×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Interview: Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg

Interview: Kim Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg
29.09.2015 -

Heb jij het nieuwe zondagmiddagprogramma Thuis op zondag al gezien? Een écht familieprogramma, zeggen presentatoren Kim-Lian van der Meij (34) en Dirk Zeelenberg (46). “Wij zijn allebei familiemensen. Daarom zijn we gevraagd. Het moet een feestje zijn waar je met het hele gezin voor gaat zitten.”


SBS hoopt met jullie in het gat te duiken dat RTL-coryfeeën Carlo en Irene achterlieten. Is het niet eng om tegen hun succes te moeten opboksen?
Dirk: “De lat ligt inderdaad hoog, met Carlo en Irene als illustere voorgangers. Het is logisch dat iedereen ons met hen vergelijkt. Niet dat we ze nadoen, hoor. Dat durf ik niet eens, wil ik niet eens. Ik ben een paar keer te gast geweest bij Carlo en Irene en zij zijn echt goed. Maar ik denk niet: zo moeten wij dat ook doen. Ik kijk nooit naar anderen, ook niet als ik acteer. Kim-Lian en ik moeten ons als duo nog helemaal ontwikkelen. Een duo ben je niet, dat word je. Misschien.”

Als je jullie zo samen ziet lachen en praten, denk je meteen: die twee kennen elkaar al jaren!
Dirk: “We kennen elkaar nog maar net! Dit is welgeteld de vierde keer dat we elkaar zien.” Kim-Lian: “Toch heb ik het idee dat het vanaf de eerste ontmoeting al klikt.” Dirk: “Ik ook. Maar misschien slaan we elkaar over een paar maanden wel de hersens in!” Kim-Lian: “Daar kan ik me eerlijk gezegd niks bij voorstellen. Jij neemt jezelf, net als ik, niet al te serieus, hebt humor en houdt van keten. En ik vind het leuk dat je zo eerlijk en direct bent.”

Maar waarom dan jullie twee?
Kim-Lian: “Ik denk dat ze ons gekozen hebben, omdat ze twee familiemensen bij elkaar wilden zetten. Thuis op zondag is namelijk een echt familieprogramma. De combinatie man-vrouw kan bovendien een interessante chemie opleveren. Tegen Dirk en mij zeiden ze: ‘Ga maar eens een kop koffie drinken met elkaar.’ Eigenlijk was dat meteen leuk. Gezellig. 

Lees het hele interview in Vriendin (40) van deze week. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |