×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Interview: Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg

Interview: Kim Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg
29.09.2015 -

Heb jij het nieuwe zondagmiddagprogramma Thuis op zondag al gezien? Een écht familieprogramma, zeggen presentatoren Kim-Lian van der Meij (34) en Dirk Zeelenberg (46). “Wij zijn allebei familiemensen. Daarom zijn we gevraagd. Het moet een feestje zijn waar je met het hele gezin voor gaat zitten.”


SBS hoopt met jullie in het gat te duiken dat RTL-coryfeeën Carlo en Irene achterlieten. Is het niet eng om tegen hun succes te moeten opboksen?
Dirk: “De lat ligt inderdaad hoog, met Carlo en Irene als illustere voorgangers. Het is logisch dat iedereen ons met hen vergelijkt. Niet dat we ze nadoen, hoor. Dat durf ik niet eens, wil ik niet eens. Ik ben een paar keer te gast geweest bij Carlo en Irene en zij zijn echt goed. Maar ik denk niet: zo moeten wij dat ook doen. Ik kijk nooit naar anderen, ook niet als ik acteer. Kim-Lian en ik moeten ons als duo nog helemaal ontwikkelen. Een duo ben je niet, dat word je. Misschien.”

Als je jullie zo samen ziet lachen en praten, denk je meteen: die twee kennen elkaar al jaren!
Dirk: “We kennen elkaar nog maar net! Dit is welgeteld de vierde keer dat we elkaar zien.” Kim-Lian: “Toch heb ik het idee dat het vanaf de eerste ontmoeting al klikt.” Dirk: “Ik ook. Maar misschien slaan we elkaar over een paar maanden wel de hersens in!” Kim-Lian: “Daar kan ik me eerlijk gezegd niks bij voorstellen. Jij neemt jezelf, net als ik, niet al te serieus, hebt humor en houdt van keten. En ik vind het leuk dat je zo eerlijk en direct bent.”

Maar waarom dan jullie twee?
Kim-Lian: “Ik denk dat ze ons gekozen hebben, omdat ze twee familiemensen bij elkaar wilden zetten. Thuis op zondag is namelijk een echt familieprogramma. De combinatie man-vrouw kan bovendien een interessante chemie opleveren. Tegen Dirk en mij zeiden ze: ‘Ga maar eens een kop koffie drinken met elkaar.’ Eigenlijk was dat meteen leuk. Gezellig. 

Lees het hele interview in Vriendin (40) van deze week. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |