×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 39: Ingrid was zo jaloers op haar vriendin, dat ze haar erewoord verbrak

Vriendin 39: Ingrid was zo jaloers op haar vriendin, dat ze haar erewoord verbrak.
22.09.2015 - Redactie Vriendin

"Ik vertelde de man van mijn beste vriendin dat ze vreemdging"


Ingrid (42) zette haar vriendschap met Annette (41) op het spel toen ze Annettes man vertelde dat zijn echtgenote een affaire had. “Ik vond haar harteloos en achterbaks, maar ik was stiekem ook jaloers. Waarom lukte het haar wél een leuke man te scoren?”

Ingrid: “De laatste weken is het bijna onmogelijk om nog samen te werken. Annette en ik negeren elkaar, zeggen het hoognodige en zorgen ervoor dat onze koffie- en lunchpauzes niet samen vallen. Negen van de tien keer proberen we een dienst te ruilen of precies die ene gezamenlijke werkdag vakantie op te nemen of ons ziek te melden. Gelukkig werken we inmiddels alleen nog op de zaterdag samen. Dan is het zo druk in de bakkerij dat we amper tijd hebben om naar het toilet te gaan,
laat staan om met elkaar te praten. Maar natuurlijk heeft het wel zijn weerslag op het hele team. Onze collega’s vinden het heel jammer, vooral omdat Annette en ik tot voor kort nog beste vriendinnen waren. Ze weten dat er iets is gebeurd tussen ons, waardoor we nu niet meer met elkaar spreken, maar niet precies wat.”

Grootste lol
“Zes jaar geleden werd ik voor twintig uur aangenomen in de bakkerij waar ik nu nog steeds werk. Het is een heel populaire bakker in de plaats waar ik woon en wordt elke dag druk bezocht. Ik heb een onwijs leuk team, bestaand uit twaalf man (voornamelijk vrouwen) die op verschillende dagen in clubjes van vijf met elkaar werken. Vlak voor mij kwam Annette er werken en wij kregen min of meer dezelfde dagen toebedeeld. Het klikte meteen tussen ons. We hebben allebei een zoon van nu twaalf, we waren getrouwd en hielden van lekker eten. Normaal sluit ik niet zo snel vriendschappen, maar Annette was zo hartelijk en sociaal, ik móest haar wel leuk vinden. Tijdens het werk hadden we de grootste lol en steeds vaker planden we activiteiten na het werk.

Lees het hele verhaal in Vriendin 39 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!