×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Interview: Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg

Interview: Kim Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg
29.09.2015 -

Heb jij het nieuwe zondagmiddagprogramma Thuis op zondag al gezien? Een écht familieprogramma, zeggen presentatoren Kim-Lian van der Meij (34) en Dirk Zeelenberg (46). “Wij zijn allebei familiemensen. Daarom zijn we gevraagd. Het moet een feestje zijn waar je met het hele gezin voor gaat zitten.”


SBS hoopt met jullie in het gat te duiken dat RTL-coryfeeën Carlo en Irene achterlieten. Is het niet eng om tegen hun succes te moeten opboksen?
Dirk: “De lat ligt inderdaad hoog, met Carlo en Irene als illustere voorgangers. Het is logisch dat iedereen ons met hen vergelijkt. Niet dat we ze nadoen, hoor. Dat durf ik niet eens, wil ik niet eens. Ik ben een paar keer te gast geweest bij Carlo en Irene en zij zijn echt goed. Maar ik denk niet: zo moeten wij dat ook doen. Ik kijk nooit naar anderen, ook niet als ik acteer. Kim-Lian en ik moeten ons als duo nog helemaal ontwikkelen. Een duo ben je niet, dat word je. Misschien.”

Als je jullie zo samen ziet lachen en praten, denk je meteen: die twee kennen elkaar al jaren!
Dirk: “We kennen elkaar nog maar net! Dit is welgeteld de vierde keer dat we elkaar zien.” Kim-Lian: “Toch heb ik het idee dat het vanaf de eerste ontmoeting al klikt.” Dirk: “Ik ook. Maar misschien slaan we elkaar over een paar maanden wel de hersens in!” Kim-Lian: “Daar kan ik me eerlijk gezegd niks bij voorstellen. Jij neemt jezelf, net als ik, niet al te serieus, hebt humor en houdt van keten. En ik vind het leuk dat je zo eerlijk en direct bent.”

Maar waarom dan jullie twee?
Kim-Lian: “Ik denk dat ze ons gekozen hebben, omdat ze twee familiemensen bij elkaar wilden zetten. Thuis op zondag is namelijk een echt familieprogramma. De combinatie man-vrouw kan bovendien een interessante chemie opleveren. Tegen Dirk en mij zeiden ze: ‘Ga maar eens een kop koffie drinken met elkaar.’ Eigenlijk was dat meteen leuk. Gezellig. 

Lees het hele interview in Vriendin (40) van deze week. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!