar hangt geen schema aan. En de grap is: er is nog steeds geen station in Volendam. Alleen daarom al is de trein voor ons niet handig.”

Lees de andere vragen die we aan Nick en Simon stelde in Vriendin 42. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |