×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 41: Rosalinda helpt mensen gelukkig te worden

Vriendin 41: Rosalinda helpt mensen gelukkig te worden
07.10.2015 - Redactie Vriendin

‘Ik liet mijn vertrouwde leven los en heb nu mijn droomleven’


Dagdroom jij ook weleens over een ander leven? Rosalinda (42) helpt mensen hun dromen te verwezenlijken door middel van coaching en meditatie. Daarmee maakte ze ook haar eigen dromen waar. “Ineens begreep ik wat de zin van het leven was: leren luisteren naar je hart.”

Alsof je een sprookje binnen stapt, zo voelt Rosalinda’s Droomstudio: een lichte ruimte vol schilderijen, waar rustgevende muziek klinkt en de geur van wierook hangt. Als ze thee heeft ingeschonken, vertelt ze dat het leven leidt waar ze altijd van heeft gedroomd. Ze is gelukkig met haar man Bart en hun drie dochters Moïse (17), Maudi (15) en Féline (11). Ook het contact met de mensen die ze coacht in haar Droomstudio maakt haar blij. “Ik leer hen ontspannings- en bewustzijnstechnieken. Door middel van yoga en meditatie bijvoorbeeld, en door coaching. Mijn doel is dat mensen zich goed en gelukkig voelen. Om dit te kunnen bereiken, is het belangrijk om na te denken over je dromen. Een droom maakt je namelijk duidelijk waar je blij van wordt. Het is een wens vanuit je hart, iets waar je erg naar verlangt. Ieder mens heeft andere dromen, en voor ieder mens geldt: stop ze niet weg, maar blijf erin geloven en breng ze in de praktijk. Mensen denken vaak aan een carrière als ik het over een droomleven heb, maar een mensenleven is zo veel meer dan werk alleen. Welke hobby’s maken je blij? Besteed je daar genoeg tijd aan? Neem je voldoende rust? Zie je je vrienden vaak genoeg? Mensen die sceptisch zijn, zullen zeggen dat een droomleven niet bestaat. Natuurlijk zijn er een heleboel verdrietige dingen in het leven waar je geen invloed op hebt, maar als je kijkt naar wat er wél is, merk je dat je altijd de keuze hebt om je leven positief te beïnvloeden. Je kunt je leven meestal niet in één keer veranderen, omdat de omstandig- heden er niet naar zijn. Maar je kunt wel kleine stapjes zetten.”

Zelf aanpakken
Rosalinda benadrukt dat je het heft in eigen handen moet nemen om je droomleven te kunnen leiden. “Niemand zal je jouw droomleven aanbieden op een zilveren presenteerblaadje. Als je je dromen wilt verwezenlijken, moet je ze aanpakken. Ook al stuit je daarbij op weerstand. Vooral van jezelf, want het is eng om het bekende los te laten.

Lees het hele verhaal in Vriendin 41 of praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

1Reacties

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!