×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 39: Ingrid was zo jaloers op haar vriendin, dat ze haar erewoord verbrak

Vriendin 39: Ingrid was zo jaloers op haar vriendin, dat ze haar erewoord verbrak.
22.09.2015 - Redactie Vriendin

"Ik vertelde de man van mijn beste vriendin dat ze vreemdging"


Ingrid (42) zette haar vriendschap met Annette (41) op het spel toen ze Annettes man vertelde dat zijn echtgenote een affaire had. “Ik vond haar harteloos en achterbaks, maar ik was stiekem ook jaloers. Waarom lukte het haar wél een leuke man te scoren?”

Ingrid: “De laatste weken is het bijna onmogelijk om nog samen te werken. Annette en ik negeren elkaar, zeggen het hoognodige en zorgen ervoor dat onze koffie- en lunchpauzes niet samen vallen. Negen van de tien keer proberen we een dienst te ruilen of precies die ene gezamenlijke werkdag vakantie op te nemen of ons ziek te melden. Gelukkig werken we inmiddels alleen nog op de zaterdag samen. Dan is het zo druk in de bakkerij dat we amper tijd hebben om naar het toilet te gaan,
laat staan om met elkaar te praten. Maar natuurlijk heeft het wel zijn weerslag op het hele team. Onze collega’s vinden het heel jammer, vooral omdat Annette en ik tot voor kort nog beste vriendinnen waren. Ze weten dat er iets is gebeurd tussen ons, waardoor we nu niet meer met elkaar spreken, maar niet precies wat.”

Grootste lol
“Zes jaar geleden werd ik voor twintig uur aangenomen in de bakkerij waar ik nu nog steeds werk. Het is een heel populaire bakker in de plaats waar ik woon en wordt elke dag druk bezocht. Ik heb een onwijs leuk team, bestaand uit twaalf man (voornamelijk vrouwen) die op verschillende dagen in clubjes van vijf met elkaar werken. Vlak voor mij kwam Annette er werken en wij kregen min of meer dezelfde dagen toebedeeld. Het klikte meteen tussen ons. We hebben allebei een zoon van nu twaalf, we waren getrouwd en hielden van lekker eten. Normaal sluit ik niet zo snel vriendschappen, maar Annette was zo hartelijk en sociaal, ik móest haar wel leuk vinden. Tijdens het werk hadden we de grootste lol en steeds vaker planden we activiteiten na het werk.

Lees het hele verhaal in Vriendin 39 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |