×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Esmee gebruikte social media om haar man te ontmaskeren

Esmee gebruikte social media om haar man te ontmaskeren
30.09.2015 - Redactie Vriendin

"Via Facebook ontdekte ik dat mijn man vreemdging"


Esmee (37) vermoedde dat haar man een affaire had. Ze maakte een nep-Facebook- account aan en probeerde zo achter de waarheid te komen. “Na maanden in het duister tasten had ik eindelijk keihard bewijs dat Tim vreemdging.”

Esmee: “Die bewuste donderdagmiddag, vier maanden geleden, was er weer een berichtje via Facebook van ‘mijn nieuwe vriendin’. We kenden elkaar nu drie maan- den en stapje voor stapje had ik haar vertrouwen gewonnen. Ik had opmerkingen gemaakt over onze gezamenlijke interesses − die er in werkelijkheid amper waren, maar door haar lijstje favorieten op Facebook wist ik onder meer dat ze trouw naar Utopia keek en dol was op paarden. Ook had ik wat persoonlijke dingen over mezelf verteld, dingen die niet klopten maar openhartig klonken. Ik ben slim genoeg om te weten dat dit een ander ook uitnodigt tot openheid. En ja, die donderdag kreeg ik het antwoord dat ik zocht. Mijn vermoedens werden bevestigd, en hoe... Gek genoeg voelde ik alleen maar opluchting. Na maanden in het duister tasten had ik nu keihard bewijs: mijn man Tim had een affaire. Met de vrouw met wie ik stiekem − onder een valse naam en met een fake Facebookaccount dat ik speciaal had aangemaakt − contact had gelegd.”

Veel liefde
“Dertien jaar zijn we al samen, Tim en ik. Al die tijd ben ik nooit bang geweest dat hij me zou bedriegen. Toen ik hem leerde kennen, was hij namelijk net zelf bedonderd. Hij had zijn ex aangetroffen met zijn beste vriend, in hun vakantie- huisje. Al snel na onze ontmoeting, waarbij hij zich voordeed als man van de wereld, ontdekte ik het gekwetste jongetje in hem dat nog veel pijn had. Ook ik had mijn problemen. Zo wilde mijn moeder mij niet meer zien. Bij elkaar vonden we troost. Hij bood mij een schouder om op uit te huilen, en ik hem. En er was liefde tussen ons, veel liefde. Ik blijf erin geloven dat dit echt was, anders blijft er niets van me over.

Lees het hele verhaal in Vriendin (40) van deze week of praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    fb_910769455682966 za 3 okt '15 11:49

    claudia:als laatste zin staat ik heb gewonnen,wat heb je gewonnen?een vent die je bedonderd heeft,niet eerlijk geweest is en een beste knauw op je vertrouwen?gefeliciteerd!
    Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |